dilluns, 3 de juny del 2013

VENTALLS NATURALS: Escola d'Estiu i alternatives d'oci medi-ambiental.

M'agradaria informar a la població de Vallada sobre les activitats que du a terme Ventalls Naturals a Ontinyent, ja que el xic que ho du és quasi com del poble, "Ramón el d'Aielo" que molts de vosaltres conegueu.
Ací la informació que m'ha enviat per a la seua publicació:

Ventalls Naturals vos ofereix les següents activitats a realitzar en els mesos de juny i juliol per si esteu interessats vosaltres mateix o coneixeu algú que puga estar interessat.


1) Curs d’elaboració d’herbero. Aquest curs es realitza al parc d’educació vial i ambiental de la Vall d’Albaida el dia 22 de juny de 2013, i està impartit per Antonio Belda Antolí, Doctor en Biologia per la Universitat d’Alacant. El preu del curs (20 €) inclou l’esmorzar i la mostra del licor que cadascú s’elaborarà

2) Escola d’estiu “La vida al voltant dels molins”: Si teniu xiquets en edat escolar aquesta és una proposta educativa que desenvoluparem entre el 24 de juny i el 26 de juliol, en un entorn privilegiat, el molí del pas (carretera Ontinyent-Bocairent). Les activitats plantejades guarden relació amb els oficis de moliner, alquimista, agricultor, forestal i ramader, cadascun del qual es treballa en una setmana. Les activitats de jocs, contes i tallers permeten explicar els continguts teòrics d’una manera divertida, que junt amb la realització d’algunes activitats en anglès i les sessions de reforç escolar i tècniques d’estudi, formen una proposta completa per als mesos de més calor de l’any.

Per a més informació i inscripcions podeu posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon 630832717 (Adrian) o al correu adrian@ventallsnaturals.com

Esperem veure’s prompte de nou. Moltes gràcies per la teua confiança.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.