diumenge, 19 de febrer del 2012

Efemèrides, Vallada City, ara fa un any

Els pensaments de Natzaré sobre el que seria el seu alcalde ideal, Suposem que parlem de Fernando, encetaven una quinzena ben plena de continguts.

El sempre emocionat i emocionant relat del partit del cap de setmana de Vallada Femení CF, Crònica d'una mort anunciada, ens contava la immerescuda derrota de l'equip.

Les dones i les pensions reflexionava sobre les realitats de la desigualtat, que perviuen més enllà dels canvis legals i formals.

Continuava l'entrega del documental El segle de l'individualisme, que cada setmana ens portava Marieta.

Iron Maiden ens feia recapacitar sobre les nostres responsabilitats, en tant que membres de la comunitat, sobre la política i els polítics que triem. Una finestra oberta per a que l'aire es renove.
I el 14 de febrer li donava peu per a preguntar-se sobre la natura de l'amor, És l'amor una qüestió de química?

Al Azrak compartia una entrada, publicada al bloc El Penjoll, Ja va sent hora que espavilen, que evidenciava que les realitats no son tan particulars com podem pensar i en tots els llocs es couen faves.

Safraneret, en la seua sèrie Pa del dia, ens portava El saquet de berena, una reflexió ben oportuna sobre el consum responsable i sobre el valor econòmic de les tasques de cura, tradicionalment a càrrec de les dones. I Les manetes, una llegenda sobre l'enveja, ben inquietant i oportuna en els temps que ens toca viure.

L'Endevina, endevinalla, després dels èxits recents, portava una imatge que es resistia als endevinadors habituals i generava una de les preguntes enriquidores de Paco GB.
Kike ens regalava, a més a més, una preciosa imatge del poble, que moltes persones tinguem com fons de pantalla.
També feia una Interessant aportació a la causa de Víctor Cerdà.
I ens aportava la seua experiència i reflexions al voltant d'allò que diuen "agafar el rave per les fulles" d'una Educació embotellada, mentres compartia un documental molt addient.

Els responsables del bloc compartien la Felicitació a l'ajuntament per la seua nova web i impulsaven la transparència amb l'enllaç a la Declaració de bens dels regidors i regidores de Vallada, publicada en el Butlletí Oficial de la Província.
També ens recordaven la convocatòria del Centre Excursionista Alt de la Creu per a la Marxa nocturna i l'entrega dels 2ns Premis Blocs de les Comarques Centrals.
I ens anunciaven que Vallada City ja tenia compte a Twitter

Amic des llibres ens convidava al Sopar de Sant Ovidi de Ca les Senyoretes, que comptava, fins i tot, amb l'actuació en directe de Pau Alabajos.

En Forcat ens participava la Xerrada sobre l'actualitat d'Euskalerria, que tindria lloc al CSA La Lloca de Canals.

Natzaré portava els capítols d'Arròs Covat, Arròs de Borratxo i Arròs amb Llamàntol.

Isidoro, per a contrarestar les conseqüències de la Ciclogènesis explossiva, ens suggeria una conferència d'Emilio Duró, plena d'Optimisme i il·lusió.

Sembla que ja anem superant el més dur de l'hivern i que la primavera empenta. Ànims!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.