dilluns, 16 de juliol del 2012

Epílogo


Article de Julià Àlvaro en El País 

"Cuando se revise lo que han sido estos años se verá que la cadena fue asaltada por una banda de sinvergüenzas que solo querían ganar elecciones y dinero"

Seguramente este es el último artículo que firmo como periodista de Canal 9. Dado que ni milito en el PP, ni tengo cargo directivo alguno, ni soy un recomendado, cuando en los próximos días la dirección de Radiotelevisión Valenciana (RTVV) haga público el Expediente de Regulación de Empleo (ERE), parece evidente que mi nombre estará en la lista y me iré al paro.

1 comentari:

  1. L'escrit de Julià Àlvaro es molt sincer , pero arriva tard. Já no se com agafa-ho , com a una disculpa o una denúncia. Canal 9 fá molt de temps va deixar existir per a mi, l'únic programa que veia era els documentals de natura on em sembla no censuraven al narrador. tots els altres programes eren un merder on es manipulava l'informacio i no s'adjustava a la realitat. La meua opinió és que tots els directius haurien d'estar tancats a la presó i els treballadors no mereixen la meua compassió ni la de ningú per anar a l'atur.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.