dimarts, 27 de novembre del 2012

Salvem al soldat Evole

Sembla que el programa del passat diumenge de "Salvados" (recordeu, a la Sexta a les 21:30) ha causat un gran impacte en el sector de les elèctriques.
I és que per primera vegada un periodista s'ha atrevit a denunciar el que tots sabem per experiència: la situació d'oligopoli, la manca de transparència, la complicitat amb els polítics i els seus beneficis exagerats a compte de les nostres butxaques.

Aquests gegants no només tenen en la seva nòmina a exministres i expresidents (com pagament de favors?), També engreixen a un bon nombre de periodistes perquè defensin amb la ploma seus interessos. I a més, a causa de la situació de crisi dels mitjans de comunicació, utilitzen l'arma de la inversió en publicitat per garantir que sempre tindran tractaments favorables.

Això de Jordi Évole els ha descol · locat. Per primera vegada un periodista quixotesc s'atreveix a carregar contra els colossals molins. I amb un 12% d'audiència! Perquè no els importaria si el seguiren quatre gats, però eren diversos milions els que estaven veient el programa. Això ha provocat una irada protesta (o amenaça) de l'oligopoli, que s'ha dirigit a Manuel Lara, president del Grup Planeta (que controla Antena 3 i la Sexta) per exigir-li un espai on poder rentar la seva imatge. La temeritat de Jordi Évole, el periodista més valent que tenim avui a Espanya, pot costar-li el programa.

Per favor, no vos ho perdeu diumenge. Cal donar-li un 15% d'audiència perquè, si Lara cedeix a la pressió dels lladres de l'oligopoli i retira el programa, que no es digui que va ser per falta de seguidors. Cal protegir els que donen la cara per tots.

Text de Jordi Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.