dimecres, 29 de maig del 2013

La veritat sobre Valpark: el poble ha d'implicar-se en la solució

Davant la confusió creada per les últimes notícies aparegudes sobre Valpark en el diari Levante-EMV i per l'escrit del sr. alcalde repartit a la població, el Partit Socialista de Vallada no té cap inconvenient de reunir-se amb tota la gent interessada i explicar detalladament com està la situació de Valpark actualment, de manera veraç i sense enganys.
 
Efectivament, s'han produit novetats des de la passada reunió informativa del mes d'abril, convocada pel PSOE a la planta baixa de l'Ajuntament i amb una nombrosa assistència de veïns, en la qual se'n va repassar tot el procés. Hi han hagut novetats que, una vegada més, ataquen descaradament els interessos del poble. Però s'ha d'explicar com cal un tema tan complex com este, i no es pot fer en un espai tan limitat com este ni, per descomptat, en un full de paper.

És per això que el  Partit Socialista es congratula que diversos valladins i valladines s'interessen per este tema tan important per a Vallada i es compromet a assistir a qualsevol reunió per tal d'aportar la informació documentada que nosaltres tenim sobre Valpark a hores d'ara.

Per facilitar la màxima assistència a una reunió informativa, demanem que siga alguna persona, col·lectiu o entitat del poble (incloent-hi els administradors de Vallada City, col·laboradors o qualsevol persona que  participa al blog) els qui organitzeu la reunió, oberta a tot el poble. Només cal que ens en feu arribar lloc, data i hora i nosaltres ens comprometem a assistir-hi i aportar tota la informació existent i aclarir tots els dubtes que hi haja. Podeu comunicar-nos-ho personalment a qualsevol dels regidors del Grup Municipal Socialista, fent un comentari a esta entrada i també en l'adreça de correu pspv.psoe.vallada@gmail.com.
 
Com sempre hauria de ser en un sistema que es vol democràtic i participatiu, i ara més que mai, la solució d'este poble passa per la implicació de tots, perquè tots som necessaris i de tots depén el nostre futur col·lectiu.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.