Cercar en aquest blog

dissabte, 13 d’octubre de 2012

CAIXA ONTINYENT al programa Salvados de La Sexta

La productora "El Terrat" ens ha confirmat que La Sexta té previst emetre, el pròxim diumenge, dia 14 d'octubre, a les 21,30 hores, el programa "Salvados" dedicat a la crisi i pràctica desaparició de les caixes, amb el contrast de Caixa Ontinyent com a excepció.


Evidentment, desconeguem el contingut concret del programa i l'orientació que donaran a les imatges i entrevistes que van gravar a la ciutat d'Ontinyent i a esta caixa, però ens han avançat que pretenen ressaltar els factors diferencials que estan permetent que esta caixa continue.

"Salvados" s'emet cada diumenge de nit amb una audiència espectacular no sols pel "share" que obtenen el mateix diumenge (un 15% de quota de pantalla, amb d'entre 2 i 3 milions d'espectadors) sinó per les nombroses visites i descàrregues que després tenen del mateix programa i entrevistes en la seua web ( www.lasexta.com/programas/salvados/), i per les redifusions i comentaris posteriors en altres mitjans d'informació i, sobretot, en les xarxes socials. 

Per supost, vos convidem a veure el programa i difondre este event entre els usuaris dels vostres centres, membres de les vostres associacions, i en general a tots aquells que vullguen descobrir com veu "Salvados" a Caixa Ontinyent. 

Salutacions. 
Roberto Sanz LLopis 
Obra Social

divendres, 12 d’octubre de 2012

Mónica Oltra: No tindreu suficients porres.Mònica Oltra Jarque (nascuda en NeussAlemanya, el 20 de desembre de 1969) és una política valenciana. Actualment és co-portaveu del partit Iniciativa del Poble Valencià i de la Coalició Compromís, amb qui és diputada per València a les Corts Valencianes des de 2007. Llicenciada en dret per la Universitat de València, compagina la tasca de diputada amb l'advocacia.

dimarts, 9 d’octubre de 2012

diumenge, 7 d’octubre de 2012

MENÚ PER ALS DIES 8,9, 11 I 12 D'OCTUBRE


MENÚ DIES 8, 9, 11 I 12 D’OCTUBRE
  • DETALL DEL XEF

PER COMENÇAR
  • AMANIDA DE FRUITS SECS AMB RULO DE FORMATGE DE CABRA I VINAGRETA DE MEL DE TARONJA
  • REVOLT DE CARABASSA AMB BOTIFARRA

CONTINUEM AMB
  • ARRÒS MELOS DE BOLETS AMB GAMBETES I POLP

COM A PLAT PRINCIPAL:
  • ABADEJÓ A LA VIZCAINA AMB LA SEUA CEBA CONFITADA

PER FINALITZAR:
  • LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA


EL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.