dissabte, 7 d’abril del 2012

L'alcalde Vicent Perales col·loca el seu gendre en la nova empresa que gestionarà l'aigua a Vallada


L'Ajuntament de Vallada ha adjudicat a l’empresa TECVASA el servici d’aigua potable per un import de 700.000 €, amb la finalitat de poder pagar part de l’enorme deute que hi ha a Vallada a hores d'ara. Aprofitant l’ocasió, el Sr. Alcalde Vicent Perales ha col·locat en eixa empresa al seu gendre per atendre el servici en el poble.

¿És açò part de la “oferta inmejorable” que el PP li havia promés al Sr. Alcalde? Volem fer saber que la primera “oferta inmejorable” consistia en donar-li l’alcaldia durant 4 anys i 3 llocs de treball per a la seua família. A nosaltres (i a la majoria de la gent normal) ens cauria la cara de vergonya només de sentir-ho, però al sr. Alcalde li va calar.

De moment, ja té 2 persones colocades: la seua filla i el marit de la seua filla. En el paro que hi ha en Vallada, ¿és la família del sr. Alcalde la més necessitada del poble? ¿Han vist vostés alguna volta algun cas de nepotisme i "enxufisme" més escandalós?

Deia el Sr. Vicent Perales, com una de les excuses per trencar el pacte de govern amb els socialistes, que “en cualquier equipo de gobierno de España siempre se està a lo que dice su alcalde, menos en Vallada”. ¿Vol dir açò que els regidors del PP estan d’acord amb la decisió del sr. Alcalde de col·locar als seus familiars? Efectivament, Vicent Perales i Agustí López s’havien equivocat de companys, i ara estan amb els qui fan i pensen com ells. ¿És això “estar a lo que dice su alcalde”?
L'Equip de Govern diu en el seu full informatiu: “este cambio en el servicio de agua potable va a suponer un beneficio para el pueblo”. El que està clar és que el més beneficiat de moment és Vicent Perales i la seua família, que, una vegada més, anteposa el seu benestar al del poble.

¿Es mereix Vallada un Alcalde que només vol servir-se del poble i que, a més, ha dit en reiterades ocasions: “A MI EL POBLE ME LA BUFA”?

Vallada, abril del 2012


GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA
AJUNTAMENT DE VALLADA

9 comentaris:

  1. Aso no mes a fet que comensar.
    Pero si ara en pacte amb el PP a colocat al gendre en temps del pacte amb el PSOE va colocar a la filla.
    Aixina que a callar que entre tots el eu malcriat.
    Em pareix molt be que es en feu saber pero al PP no li se pot dir mes que es dirieu a vosaltres mateixa.
    I A MI EL QUE ME LA BUFA ES PERALES I ALTRES 8

    ResponElimina
  2. Que fort ! Vicent és així !

    Si el poble me la bufa! Per a que collons estan ací ? Ara ho entenc tot !!

    ResponElimina
  3. Vergonyos es poc.... En la gent que hi ha al paro en volta de obrir un proces public a dit............Cada dia em queda mes clar xq la gent jove s,en.va del poble.......xq no volen aguantar les injusticies...ja esta be. No hi ha ningu que li plante cara i li diga que representa al poble....i no pot fer lo que li vinga en gana a esquenes del poble.

    ResponElimina
  4. Lo de l'home este es "mear y no echar gota" i dit en valencià, que és un poc més bast, "pa cagar-se i no torcar-se". No puc dir altra cosa, que per a la meua decepció, veig que els valladins som un merdes, uns per recolzar-ho i altres per tolerar-ho.

    ResponElimina
  5. Este Sr,hizo toda su campaña electoral como todos sabemos diciendo todo lo peor q de su antecesor,pues bien,el lo supera en todo y ahora se dan abrazos son TAL PARA CUAL.

    ResponElimina
  6. el proxim que farà PPerales es llevar el pare presentat i posar una estatua de franco sodomisant al carboner.

    ResponElimina
  7. Sinó constesta a l'escric V. Peraless. Es per que tenen raó estos del PSOE ??.

    ResponElimina
  8. El poble deuria plantarli cara a tots estos corruptes....i no deixarlos que fagen el que vuiguen sense donar contar al poble..No s,adonen que son representats del poble...

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.