dijous, 6 de setembre del 2012

Adéu al Chambito a l'estació.


Pengem açò perquè pensem que és d'interés, sobretot els que esteu per fora del poble i penseu vindre en tren:



L’AJUNTAMENT INFORMA

Després de rebre una comunicació de l’empresa Autobuses Chambitos referida al servei que venia realitzant per a desplaçar els passatgers a l’estació de RENFE, manifesta aquesta la no viabilitat ni rendibilitat del servei, degut a la pràctica nul·litat d'usuaris.

Informem  tots els veïns que a partir del dia 1 de setembre de 2012, queda suprimit el servei que Autobuses Chambitos realitzava a l'estació. Per expressa decisió de l’empresa en no poder assumir el cost del susdit servei.

Aquesta mesura no sols s’ha pres a Vallada, altres poblacions també s’han vist afectades pels ajustos realitzats per Autobuses Chambitos.

L’Ajuntament lamenta, al temps que respecta, la decisió presa per l’empresa anul·lant el servei, perquè sempre ha col·laborat econòmicament per tal de rendibilitzar-lo, per això volem seguir realitzant les gestions oportunes per tal d’arribar a un acord que el faça rendible i poder oferir-lo de nou als veïns


Vallada setembre del 2012
L’Ajuntament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.