dilluns, 13 de febrer del 2012

Sergio Garrido i Pedro Sucias, de la Unió Protectora Musical de Vallada, guanyador i finalista al XV Concurs Nacional de Joves Intèrprets de Xàtiva.




Dos músics components de la banda de la Unió Protectora Musical de Vallada, han sigut finalistes al XV Concurs Nacional de Joves Intèrprets de Xàtiva, celebrat aquest cap de setmana, en l'especialitat de Vent-Metall, sent un d'ells guanyador a la categoria A.

El dissabte dia 11 foren les proves eliminatòries on hi eren un total de 30 concursants del territori nacional de diferents edats repartits a les tres categories.

Tant Sergio Garrido Blasco (Bombardí), com Pedro Sucias Tortosa (Tuba), passaren les fases eliminatòries de les nomenades categories, accedint a la final, on isqué vencedor a la Categoria "A" Sergio Garrido Blasco.

Sergio Garrido Blasco, va finalitzar el passat 2011 els seus estudis superiors, obtenint el premi absolut final carrera a la seua especialitat. Per altra banda, Pedro Sucías Tortosa, està finalitzant els seus estudis de grau mitjà, però vist el passat cap de setmana, es troba a un nivell superior.

Enhorabona als dos pels seus més que mereixcuts guardons!

3 comentaris:

  1. Enhorabona a Sergio i a Pedro per fer-nos sentir l'orgull de ser valladins i gràcies a la Unió Protectora Musical de Vallada per fer-ho possible.

    ResponElimina
  2. Quina alegria donen les notícies com esta. ENHORABONA als dos! Sempre he admirat als músics, que dediquen tantes hores a aprendre, a tocar, a anar a l'assaig, a l'acadèmia, com diu el bando.
    Mai no es diu prou la paraula GRÀCIES, a ells i a la banda, clar, com també a tota la gent que li agrada compartir la música sempre que té ocasió d'anar als concerts o d'escoltar-los passar pels carrers del poble. I que contents estaran en casa també. Avant amb la música!

    ResponElimina
  3. Enhorabona!!
    Dona gust comprovar que l'esforç té compensacions, veritat?
    I felicitar també la Unió Protectora Musical, per la seua tasca.
    Un orgull per al nostre poble.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.