divendres, 5 d’octubre del 2012

ADJUDICACIÓ CONTRACTE NETEJA DEPENDÈNCIES MUNICIPALS

ADJUDICACIÓ CONTRACTE NETEJA DEPENDÈNCIES MUNICIPALS
  
L’Ajuntament contracta des de fa molt de temps el servei de neteja de les diferents dependències municipals.

Davant la finalització del contracte de neteja a l’empresa que ho tenia adjudicat, l’equip de govern havia de fer una nova convocatòria.

El sistema que l’equip de govern (P-PP) va triar per fer aquesta convocatòria, va ser convidar a tres empreses per a que presentaren la seua oferta. Una d’aquestes empreses ni siquiera era de gent del poble.

Molta gent del poble que volia presentar-se, no va poder. Uns perquè no es van enterar, (donat que la data per a presentar projectes i ofertes no era pública), i als altres que es van presentar, els digueren que no podien, donat que era l’Ajuntament el que havia d’enviar-los la invitació.

Per tant, l’equip de govern (P-PP) ha adjudicat  el contracte per a la neteja de les dependències municipals  de forma obscurantista, gens transparent i sense donar opció a que pogueren presentar projecte  totes les persones del poble que estaven interessades.

Des del Grup Socialista, lamentem aquesta manera d’actuar de l’equip de govern actual (P-PP) que, una vegada més, posa de manifest que no governa per a tot el poble, sinó per a una minoria, anteposant com sempre, els seus interessos electoralistes per damunt de les necessitats reals del poble.

Grup Municipal Socialista

7 comentaris:

  1. Fer-ho així, a les fosques, és greu però en els temps que corren és insultant. Cal recordar-li a l'alcalde el seu “decálogo de propuestas”. El punt 4 diu: “Nos comprometemos a que los contratos que haga el Ayuntamiento, se realicen a las personas que més tiempo estén en el paro y las familias más necesitadas, siempre que la cualificación de las persona para cada puesto de trabajo lo permitan”.
    Incomplir les promeses electorals està convertint-se en l'esport nacional amb l'argument que no tenen més remei però en aquest cas eixa explicació és menys convincent encara que quan ho diu Rajoy. Senyor alcalde, crec que una gran majoria del poble estaria d'acord en que complira, si més no, el punt 10 del seu decàleg.

    ResponElimina
  2. Molt bo això de l'esport nacional, Iron.
    Quin és el punt 10 del decàleg del Teniente Perales?

    ResponElimina
  3. Ja ja ja. El punt 10 diu: “En el supuesto que no cumpliese con lo enunciado, me comprometo a abandonar el cargo inmediatamente, dejando paso a aquellos que pudiesen cumplir mejor el cometido de alcalde en benficio de la población”

    ResponElimina
  4. Que fort el punt 10.. Me estic descollonat des de que he llegit el " “En el supuesto que no cumpliese con lo enunciado, me comprometo a abandonar el cargo inmediatamente, dejando paso a aquellos que pudiesen cumplir mejor el cometido de alcalde en benficio de la población". Ara dic jo : es pensarà que està cumplim com alcalde en benefici de la població ? que fort, que fort !!!!

    ResponElimina
  5. En el 4 paragraf del seu programa electoral diu:
    "el buen gobernante no es aquel que hace lo que quiere, sino que es aquella persona humilde que tiene voluntad de servir en un pueblo y no de servirse a si mismo, siendo un ejemplo a la hora de llegar al trabajo y a la hora de irse y no valerse del cargo haciendo favores partidistas y engañando al final a unos y a otros".

    Sincerament crec que l'alcalde ha perdut el seu programa electoral, per què està femt tot el contrari que va escriure al programa.

    ResponElimina
  6. Algu sap realment el que ha passat en la nova empresa de neteja ,han tirat un paper pero com que no aplegat a tots els llocs ,el podrien publicar açi i el podriem llegir tots , gracies

    ResponElimina
  7. A la veina del poble dir-li que qui te pot contestar . LA pregunta " que ha passat en la nova empresa de neteja ?. és l'alcalde !!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.