divendres, 20 d’abril del 2012

s'acosta sant Jordi

Ja torna a ser el mes d'abril, sant Jordi, el dia 23, a Alcoi fan Moros i Cristians, sí, però en les llibreries i en Vivers estan els protagonistes del dia: els llibres i les roses de la primavera!

Ja heu pensat quin llibre voleu llegir, quin llibre regalar? sou més de llegir e-books? preferiu anar al cine quan estrenen les adaptacions de les històries en gran pantalla? últimament resulta que ja quasi no llegiu si no són blogs i periòdics digitals? Preferiríeu anar a la Rambla de Barcelona? Voldríeu anar a la lectura del Quijote que fan cada any a Madrid? Recordar a Shakespeare i a Molière anant al teatre?
Totes les opcions tenen la seua gràcia, clar, però unes són més fàcils de portar a la pràctica que altres. Ara bé, si voleu anar a València a passar el dia, recordeu que la Fira del Llibre està triant quins llibres posarà en les paradetes enguany que se celebra la 43ª Edició.
Sempre és agradable passejar mirant i remirant les portades dels llibres, anar a la presentació de novetats o que allgun autor et signe un llibre, no? Esperem que faça un dia ben assolellat i ens animem!


Si últimament heu llegit algun llibre interessant, podríeu recomanar-lo en valladacity i així el podreu comentar, encara que siga en la tertúlia del cafenet

2 comentaris:

  1. Aquest Sant Jordi us recomano un receptari molt especial: Receptes de pluja i sucre, un llibre preciós d’Eva Manzano i Mónica Gutiérrez, editat per Thule.

    Aquest receptari serveix per menjar-se la vida a cullerades, per endolcir les emocions que ens acompanyen cada dia i per aprendre a manejar-les amb la imaginació com a ingredient imprescindible.

    Conté receptes sobre un munt de sentiments: l'afecte, la timidesa, la temprança, la por, l'alegria, l'empipament, l'empatia.

    Feliç Sant Jordi i feliç lectura!

    ResponElimina
  2. Enguany estic llegint sobretot novel·les escrites per dones.
    Les darreres han estat Las huellas imborrables i La princesa de Hielo, de Camilla Läckberg, i Sang vessada, de Asa Larsson.
    Les recomane, son entretingudes i ens apropen una societat diferent, però no tant.
    També recomane el primer llibre de la meua amiga Diana Cerdà, una valladina estupenda, La peor mentira, que és una primera novel·la molt digna i ens deixa amb ganes de que mantiga la seua dedicació literària.
    Finalment, dos clàssics del pensament feminista, El segon sexe, de Simone de Beauvoir, i La mística de la feminitat, de Betty Friedan, tots dos editats per Cátedra en castellà a la col·lecció Feminismos.
    I us recomane, a més a més, la vinyeta que Forges dedica a una institució que al llarg de la seua història ha permés a moltes persones accedir al llibre i a la lectura i de la que hem de seguir demandant serveis i imparcialitat, la Biblioteca Pública, de tots, per a tots. Com diu Forges, imprescindible:
    http://elpais.com/elpais/2012/04/22/vinetas/1335106958_640162.html

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.