Cercar en aquest blog

diumenge, 8 de desembre de 2013

El blog de Vallada City ha migrat a les Comunitats de google+.

PER ACCEDIR A LA NOVA WEB DE VALLADA CITY PIQUEU ACÍ DAMUNT (guardeu-vos-la als favorits del vostre dispositiu).


Moltes gràcies a tots, lectors i participants, per aquestos 4 anys, per les 2107 entrades i quasi un milió de visites. Gràcies de tot cor, ara comença una nova aventura!  • Els col·laboradors del blog poden unir-se a la comunitat i seguir publicant entrades de la mateixa forma: amb el seu nom d'usuari i contrassenya de google. No cal res més. La resta de gent pot visitar aquesta nova web, tal i com ja feia amb el blog, ja que és pública.
  • A partir d'ara tothom pot ser col·laborador i no cap demanar cap tipus de permís als nostres administradors.
  • Les entrades antigues es poden seguir consultant en aquest blog. No s'han perdut ni es perdran mai. En un temps, quan caduque el domini www.valladacity.com, la direcció serà www.valladacity.blogspot.com ja que no seguirem pagant el domini.
  • Els blogaires de Vallada que vullguen que les seues publicacions apareguen a Vallada City, sols tenen que unir-se a la nostra comunitat i compartir les entrades que ells vullguen en l'apartat "Blogaires valladins".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.