Cercar en aquest blog

dissabte, 1 de setembre de 2012

MENÚ DIA 1 DE SETEMBRE AL SÀEZ

MENÚ DIA 1 DE SETEMBRE AL SÀEZ

-DETALL DEL XEF
PER A COMENÇAR:
-AMANIDA DE TOMACA AMB FRUITS SECS I VINAGRETA D'ALBAHACA
-CIGAL·LA SALTEJADA AMB ALLS TENDRES I PERNIL
CONTINUEM AMB:
-ARRÓS MELÓS DE CORDER AMB CIGRONS
COM A PLAT PRINCIPAL:
-SOLOMILLO DE PORC IBÈRIC AMB PURÉ DE CREILLA I CEBA
PER A FINALITZAR:
-LA TARTA DE LA NOSTRA  CUINERA

EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.
962257158 WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 

dijous, 30 d’agost de 2012

Interessant: Recordant aquest accident al Campello de Vallada

foto-sensible: Recordant: Campionat de Espanya de Gravity a Valla...: Ahir, Manuel, un amic del poble, em va enviar aquest vídeo sobre un accident ocorregut a Vallada durant el campionat d'Espanya d'esports de ...

Un rebentó per on s'està perdent molta aigua potable.

A la nostra secció de Patrulla Valladina, fa uns dies que s'ha denunciat un rebentó d'una tuberia en el sector industrial nº5. Un rebentó per el que fa més de 20 dies que està perdent-se aigua.
No estem per a tirar aigua.
Vol fer el favor la nova empresa d'aigües potables de fer-se càrrec d'aquest problema?
Gràcies.
Aprofitem per animar a totes i a tots a fer ús de l'apartat Patrulla Valladina per fer públiques les denúncies i desperfectes del nostre poble.

2ª nit dels fanalets a Vallada

El passat 26 d'agost varem recordar quan erem menuts.
 
Qui no ha fet amb un meló d'alger un fanalet? L'any passat va eixir la iniciativa de tornar a recordar aquella cançoneta que deia:


Sereno, mereno dis-me quina hora és,
la una, les dos, van a tocar les tres.
 
El sereno ha mort un gos
se l'ha endut a l'hospital,
les xiquetes de costura,
se l'han fet en oli i sal.

Sereno, mereno dis-me quina hora........


 Aquest any, també hem reviscut aquesta meravellosa experiència. En aquestes fotografies ens agradaria  donar-li més resó per a que el proper 23 d'aqost de 2013  en siguem molt més.

Podeu visualitzar les fotografies al google+ de Valladacity.

dimarts, 28 d’agost de 2012

DISSABTE 1 FESTA RON BARCELÓ AL GLAÇÓAQUEST DISSABTE 1 DE SETEMBRE RON BARCELO PREPARA UNA MAGNÍFICA FESTA AMB AZAFATES I FORMIDABLES REGALS!!

A PARTIR DE LES 23:00H

PUB GLAÇÓ T'ESPERA!!!

GLAÇÓ .............. MÉS QUE UN PUB.

¿Queremos bosques? (El País)

Vos deixe un article d'opinió que m'ha paregut interessant. Aborda la problemàtica dels incendis forestals i l'abandonament dels boscs al nostre país, però aquesta ocasió explicada per experts i no per qualsevol, com ve siguent costum.

La ausencia de gestión forestal es una ruleta rusa que propicia los grandes incendios

Luis Gil / Inés González Doncel
El ecólogo americano S.J. Pyne afirmó que con el fuego el hombre primitivo comenzó a “cocinar” el planeta. La actual plaga de incendios estivales nos recuerda esta práctica atávica, propia de sociedades que necesitaban espacios abiertos para cultivos o eriales a pastos. La pérdida de las selvas prehispánicas supuso la extinción de especies, como los endemismos tinerfeños de Quercus y Carpinus, conocidos por el hallazgo de su polen en sedimentos previos a la conquista castellana. El registro fotográfico del paisaje de antaño es abundante y también el literario. Para Víctor de la Serna, la España de 1940 mostraba sin cesar “nombres que flotaban como fantasmas en nuestra Geografía. Robledos sin robles, ayedos sin hayas, fresnedas sin fresnos, castañares sin castaños, encinares sin encinas, quejigales sin quejigos. Y tantos pueblos abrasados al sol junto a su sonoro apellido “del Monte” y donde no se podía cortar una vara para arrear la cabalgadura”. La ausencia de árboles evitaba que fueran refugio de pájaros ávidos de trigo o uvas, o que su sombra húmeda y malsana causara pulmonías y reumas. Este odio al árbol lo recoge Pérez Galdós en Bodas Reales cuando uno de sus personajes manifiesta que se la entierre en el suelo y sin árboles, “pues no quería estar a su sombra ni viva ni muerta”.

Este año asistimos atónitos a sus efectos más perversos por la trágica pérdida de vidas y de cuantiosos bienes materiales. Aunque su origen sea intencionado o por negligencia humana, se acude a otras motivaciones para explicarlos, como si la planta fuera responsable de la sequía o de las altas temperaturas, aunque todos los veranos sean secos y cálidos, también a los recortes presupuestarios o a las especies —pinos muy especialmente— si las consideran foráneas. Si las creencias dominan sobre el