dijous, 1 de març del 2012

Inauguració en Vallada de l'exposició “Comarques en blanc i negre”, amb més de 60 fotografies d'època

Vallada acull l'exposició “Comarques en blanc i negre”, composta per fotografies d'època de llocs i vida quotidiana del municipi, i impulsada pel Museu Valencià d'Etnologia de la Diputació de València.

L'alcalde de l'Ajuntament de Vallada, Vicent Perales, junt amb el director del museu de la corporació provincial, Joan Seguí, i el cap de l'exposició, Juan Antonio Alcántara, inauguraran demà divendres a les 19 h esta mostra itinerant.

L'exposició es compon de més de 60 fotografies procedents de l'arxiu municipal i de col·laboracions privades a través de la campanya “Passa la foto”. Junt amb les fotografies també es projecta un audiovisual, compost per diversos vídeos de Vallada.

A través d'este projecte es recorrerà la història del municipi a través dels ulls dels ciutadans que han sabut immortalitzar moments i aspectes destacats de la vida quotidiana de l'època.

La mostra romandrà en el municipi fins al 15 d´abril, i estarà ubicada en la planta baixa de la Casa de la Cultura.


1 comentari:

  1. Molt bona idea de fer exposicions dels pobles!
    Em va encantar entrar en la "casa la por" i anar mirant llocs del poble que han desaparegut com l'arc del carrer que baixava al camí de les hortes, el casino,... descobrir que la font de sant Joan no era exactament com ara, el cole...Per cert,m'hauria agradat vore alguna fotografia del "llavaor" o de la bassa i l'hort de les monges, encara me'n recorde, però no del tot.
    De totes formes, el millor de tot era anar comentant les fotos amb altres persones del poble, majors i més joves, per anar trent entre tots (quasi tot dones, per cert) qui era qui. Alguns eren familiars meus, altres se semblen als seus fills ("per la careta t'he tret", com diuen per ací), altres van resultar massa difícils, haurem de tornar. I la pròxima esperem que siga dins l'horari que toca, disculpa, J.A., i gràcies per compartir imatges i records!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.