dijous, 22 de març del 2012

Sobirania alimentaria, II trobada a Agres. 23/24/25 de març



Un any més des de la Plataforma per la Sobirania Alimentària us volem convidar a la  II Trobada Per la Terra: Enfortint les Xarxes per la Sobirania Alimentària al País Valencià, que es celebrarà aquest any a Agres, a la província d' Alacant.
Cada vegada som més persones les que des del nostre territori construïm Sobirania Alimentària. Ens preocupem per produir i consumir de forma diferent, ens impliquem en les lluites en defensa del nostre territori, cultura i drets, ens preocupem per saber com funciona i quin impacte té la nostra manera de vida i especialment l'actual model agroalimentari, ho denunciem i , somiant amb un sistema diferent, construïm alternatives. 

En el context actual, es fa encara més evident la necessitat de compartir el nostre coneixement, de reforçar les nostres lluites i de consolidar espais comuns que construïsquen un model diferent basat en la Sobirania Alimentària dels pobles.

Amb aquest ànim, des de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, us convidem a fer part d'aquesta trobada, on hem tractat d'organitzar espais de formació, discussió i debat orientats a trobar sinergies que ens espenten a l'acció conjunta, enfortint aquesta xarxa cada vegada més visible i necessària de persones i col·lectius que lluiten per un model diferent a través de la creació d'aliances per la Sobirania Alimentària dels pobles. Perquè volem Sobirania Alimentària ja! Organitzem-nos, lluitem i construïm juntes!
Pots consultar el programa i tota la informació sobre la Trobada en la pàgina Web.Inscriu-te a través del formulari d'aquesta Web o per via telefònica en el nombre 963879178.
linea
www.sobiranialimentariapv.org 
plataformasobal@gmail.com

1 comentari:

  1. Moltes gràcies, Kike, iniciatives interessants, la gent va menejant-se.
    Per cert, sabieu que la Unió de Llauradors ha obert una tenda en el centre de València?

    Es diu PUNT DE SABOR:
    Cultiu, venda i distribució de verdures i fruites d’agricultura ecològica i de proximitat per a València i la seua àrea metropolitana
    Entrega a domicili i en punts de recollida
    Tenda al carrer Sant Vicent 16 de València

    Ho tenen tot molt boniquet posat, un disseny actual i tot en valencià, de l'horta a casa i a un preu competitiu.

    A vore si van eixint més iniciatives saludables i del terreny que milloren la nostra alimentació i l'economia de les persones

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.