dimecres, 9 de maig del 2012

CURSOS GRATUÏTS D´INFORMÀTICA EN VALLADA

Esta setmana ha començat el curs 'Word i Excel' organitzat per l'Ajuntament de Vallada en col·laboració amb ForemPv CCOO dirigit principalment a treballadors en actiu, reservant-se un xicotet nombre de places per a desocupats. El curs compta amb 15 alumnes i tindrà una duració de 50 hores, repartides entre dilluns i dimecres en horari de 19 a 22 h.

L'objectiu d'este curs és proporcionar a l'alumnat els coneixements necessaris per a utilitzar les aplicacions informàtiques de Word i full de dades, i s'estructura entorn d'un programa formatiu amb mòduls teòrics i exercicis pràctics.

El pròxim 16 de juny està previst l'inici d'un altre curs, 'Internet i Correu Electrònic', que tindrà una duració de 20 h i es desenrotllarà els dimarts i dijous en el mateix horari. L'objectiu que es pretén aconseguir és acostar als alumnes a les noves tecnologies i la seua aplicació en la vida professional i domèstica.

Ambdós cursos s'impartiran en les aules d'informàtica de l'Acadèmia Indac, situada en Av. Molinets, 33. Són totalment gratuïts i estan finançats pel Fons Social Europeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.