Cercar en aquest blog

dissabte, 17 de març de 2012

Nova aportació fotogràfica a l'àlbum de Valladines i Valladins


Una qüestió sobre els deutes del nostre Ajuntament

L'usuari anomenat "comvalacosa?" planteja aquesta pregunta en una de les entrades del nostre bloc.
Com que no està molt relacionada amb l'entrada en qüestió i a més a més, pot suscitar altres comentaris interessants, hem cregut convenient de publicar-la a banda en forma d'entrada nova.
Aprofitem per animar a "comvalacosa?" a fer-se col·laboradora/or del nostre bloc.

Diu això:

Coïncidint amb el final del termini perquè els ajuntaments informen dels deutes pendents que tenen amb els proveïdors davant del Ministeri d'Hisenda, els principals consistoris han fet públiques les seves xifres.
La meua pregunta és:
i el nou "equip de govern" ja ha informat el Ministeri?
Quina és la xifra oficial del deute de VALLADA???
Com pensem aconseguir els diners que necessitem per a sanejar i pagar els proveïdors? Quines mesures prendrà el nou ajuntament? quan? a qui afectarà? com???

divendres, 16 de març de 2012

NOTICIES DEL C. A. CAMALLARGA

Membres del club d'atletisme "Camallarga" han participat en la marato d'Espadà, mitja marato de Xàtiva i mitja marato de Muntanya de Moixent.

dijous, 15 de març de 2012

Venim d'un silenci que ara romprem: diguem NO!El dissabte 24 de març, a les 12 hores, davant de l'Ajuntament de Vallada, els valladins hem convocat espontàniament una concentració de protesta per la situació creada arran del trencament unilateral del pacte de govern per part del Grup Municipal Independent de Vicent Perales i Agustín López i el nou pacte subscrit amb el Partit Popular, amb els precedents i les circumstàncies i condicions que tot el poble coneix. La convocatòria de la protesta és popular, ciutadana i anònima, per a expressar un malestar i una indignació general i un clamor col·lectiu. És una convocatòria oberta, plural i de tots, sense sigles, logotips ni etiquetes. És una convocatòria que s'obri a les persones, entitats, associacions i partits polítics que hi vulguen donar suport i adherir-se. A partir d'este moment, els valladins i les valladines, individualment o com a entitats i organitzacions, poden donar el seu suport a la iniciativa i comunicar ací la seua assistència a la convocatòria, per tal de donar calor i força a l'acte. També es poden manifestar ací totes les qüestions que cregueu convenients: comentaris, propostes i suggeriments. Fem-ho entre tots i fem-ho bé!


Podeu consultar altres comentaris que s'han anat fent arran d'aquesta proposta picant ací damunt

Que les paraules de Raimon ens encoratgen i ens acompanyen: Al Vent i Diguem No! Dóna-li veu al teu reproductor i que vinga la primavera!dimecres, 14 de març de 2012

MENÚ DIES 17 I 18 DE MARÇ

RESTAURANT SÀEZ

MENU DEL 17 I 18 DE MARÇ

DETALL DEL XEF

PER COMENÇAR:

CREMA DE CARABASSA AMB TARONJA CARAMELITZADA, OLI DE GUINDILLA I TROPESSONS DE BOTIFARRA

EL NOSTRE SAQUET AMB VERDURES DE TEMPORADA I OU DE CODORNIU.

CONTINUEM AMB:

ARRÒS MELÓS DE SEPIA AMB ALLS TENDRES I CUES DE LLANGOSTI.

I COM A PLAT PRINCIPAL:

ABADEJO CONFITAT AMB UNA PIPERADA I UNA CREMA DE CREILLA.

PER FINALITZAR:

EL POSTRE DE LA NOSTRA CUINERA

EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS PER PERSONA. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.

WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962251758


EL SÀEZ US DESITJA UNES BONES FALLES A TOTS!

DONACIÓ DE SANG, DEMÀ 15 DE MARÇ.

A partir de les 17h, al Centre de Salut.

Recordeu, donar sang, salva vides.

dimarts, 13 de març de 2012

LA CAMBRA DE DALT: LA REFORMA LABORAL I LES CISTELLERES DE LA COL COPÀ

LA CAMBRA DE DALT: LA REFORMA LABORAL I LES CISTELLERES DE LA COL COPÀ...: Mira per on, que aquest cap de setmana, m'ha pegat per preguntar per cançons d'abans i entre ma mare i ma uela m'han tret i m'han cantat est...

La primera no s'oblida.

Eren les huit i mitja d’un diumenge de matí. El meu company de treball romania assegut al portal de la finca on viu esperant-me amb una ombra de neguit al semblant.
-Com estàs, has dormit bé? –Li vaig preguntar.
-Més o menys. A les set m’he despertat creient que havíem fet tard.
-Tranquil. La primera vegada és normal estar un poc nerviós. Quan tot haja acabat voràs com t’envaeix l’eufòria.
Caminarem cap a la cotxera on tanque el cotxe. El matí prometia un dia assolellat i amb bones temperatures, tot i que a eixes hores feia un poc de frescor.

Arribarem al nostre destí i aparcarem.
-Espera! Al maleter porte les armes. Estes dos per a mi. T’hauràs de defendre amb una, la parella la tinc trencada.
-Me n’hauré de comprar jo també.
-Vaig a telefonar-li al Mister. Bon dia, és la pizzeria?
-Bon dia. Ei, la guàrdia civil està a punt de tallar l’accés i no podreu entrar... –Em deia amb una nota d’estrès a la veu.
-Tranquil que el cotxe l’hem deixat en un lloc apartat. Ara anem a peu cap al lloc que havíem acordat. Ens vegem després.
Em penjà el telèfon i nosaltres continuarem el nostre camí. Ens creuarem amb una dona que anava a caminar bescanviant un amable bon dia.
Una vegada arribats al punt de trobada vaig descarregar la motxilla i li vaig dir al meu company:

dilluns, 12 de març de 2012

ASPENCAT SORPREN AMB UN NOU DISC


ASPENCAT que ha posat, fotuïtament, música i nom a la primavera dels estudiants amb el seu treball NAIXEN PRIMAVERES (2011), ens sorpren editant una revisió de totes les cançons d'aquest disc amb un munt de col·laboracions de músics del panorama músical valencià actual entre ells Feliu Ventura, Xavi Sarrià i Borja Penalba.

El disc, que porta com a títol INÈDIT, conté les cançons de l'anterior modificades i alguns remixos a més de dues cançons noves. La descàrrega és completament gratuïta tant de NAIXEN PRIMAVERES com d' INÈDIT. Uns discs realment recomanables.

La resenya del grup vos la deixe ací: Aspencat torna a la càrrega onze mesos després de la publicació del darrer treball Naixen primaveres, havent superat les 10.000 descàrregues del mateix des de la seua pàgina web www.aspencat.org el passat desembre. El nou treball anomenat Inèdit inclou dues cançons noves i un recull d’algunes de les cançons del Naixen primaveres interpretades i remesclades per un ventall de músics de reconeguda trajectòria.
Inèdit, representa un altre pas endavant de la banda de la Marina Alta. Les dues cançons noves que conté pretenen ser un mostrari dels nous horitzons sonors del grup, refermant-se en la senda d’estil reggae fusió ja explorada amb el Naixen primaveres. En aquesta aventura sonora creix el pes dels sintetitzadors i dels sons greus, elevant-se a la màxima potència l’energia i la força de bateries, teclats, guitarres i veus, així com també de les reminiscències mediterrànies que aporta el llaüt.
Si parlem del missatge, a l’Inèdit, Aspencat pretén continuar tan incisiu com en l’anterior treball, mossegant allà on toca, denunciant els abusos de poder de “l’establishment” econòmic i financer, la manca de democràcia i el retall sistemàtic dels drets de la ciutadania en favor del capital. Posant de relleu la lluita i la superació personal de tota una generació de joves que no baixa els braços davant d’un futur que es presenta molt complicat.

Els podeu descarregar ací http://www.aspencat.org/ , la pàgina oficial del grup. Compartiu-lo, escolteu-lo, gaudiu-lo. No vos en penedireu!

Marc Mollà Peris

La reforma laboral explicada amb imatges.

Ací teniu una simple i breu explicació de la reforma laboral.
Piqueu ací damunt per a obrir el power point.
Mereix la pena per entendre les enormes dimensions de l'assumpte.
UNA CATERVA D'HISTÒRIES

L'anècdota de l'Andressarora iniciada per"Brollaors" fa temps en aquesta publicació, ens va recordar  que a les nostres cases hi han decenes d'històries guardades a la memòria dels nostres pares i dels nostres iaios.

Són eixe tipus d'històries i d'anècdotes que tant els agrada contar una i altra vegada i que mai ens cansem d'escoltar. Aventures de les que mai s'obliden. Moments divertits. Esdeveniments sorprenents que passen dels iaios als pares, i dels pares als fills... i que de vegades semblen increïbles, emotius, graciosos... Històries que comencen per "Quan jo era jove..." o per: "Ma uelo solia contar-nos..."

La majoria d'històries, com ja hem dit, passen de pares a fills, però altres acaben perdent-se en l'oblit... En VALLADA City hem pensat que crear un banc d'històries de gent del poble seria una bona idea i una activitat molt entretinguda. I que amb el pas del temps, seria fantàstic poder llegir-les totes juntes per passar una bona estona.

És per això que hem creat la secció "Una catervad'històries". Un apartat, com sempre, de col·laboració, perquè vosaltres sou els vertaders protagonistes d'aquest bloc.

En aquest apartat, podreu relatar-nos, de forma breu, històries i anècdotes d'eixes que no poden quedar-se relegades en l'oblit. De manera anònima o no, quedaran escrites i guardades en forma de comentaris per que tothom les gaudisca.
Quí serà el primer en contar-nos la seua?

Animeu-se!

diumenge, 11 de març de 2012

La Trista Realitat

Així és el poble de Vallada, un any més ens plantem en Falles i es veu reflexada la trista realitat del nostre poble: falta de sentit comú, intolerència, i perquè no dir-ho mala llet.

No hi ha any que no intenten sabotejar la nostra festa fallera, festa que tots estem d'acord no importa ni agrada per igual a tot el poble, però no per això s'ha d'intentar acabar amb ella de la forma que siga. Molts altres actes del nostre poble no agraden per igual a tots, i no per això s'intenta prendre foc a la festa.

Hem de lamentar que la pasada matinada de dissabte dia 10 de març, algun o alguns desalmats, perque no es pot catalogar d'altra manera, intentaren i aconseguiren prendre-li foc al nostre Casal Faller, amb tota la intencionalitat del món perque ben bé sabien on estava la llenya al local i quina finestra trencar per poder botar-li foc. Afortunadament, els danys materials van ser mínims per tot el que haguera pogut passar: finestres, sostre i part del mobiliari cremat. Això sí, la Falla Intacta i hui diumenge dia 11 de març estarà al carrer!!

Gràcies a l'avís d'uns veïns i a la ràpida intervenció dels bombers del poble, només ha quedat en un esglai i en una demostració més de fins on pot arribar la gent del nostre poble per no poder tolerar la ilusió d'alguns per celebrar les falles.

Ja sabeu, si us molesta o no us agrada la orquestra de festes o de moros, els bous al carrer, la festa fallera, les festes patronals, la nit de l'aurora, el soroll d'algun pub, sempre podeu anar i botar-li foc, així és com s'ajuda i s'intenta tindre un poble amb diversitat de gustos i festes per a tots i totes.

S'ha fet menció del fet també a algun periòdic:

http://www.levante-emv.com/comarcas/2012/03/11/queman-casal-vallada/888652.html