dimecres, 4 d’abril del 2012

Somnis de paper: Dia Internacional del Llibre Infantil


Des de 1967, el 2 d'abril, coincidint amb la data del naixement de l'escriptor danés Hans Christian Andersen, l'IBBY (International Board on Books for Young People) promou la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil a fi de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més jóvens. 

Cada any, una Secció Nacional té l'oportunitat de ser la patrocinadora internacional del Dia del Llibre Infantil i selecciona un escriptor representatiu i un reconegut il·lustrador del seu país perquè elaboren el missatge dirigit a tots els xiquets i xiquetes del món i el cartell que es distribueix per tot el món, per promoure la celebració d'aquest dia

Enguany, la secció encarregada ha sigut Mèxic. El cartell ha sigut il·lustrat per Juan Gedovius i el missatge amb el lema "Había una vez un cuento que contaba el mundo entero" ha sigut escrit per Francisco Hinojosa.

Que no falte mai un llibre en les nostres vides i que cap xiquet no passe un dia sencer sense contes a la seua redor, perquè llegir l'ajudarà a créixer i ser persona. I, potser, a ser més feliç. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.