dimecres, 6 de febrer del 2013

Acomiadament i reconeixement a Maria Boluda


Com molts de vosaltres sabeu, dijous passat va ser l'últim dia de treball de Maria Boluda al seu lloc en l'Agència de Treball i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vallada.
Des d'aquest bloc, volíem desitjar-li el millor en aquesta nova etapa que comença.
Maria, des de fa quasi 7 anys, ha tingut informats totes les valladines i valladins mitjançant el twitter i el facebook, de nombroses ofertes de treball, cursets i jornades realitzades a tot l'Estat Espanyol; ha realitzat cursos i ha dut la gestió de la web, sempre al dia, sempre actualitzada.
Els més de 1280 tweets que Maria ha publicat, demostren la dedicació que Maria ha posat en la recerca de qualsevol oferta de treball o formativa que poguera ser d'utilitat per als veïns del poble.
Durant aquestos anys de crisi, la informació que ella ens ha donat, sempre ha sigut d'agrair perquè significava noves oportunitats de treball i noves il·lusions.
Moltes gràcies, Maria, per fer-ho tan bé com ho has fet.
Sort i Ànim!

3 comentaris:

  1. Pel que la conec, molt bona persona i molt bona professional. Molta sort!

    ResponElimina
  2. Maria comença una nova etapa, però qui farà el seu paper (tan important) ara al poble?

    Gràcies

    ResponElimina
  3. En uns temps en que hi ha tanta informació circulant, és vital que es garantixca per part de les administracions públiques que estiga a l'abast de la ciutadania. S'ha de garantir la igualtat de oportunitats.
    Això venia fent Maria, un bon treball, els que l'hem seguida habitualment ho confirmem.
    Una pena que una tasca important i ben feta no es prioritze quan és tan complicat seguir convocatòries i accedir als recursos.

    ResponElimina