dimarts, 21 de febrer del 2012

Brutalitat policial a València


   La Federación de Asociaciones de Estudiantes (FAEST) considera que la actuación policial en las protestas registradas en los últimos días en el IES Lluis Vives de Valencia ha sido "desmesurada" y pide por ello la dimisión de la delegada del Gobierno en la Comunidad Valenciana, Paula Sánchez de León. 

   En un comunicado, la organización afirma que "los hechos son injustificables ya que se están violando derechos fundamentales como el de expresión y manifestación". "La delegada del Gobierno debería dimitir por los graves incidentes acontecidos", destacan.

   Asimismo, FAEST insta a los estudiantes de institutos y universidades de todo el país a sumarse a las asambleas convocadas en distintos centros para denunciar "la violencia mostrada por la policía y su apoyo a los estudiantes valencianos".

   En esta línea, la federación afirma que apoyará las movilizaciones que se produzcan para respaldar a los estudiantes valencianos y las que realicen ellos en protesta por las "pésimas condiciones" en las que, a su juicio, "se encuentran cientos de centros educativos por la mala gestión de la Generalitat Valenciana".

Demana al Defensor del Poble que investigue la brutalitat policial punxant ací:

Demana la dimissió de la delegada del govern punxant ací:

14 comentaris:

  1. Quina poca vergonya i quina barbaritat!!! fins on hem arribat!!! senyors i senyores tornem a l´època franquista!!

    ResponElimina
  2. Contra la violència... MÚSICA I CULTURA!!!
    mireu este vídeo:

    http://www.youtube.com/watch?v=XF_NsMp1nhw

    hui han tocat a RENFE el tema "Mater mea", si algú té imatges, que ho manifeste i li s'agrairà

    ResponElimina
  3. si vingueu a valencia, demà més mani per ajudar als xiquets del lluís vives, no estan sols!!
    http://escolavalenciana.com/noticies/detall/1504/som-el-poble-no-l-enemic-lema-de-la-manifestacio-de-recolzament-als-estudiants-de-l-ies-lluis-vives

    som el poble, no l'enemic
    de què van ?

    ResponElimina
  4. Que pena!No adonar-se que realment tanta barbaria i el resultat ha sigut de 17 ferits. !!! 11 policies¡¡¡ y la resta estudiants, però jo tan sols he vist imatges de la policia pegant, la pregunta es ON ESTNA LES IMATGES DE QUAN HAN FERIT ELS POLICIES? Alguns mitjos de comunicació han seleccionat molt bé les imatges per a que parga que tan sols la policia és qui pega.

    ResponElimina
  5. d´on t´has tret tu que hi hagen 11 policies ferits?? i sols 6 estudiants?? d´on t´has tret eixa mentida?? perque policies cap hi ha ferit i estudiants més de 20.... redeu homer ... estàs tu bo de caldo.... resulta que s´unflen a pegar perque els dóna la gana i a ells no els ha pegat ningú i encara seran ells les victimes que els han pegat.. en quan es mentida!!! cal que veges moltíssimes imatges, i molts dels insults i gran frases de la policia , com per exemple pegar-li a un xaval de 15 anys o a una xiqueta de 14 dir-li: " no tienes cuerpo ni de puta" ... inclús la policia ha furtat a ferits parts mèdics per a que no els puguen denunciar.... ves deixan-te de bobades homer ...

    ResponElimina
  6. No esta cego el que no veu si no,el que no vol vore ...

    ResponElimina
  7. Esta clar que que eixe hommer no es veu, pero res de res....
    Es molt fort que encara els disculpe

    ResponElimina
  8. Per un moment pensava que aquest Homer era l'escriptor grec, però ara tinc dubtes i pense que és Homer Simpson!

    ResponElimina
  9. Es de sentit comú pensar que, si els policies van vestits amb armadura integral que els cobreix cos, braços, esquena i part de les cames, i a més porten porra, escut, casc integral i altres armes, els ferits entre ells siguen mínims...
    Tranquil Homer, que si hi haguera a algú pegant a un policía, ho traurien fins a la sacietat...
    Quines ganes de liar-la Homer Simpson.

    ResponElimina
  10. Tots hem vist a la policia repartir garròt,¿ pero qui es ha donat l'ordre de carregar i pegar per damunt de la cintura?. no ens equivoquem que ací els maxims responsables son el cap de la policia que tracta als manifestants com a talibans i a la ministra que avuí ha tardat en fer-se la foto amb el sindic de greuges i la directora del lluis vives.Açò no es res per a lo que te que vindre " les está saliendo la vena de los 70 "

    ResponElimina
  11. Per al Homer Simpson, per a que es quede tranquil
    https://www.youtube.com/watch?v=DiQ0ETBG26U&feature=player_embedded#!

    ResponElimina
  12. vos deixe esta opinio y el enllaç aon esta escrita, per a que vegem que nihan opinions per a tot.
    Vamos a ver, viendo el vídeo, algunos seguramente no son ni estudiantes. Luego esta el individuo que se lanza hacia el policía, vamos a ver señores, tu estas enfrente de esta gente y un individuo se lanza contra ti, en eso momento no sabes si lleva algún arma, si ha tropezado o te va a dar un navajazo, así que un policía ante dicha situación lo mas lógico es repeler la agresión. Y vamos a ver el solo hecho de los insultos y amenazan a un agente del orden es ya motivo de detención, y si cuando se acude a detener al individuo que ha cometido este se resiste, la fuerza de la policía esta justificada. Estos jóvenes viven demasiado bien, el 90% no sabe los que es trabajar, están comidos, dormidos y con móviles de ultima generación. Cuando tengan 10 años mas y tengan
    que trabajar, ya verán que el mundo real es mas duro y te da mas porrazos que la policía.
    http://www.lasprovincias.es/v/20120223/valencia/mordisco-agente-durante-protestas-20120223.html

    ResponElimina
  13. per a la sprovincias:
    mira, opinions en poden haver de tots els colors, però ahí no es veu cap de xiqueta fent res!!!
    es veu una cama i una blaüra que no sabem qui la pot haver fet.
    Per desgràcia, imatges de policies pegant en pots trobar totes les que vullgues i més. Aixina que, dixa de marejar i pensa un poquet, mante
    Afortunadament, els estudiants han reaccionat de forma valenta i serena, amb llibres i pancartes i no fent mal, això haurien volgut els de las provincias, l'educació funciona: es manifesten amb arguments i no agredint indiscriminadament com la policia
    No som l'enemic, som persones normals i corrents, no estem en guerra, estem en casa i no volem lladres ni mentirosos que ens retallen els drets a aprendre i treballar dignament pel futur de la nostra València,no ens ho meresquem i no ho consentirem!

    ResponElimina
  14. Xiquets i xiquetes amb caps oberts, nassos trencats, esquenes amb llardons, gent que passava per allí i va acabar a l'hospital, tot per les agressions dels policies amb casc, visera, escut, botes amb punta d'acer, colzeres, genolleres, oueres, xaleco antibales, i porra. Les fotos i els vídeos mostren porrades, puntellons, galtades, colps de puny, insults i detencions, totes, i dic totes, agressions de la policia cap a gent indefensa que, amés a més, l'únic que feien per defensar-se era córrer.
    N tots eren estudiants. Hi havia pares dels xiquets, i gent que passava per allí i recriminava als policies el que estaven fent i, per això, també cobraven. Tots hem pogut veure l'agressor al que es refereix les províncies, un home que no complirà ja els seixanta anys, per terra amb el policia. I mostren un mos? Vergonya és el que no tenen.
    Quan escolte o veig als que justifiquen la brutalitat que s'exerceix des de la impunitat del poder i amés a més mentixen descaradament per fer-ho, només se m'ocorre pensar: la mare que els ha parit!!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.