divendres, 6 de gener del 2012

Felicitació als reis i als seus ajudants.

La nit de reis al poble va estar plena de màgia i somriures... de xiquets, però també de majors.
Feia molt de temps que no es veia tanta gent ocupant tota l'avinguda i després la plaça major, plena de punta a punta.
Ningú pot negar que gràcies a la col·laboració i implicació de un gran nombre de persones, aquesta festa de reis, aquest any, ha sigut diferent i ha tingut una molt bona acollida i reconeixement... les cares dels més menuts així ho reflectien.
Decoració, indumentàries, ambientació... tot ha estat molt treballat i fet amb molt de gust.
I parlant de reconeixement, què tal si, a través del nostre bloc, li  enviem als reis mags i als seus ajudants la nostra enhorabona pel gran treball que varen fer anit al visitar el nostre poble?
Ara som nosaltres qui hem d'escriure a ells per a dir-los que així es fa, que ens ha agradat molt la seua entrada i que, per suposat, els esperem de nou l'any que ve!

9 comentaris:

  1. Bona nit.

    Tens raó Vicent, jo no he vist a Vallada una desfilada de Reis tan bonica . La gent en preguntava.. No han tocat l'himne a l'arrivada del Reis.? Jo els vaig dir que hi han altres formes de rebre als Reis. I enhorabona a tots el colaboradors i en especial a la regidora per haber fet un gran esforç en buscar gent per a l'acte.

    Deveres enhorabona.

    ResponElimina
  2. Ya veremos a ver como lo averiguamos.

    ResponElimina
  3. S'ha d'agraïr la col·laboració totalment desinteressada de la Coordinadora de Moros i Cristians, de membres de les comparses, de l'Assemblea de Joves, dels festers i festeres d'enguany i l'any passat, dels xiquets voluntaris, de les coordinadores de desfile, dels que han deixat les naus industrials, de tots els que han tallat la fusta, dels que han pintat, dissenyat, muntat, encolat, retallat (els que més han treballat)... del xòfer del tractor, maquilladores i Majestats. I també el traball de Cavalls i criadors, tècnics de so... i de les bandes de música que han fet un extraordinari treball.

    ResponElimina
  4. Al igual que la festa de moros i cristaians, els primers anys no era tan seria com heu es ara, espere que açó siga l'escomençament de les feines ben fetes en lo que respecte a la cabalcada de reis. Enhorabona a tots/totes el que han fet posible gaudir de les ilusions i somriures de tots els menuts.

    ResponElimina
  5. L'enorme expectació que esperava la cavalcada de reis només va ser superada per la cara de satisfacció de gairebé tots els assistents, grans i menuts. Els xiquets van veure arribar els reis al damunt d'una carrossa digna, precedits per muntanyes de regals on cadascú endevinava en quin paquet anaven els seus. Els majors van assistir a un parlament orientat als menuts, sense autobombo polític, expressat en la nostra llengua.
    La col·laboració voluntària i el treball desinteressat de tots els participants ha aconseguit la satisfacció general. Cal donar l'enhorabona a tots els que s'han implicat en aquest acte. Aquest pot ser el camí a seguir per a les cavalcades dels pròxims anys i potser per a altres assumptes també.

    ResponElimina
  6. Algú té fotos?? És que els que vam participar no hem vist la mitat. També estaria bé vore les cares d'algun xiquet, l'any passat si que vaig vore alguna foto que algú va posar per ací. O les podrieu pujar a ValladacityPlus per favor.

    ResponElimina
  7. Enhorabona i moltes gràcies a tota la gent que ha preparat i participat en l'entrada dels Reis, tant els personatges com la música tan bonica que van tocar. Era com una entraeta de Moros i Cristians, no? Feia anys que no havia anat, però de veritat que hi havia molta gent gran i xicoteta per a donar la benvinguda ben il·lusionada a ses majestats.
    Una gran alegria per a tots, que es podia vore en les caretes de les criatures. Esperem les fotos amb impaciència, serà al google plus???

    ResponElimina
  8. Pel que vaig escoltar les músiques eren estes:

    Una de les músiques era "Cid", una marxa relacionada amb els moros i Cristians (marxa cristiana), però que té el toc d'anunci i ambaixada que era el que necessitava la primera part del desfile (on hi anava el patje reial i l'embaixador), era per tant òptima i així es va veure.

    La música de la banda que acompanyava als reis responia a la partitura de "El Rey Baltasar", preparada, com del seu nom es deriva, per a un acte com este. I així de bonica que quedava.

    Enhorabona per les tries a les bandes

    ResponElimina
  9. Efectivament Dora, les penjarem al Google Plus.
    Manolo G., Kike ens va enviar fotos, però encara no les hem penjat. Estem en "ello".
    De totes formes, hi havia molta gent amb càmeres, i de moment, llevat de casos puntuals, sempre és Kike qui ens envia fotografies.
    L'arxiu gràfic que estem creant és ja molt gran, però podria ser-ho encara més si tots participarem, ja que no costa res enviar unes fotos per correu compartir-les amb el dropbox.
    Salutacions.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.