dimarts, 10 de gener del 2012

Tots podem col·laborar.

Fa temps que no "rode" pel territori virtual de Valladacity, per la qual cosa no sé si algú haurà fet una entrada com esta. El cas és que Aitana, una xiqueta de Tarazona, pateix una malaltia rara que requereix una costosa operació, per la qual cosa s'ha posat en marxa una campanya de recollida de taps de plàstic amb la finalitat de quedar-se'ls una empresa de reciclatge i arreplegar diners suficients. L'empresa SEUR arreplega els taps gratuitament.
Podríem coordinar-nos la gent de Valladacity i arreplegar taps? Es podrien deixar en un local municipal o associacional com Cáritas i quan n'hi haguera una considerable quantitat, SEUR que se'ls emportara. Jo vos comunique la notícia i la idea per ajuntar-ne més i més depressa. Pense que amb poc esforç tots podem col·laborar.
Ací tingueu uns enllaços, perquè vegeu que no és cap broma.

4 comentaris:

  1. Els xiquets i xiquetes de cinqué i sisé estan recollint-ne des de novembre i els donem a dues persones. A partir de hui farem una altra part. Però hem de saver on deixar-los o a qui donar-los.

    ResponElimina
  2. Jo pense que els que més poden fer són, per una part, els col·legis, i per altra, els bars i restaurants del poble.
    Caldria proposar-li-ho a ells.

    ResponElimina
  3. una pregunta, a que et refereixes en "taps de plàstic"?? es per saber que puc fer i que he de recollir. per altra banda jo aniré aconseguint per la meua part els màxims possibles però caldria dir el lloc exacte i dies i hores per a deixar-los. MOLTS ÀNIMS!!!

    ResponElimina
  4. Fa temps van fer un reportatge a la tele sobre el tema:
    http://www.rtve.es/television/20111108/repor-tve-tapones-esperanza/474160.shtml

    una bona iniciativa, en el món actual una de les coses bones és l'ajuda entre persones, a vore si es pot aconseguir un altre repte bonico!!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.