dijous, 5 d’abril del 2012

Canvis al nostre bloc i al Google+

Recentment hem afegit uns canvis al nostre bloc i al Google+ per millorar més la nostra plataforma social.
Els canvis són els següents:


  1. Secció nova en l'apartat de pestanyes superior, anomenada "Funcionament de Google+". En ella, expliquem com unir-se la nostra xarxa i també vos donem l'oportunitat de fer-nos preguntes sobre el seu funcionament.
  2. Canvi en la política d'admissió als cercles de Google Plus. Podreu llegir aquestos canvis accedint al nostre perfil públic picant ací damunt.
  3. Millorada interface "d'últims comentaris", amb els avatars de la gent amb perfil públic a google o blogger i també amb accés directe al comentaris si piqueu damunt de nom d'aquella persona que l'ha fet.
  4. I molt prompte: Secció de #hashtags!


Moltes gràcies a tots per participar al bloc del poble!

1 comentari:

  1. Gràcies a vosaltres per ser tan faeners i no parar d'explicar-nos com hem de fer les coses en això del google+ sobre tot, que cada dia va canviant la realitat virtual i van eixint més maneres d'estar en contacte des de fora del poble.
    M'agrada molt també la nova presentació dels comentaris!
    I vaig que heu creat noves seccions, com la que es diu "Una caterva d'històries", a vore si estos dies que estarem tots de sopars i dinars de quadrilla van apareguent noves històries, que la de l'andressadora va ser memorable i segur que n'hi ha moltes més. Animeu-nos i compartim!
    I la secció de valladins pel món, hem de dir si sabem algú que està fora o han d'escriure els que estan pel món?
    Bones festes !! i bones mones, que segur que van pels carrers del poble damunt les postetes cara al forn, no?

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.