Cercar en aquest blog

divendres, 26 d’octubre de 2012

SOCIETAT ESPORTIVA VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

PARTITS CAP DE SETMANA SOCIETAT ESPORTIVA VALLADA.

Dissabte 27-10-2012
Partits a casa:
PRE.BENJAMI:
10.00 H. S.E.VALLADA & C.D.XÀTIVA F.B. "B"
BENJAMI:
11.00 H  S.E.VALLADA & C.D.XÀTIVA F.B. "D"
ALEVI:
12.15 H. S.E.VALLADA & C.D.XÀTIVA F.B. "D"

Partits fora
INFANTIL:
10.00 H. P.D.AYORENSE &  S.E.VALLADA.
CADET
11.45 H. P.D.AYORENSE &  S.E.VALLADA.
JUVENIL
12.00 H. C.D.BIARENSE  &  S.E.VALLADA.
Diumenge 28-10-2012
2ª REGIONAL AFICIONATS.
10.00 H. L´OLLERIA ATH. CLUB & S.E.VALLADA.dijous, 25 d’octubre de 2012

MENÚ DIA 27 D'OCTUBRE AL SÀEZ


                                 SÀEZ RESTAURANT
                           MENÚ DIA 27 D’OCTUBRE
  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR:

  •         CREMA DE CARXOFA AMB XIPS D’AQUESTA I POLS DE XORIÇ IBÈRIC
  •      CALAMAR A LA PLANXA AMB UNES GAMBES AL AJILLO


CONTINUEM AMB:
  •      ARRÓS MELÒS DE CORDER AMB CIGRONS I ALLS TENDRES.


COM A PLAT PRINCIPAL:

  •      SOLOMILLO DE PORC IBÈRIC AMB SALSA A LA PIMIENTA, CREILLES PANADERES I SALTEJAT DE BOLETS.


PER A FINALITZAR:
  •     LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA.


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU BEGUDA I CAFÉ.

dimecres, 24 d’octubre de 2012

Plantes d’ací: Cànem de sèquiaA partir de novembre i fins la primavera si passegem pel riu veurem que està ple d’una espècie de margarida però amb les flors molt més grans. Es tracta del cànem de sèquia (Bidens aurea ) una planta procedent  d’Amèrica Central que ha vingut per a quedar-se. S’ha naturalitzat en amples zones de la mediterrània occidental, ocupant llocs humits i nitrificats per la proximitat humana.
 

Les fulles tenen un color verd obscur i creixen oposades, encarades una a l'altra, sobre una tija de secció quadrada que pot arribar als dos metres d’alçada. Quan està florida és fàcil d’identificar per les flors grans, amb el botó central groc i amb 4 a 8 lígules blanques tenyides de groc a la base, el que li dona l’aspecte daurat que l’ha batejada amb el nom d’aurea. 


El nom del gènere, Bidens, deriva del llatí “bi” que significa dos, i “dens” que significa dents, en al·lusió a les dues dents que tenen els fruits, paregudes als arpons, que serveixen per adherir-se al pèl dels mamífers i dispersar així les llavors. Una passejada a partir d’ara pel riu ens pot donar una idea de l’èxit d’aquesta estratègia. 

En  Menuda Natura  podràs gaudir descobrint els detalls ocults de les plantes d'ací

dimarts, 23 d’octubre de 2012

Patrulla Valladina, nova denúncia.

Hi han afegit una nova denúncia/observació.
Per llegir-la visiteu la secció PATRULLA VALLADINA, a la part superior del bloc.
Gràcies per col·laborar.

NIT DE TERROR AL GLAÇÓ .... AQUEST DISSABTE HALLOWEEN!!

DISSABTE 27 T'ESPERA UNA NIT TERRORÍFICA I PLENA DE SORPRESES AL GLAÇÓ!!

TENIM FESTA TIA MARIA!!
AMB COCTELER'S ,AZAFATES I DEGUSTACIÓ GRATUITA LICOR TIA MARIA... PER A CREAR EL MILLOR AMBIENT BOTERO DJ AMB ELS HIT'S DEL MOMENT!!

DIMECRES 31 MONÓLEG OSCAR TRAMOYERES!!!

Y RECORDA TOTS ELS DISSABTES TAPEJA AL GLAÇÓ AMB LA MILLOR SELECCIÓ DE MONTADITOS!!!

GLAÇÓ PUB VALLADA

dilluns, 22 d’octubre de 2012

Noves activitats del Centre Excursionista de Vallada.


    Ens ha arribat un e-mail amb aquesta informació, la qual compartim amb vosaltres.

   Anem a compartir un xicotet secret amb tu benvolgut lector... Molt prompte realitzarem una excursió en Bicicleta per a xiquets a Vallada, una marxa senderista on passarem el matí a Anna per "La ruta de l'aigua i com no despenjarem les casetes niu de la zona de l'ermita per netejar-les i reparar-les per al proper any i unes classes teòriques de nucs per a l'escalada i primers auxilis a la muntanya. Esta-te pendent de les noves publicacions. Ja vos avisarem de les dades.

diumenge, 21 d’octubre de 2012

Una classe pràctica
Per l'e-mail ens arriben moltes coses amb les quals no paga la pena perdre el temps llegint-les o veient-les, doncs hi ha gent que reenvia el que rep sense filtrar el correus. Però també n'arriben altres que són, o poden ser, interessants. Aquest és un dels que em sembla que cal llegir:


Un matí quan el nostre nou professor de "Introducció al Dret" va entrar en la classe la primera cosa que va fer va ser preguntar-li el nom a un alumne que estava assegut en la primera fila:

- Com et dius?
Em dic Joan, senyor.

Ves-te'n de la meua classe i no vull que tornes mai més! - va cridar el desagradable professor. Joan estava desconcertat. Quan va reaccionar es va alçar feixugament, va arreplegar les seues coses i va eixir de la classe. Tots estàvem espantats i indignats però ningú va dir res.

Està bé. Ara sí! ¿Per a què serveixen les lleis?... Seguíem espantats però a poc a poc comencem a respondre a la seua pregunta: "Perquè hi haja un orde en la nostra societat" "No!" contestava el professor "Per a complir-les" "No!" "Perquè la gent roïna pague pels seus actes" "¡No!! Però és que ningú sabrà respondre aquesta pregunta?!"... "Perquè hi haja justícia", va dir tímidament una xica. "Per fi! Això és... perquè hi haja justícia. I ara ¿per a què serveix la justícia?"

Tots començàvem a estar molests per aqueixa actitud tan grossera. No obstant això, continuàvem responent: "Per a salvaguardar els drets humans" "Bé, què més?", deia el professor. "Per a discriminar el que està bé del que està malament"... Seguiu... "Per a premiar a qui fa el bé."

Ok, no està malament però... responguen a aquesta pregunta: vaig actuar correctament en expulsar de la classe a Joan?.... Tots quedàrem callats, ningú responia. — Vull una resposta decidida i unànime.

¡No!!- vam dir tots al mateix temps.

Podria dir-se que vaig cometre una injustícia?

Sí!

Per què ningú va fer res respecte d’això? Per a què volem lleis i regles si no disposem de la valentia per a portar-les a la pràctica? Cada un de vostès té l’obligació d’actuar quan presencia una injustícia. Tots. No tornen a quedar-se callats mai més! Ves a buscar Joan —va dir mirant-me fixament.

Aquell dia vaig rebre la lliçó més pràctica de la meua classe de Dret. Quan no defenem els nostres drets perdem la dignitat, i la dignitat no es negocia.