dimarts, 5 de juny del 2012

La Diputació implanta Localgis per a la modernització administrativa a Xàtiva, Genovés i Vallada


(Font: PORTAL COMARCAL 02/06/2012)
Segons la informació “Xàtiva, Genovés i Vallada seran les tres localitats de la Costera que disposaran de l’aplicació informàtica en una primera fase en aquesta Comarca”. En la presentació és va dir que "Localgis és una ferramenta de treball d’última generació... per a modernitzar i agilitzar l’administració local, que permet a l’ajuntament la gestió d’informació en un context cartogràfic i que els seus diferents serveis interactuen a través d’ella" i també que “el sistema permet tant la consulta com la gestió de tota la informació urbanística i mediambiental municipal gràcies a què serveix les dades georreferenciades, és a dir, localitzades en plans digitals amb tantes capes com a àmbits informatius, a més de posar-les a disposició dels ciutadans mitjançant la seua publicació en la web local”.
La notícia remarca que “la publicació en internet fa que estiga a l’abast i disposició no sols dels tècnics municipals sinó també dels ciutadans, que poden accedir a ella, visualitzar el contingut i navegar pels mapes publicats, consultar els seus elements, imprimir-los i inclús implementar marcadors personals amb què generar informes actuals i històrics associats.”
Com podem veure, la informàtica és una ferramenta que dia a dia esdevé imprescindible per a l'administració pública i per a la informació dels ciutadans. Ara només cal esperar que aparega “Localgis” a la web de l'Ajuntament, l'utilitzem i esbrinem per a què serveix, i que no quede, com altres coses que s'han anunciat a so de bombo i platerets, en fum de canyot. 

1 comentari:

  1. molt bonico, espere que valga la pena i no siga un altre projecte sense utilitat...
    a on està el vincle per a entrar?
    no ho trobe

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.