dimarts, 4 de juny del 2013

Curs de valencià intensiu estiu Grau Mitjà i Superior a Moixent

Un estiu més, la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Moixent ha organitzat un curs de valencià intensiu de preparació de les proves de Grau Mitjà (C1) i Superior (C2) de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, durant el mes de juliol i la primera setmana d'agost (del dilluns 1 de juliol al divendres 9 d'agost), per als qui vulguen presentar-se a les proves de la convocatòria de novembre o, simplement, fer un curs de valencià de nivell mitjà-superior, d'interés i vàlid tant per a estudiants que cursen estudis d'educació secundària o estudis universitaris i volen millorar la seua competència lingüística (fonètica, ortografia, gramàtica, lèxic, expressió oral i escrita) com per a persones interessades a presentar-se a les proves de certificació de l'Escola Oficial d'Idiomes (cicles intermedi i avançat) que es convoquen anualment per als alumnes lliures.

L'horari serà de dilluns a divendres, de vesprada (l'hora concreta encara no s'ha determinat). Les persones interessades podeu demanar-ne més informació i inscriure-vos a l'Agència de Lectura de Moixent (Casa de la Cultura), telefonant al 96 226 10 30 (vesprades, de 17 a 20 h.) o escrivint un correu a l'adreça epa@moixent.es. El preu consistix únicament en el pagament d'una matrícula de realització del curs (aprox. 50 euros). Places limitades.
Regidoria d'Educació i Cultura
Ajuntament de Moixent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.