dijous, 10 de maig del 2012

Potser t’interesse:


Contribuir, mitjançant l’atorgament de subvencions, a la programació i organització d’activitats culturals i artístiques que, vinculades a la cultura popular i tradicional del poble valencià, realitzen les entitats i associacions sense ànim de lucre dins de la Comunitat Valenciana durant l’any 2012.
Termini 1 de juny

Les ajudes hauran d'anar destinades a finançar els gastos corrents derivats del manteniment o de la implantació de l'activitat comercial en un mateix local per un nou titular, amb motiu del cessament en l'activitat empresarial del seu anterior titular.
Termini de presentació
El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a partir de la publicació de la convocatòria en el DOCV, núm. 6765, de 2/05/2012.

Les ajudes van destinades a la millora de la competitivitat i el foment de la qualitat i la innovació de les pimes comercials, a través del projecte Comerç Innova.
Termini de presentació
El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a partir de la publicació de la convocatòria en el DOCV núm. 6765, de 2/05/2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.