divendres, 23 de març del 2012

REUNIÓ AMB ELS JÓVENS DE VALLADA

7 comentaris:

  1. Aquesta entrada està mal plantejada.
    Serien els joves qui deurien de reunir-se amb vosaltres i demanar-vos explicacions.
    I el títol deuria ser:
    TENIM UNA NOVA REGIDORA DE CULTURA, I ARA QUÈ?

    (com si res haguera passat, no? com si res s'haguera fet fins ara? no? a la pxxx calle i amb un somriure?)
    quina poca vergonya...

    ResponElimina
  2. Enhorabona per la proposta, per haver-la escrit correctament, i per mostrar una bona disposició.

    No sé qui és la nova regidora de cultura, pero com a mínim comença bé.

    ResponElimina
  3. L’Assemblea de Joves de Vallada (AJV), formada aquest estiu, ja hem estat utilitzant el Centre Cultural Juvenil per realitzar les nostres reunions periòdiques i fins i tot algunes de les activitats que hem portat a terme, com ara el campionat de Truc i el del videojoc Pro Evolution Soccer o el Cine-fòrum, s’han realitzat al propi Centre, de manera que no entenem massa bé l’encapçalament de la foto: “Tenim un Centre Cultural Juvenil. I ara què?”, com si encara no se li haguera donat cap ús a aquest o l’AJV no existira. Amb tot, ens agrada saber que el nou Equip de Govern també vol que continuem realitzant les nostres activitats, així com les de tots els altres joves que vulguen proposar-ne. Entenem que aquesta convocatòria de reunió vol dir que estan disposats a donar-nos tot el recolzament i mitjans necessaris per fer-ho i esperem que així siga. Per tant, assistirem a la reunió per exposar les nostres pròximes iniciatives.

    Assemblea de Joves de Vallada

    ResponElimina
  4. sabeu qui es la nova regidora de cultura ? Hay mi madre!!!!!

    ResponElimina
  5. El Grup Local SEO-Levante està encantat de saber que podem disposar del Centre Cultural Juvenil per a realitzar algunes de les nostres activitats.

    Lamentablement no podrem assistir a aquesta Reunió perque estarem fora de Vallada, però la nova concejala de cultura tindrà per part nostra noves propostes!!

    ResponElimina
  6. M'han dit que la nova regidora de cultura és una persona amb ganes de fer coses. Veig l'entrada de valladacity i pareix que sí, ha tingut la iniciativa de convocar una reunió i de fer-ho, per fi, en valencià i amb la frase de "Volem sentir-vos", escoltar i parlar, arreplegar iniciatives i organitzar, ixa és la seua faena.
    Espere que ho faça no només amb els joves, perquè al poble hi ha molta gent que sap i que té ganes de participar, de passar-ho bé i aprendre.
    De l'anterior regidora podem estar contents perquè s'ha fet molt al poble comparant-ho en altres ocasions. L'entrada dels reis d'Orient va ser espectacular, els xiquets ara ja ho demanaran l'any que ve. I moltes iniciatives no es poden perdre, com les excursions, les casetes de pardalets, el concurs de fotografia, la gent del poble ballant les danses, exposició de bolses de pa, activitats esportives...
    Gràcies MªJosé i tots els col·lectius i gent del poble que ha participat i organitzat coses. Ànim, MºCarmen, has començat molt bé, molta sort i ànim per a portar iniciatives interessants al poble. La cultura és un bé de tots que s'ha de cuidar i fomentar sempre!

    ResponElimina
  7. No es per dur la contraria "laBalarma" però en el meu cas, el concurs de fotografia i l'exposició de bosses de pa, han sigut iniciatives que res han tingut que veure amb la regidora. Les he organitzades, promocionades i dutes a terme jo.
    Això sí, si les he fet, ha sigut per què em sentia més lliure i sobre tot per què sabia que, davant d'algun problema, anaven a escoltar-me, preguntar-me, preocupar-se per mi.
    Amb el concurs de fotografia, Mª José es va oferir per a lliurar uns premis més "considerables", l'exposició de bosses pa, va ser cosa meua i de Paco.
    En resum, el que vull dir és que jo pense que tindre una bona regidora de cultura influeix no tant en que s'organitzen més activitats, si no que la gent es sent culturalment més motivada, més acollida, i en definitiva més animada i lliure per plantejar projectes. Molts de nosaltres, necesitem alguna cosa més que una palmada en l'esquena i un: "Sí, sí, el que faça falta!!"

    És el que pense.
    Salutacions.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.