Cercar en aquest blog

divendres, 25 de gener de 2013

Manen, i no s'enteren de res?

1.- El Grup Municipal Socialista no ha mentit mai. El que hem dit i mantenim és que el PP, en els Plens del 19 de juny i 31 de juliol de 2012, VA VOTAR A FAVOR de resoldre el contracte de Valpark amb la UTE Ferrovial-Guerola, indemnitzant a les empreses amb 1.450.000 € i perdonant-los 3.310.058,24 € per unes obres de millora que l’empresa  mai no va executar. Ha quedat demostrat que el pagament d’eixos diners era indegut i per això ara l’Ajuntament els ha de reclamar a l’empresa.

2.- Els regidors del Grup Socialista van ser cessats pel senyor Perales el 5 de març. El pagament indegut dels 3.310.058,24 € de les obres de millora el demana l’empresa el 28 de març per registre d’entrada de l’Ajuntament i l’Equip de Govern (PP-Perales) ho envia al Ministeri d’Hisenda en el mes d’abril. Si el PP ja governava amb Perales quan es demanen els diners i es paguen, ¿com diu el PP que no eren coneixedors d’això?, ¿a què es dedicaven?

3.- Els  socialistes hem votat en contra de la indemnització del 1.450.000 €, demanant que es recorreguera contra la sentència en la qual s’emparava l’Equip de Govern.

4.- Els Socialistes hem demanat reiteradament, que ja que les millores s’havien pagat, era necessari reclamar que es feren les obres.

5.- Els socialistes hem denunciat al Ministeri d’Hisenda el pagament de la factura del 1.450.000 €, que entenem injusta i possiblement il·legal.

6.- Els socialistes hem posat una demanda davant el Jujat contenciós administratiu nº 6 de València (P.O. 644/2012) per reclamar tots els diners pagats indegudament.

7.- I què passa si l’empresa no torna els diners? Algú els haurà de pagar.

No som els socialistes els qui hem creat esta situació tan greu. Qui ha estat governant durant 24 anys deixant completament arruïnat el poble? Evidentment no són els socialistes.

Tot açò ho sabia el PP. Per tant, cal que deixen de confondre el poble. El PP  és capaç de tragar-se “sapos y culebras” a fi de continuar “manant”, això sí, SENSE SABER NI ENTERAR-SE DE RES...

El PP ha de  reconéixer la seua incapacitat. No s’atrevixen a assumir el govern i enfrontar-se a la situació tan dramàtica que ells han creat. Que no s’amaguen darrere de Perales i que donen la cara i tinguen un poc de vergonya, si els en queda.

Ara entenem en què consistia el pacte pro natura (Perales-PP) que ells volien: unir-se una altra volta per acabar de rematar i afonar el poble.

I, com els ha dit la senyora De Cospedal, “cada palo que aguante su vela”.

                                                                                                            Vallada, gener del 2013


dijous, 24 de gener de 2013

En el pecat està la penitència
Alguns recordaran que fa anys, al principi dels ajuntaments democràtics, al cine de Terol es convocava al poble per informar del que feia l'equip de govern. La gent que volia dir o preguntar alguna cosa prenia la paraula i els responsables explicaven i contestaven. A l'alcalde d'aleshores l'acusaven falsament de fer-se la casa i omplir-se la butxaca a costa de l'Ajuntament. També li tiraven en cara que no “enxufava” a la seua gent. Era un alcalde decent, de convicció democràtica, i això li va costar perdre l'alcaldia.

L'alcalde següent el primer que va fer va ser llevar l'assignació que rebien alcalde i regidors que van passar a cobrar 1 pesseta simbòlica. Que cara ens ha eixit aqueixa pesseta!! Sense cobrar han acumulat bens i patrimoni; han comprat vots i voluntats amb treballs públics, com si els diners públics no els pagarem entre tots, i han posat en llocs de responsabilitat a ignorants i llepaculs per assegurar-se continuar en la poltrona. Mai més va tornar a informar-se a la gent del que es cuinava al consistori, tot i que la mala olor del guisat empudegava el poble.

La història continua amb un producte d'aquest sistema corromput. Un fillol nascut en política d'aquest caldo de cultiu no podia ser d'altra forma: fals, mentider, sense paraula, dèspota i incapaç. Aquests qualificatius estan tots documentats, alguns davant de notari, excepte l'últim. Incapaç és l’adjectiu més suau, doncs encara no sabem si és un ignorant incompetent o és alguna altra cosa pitjor. L'alegria amb la que s'han transferit milions d'euros, que hem de pagar entre tots, a mans privades fa mala olor.

Com hem pogut arribar ací? La crisi està deixant al descobert les nostres misèries. Vendre el vot, la decència i la dignitat ens desarma i ens menysprea. Potser el que està passant ens servisca d'experiència per valorar l'honestedat de les persones, a no pensar que és un fava qui no aprofite l'ocasió de corrompre's, sinó que és una persona íntegra. Encara que a molts els coste entendre-ho, hi ha gent que prefereix ser honest a tindre bens de manera indigna, i que fa política per conviccions ètiques, ideològiques i democràtiques, i no per omplir-se la butxaca. 

En canvi, empentats per la ideologia de la indignitat, hem perdut massa ocasions de posar al front de les institucions públiques a persones solvents i respectables. En un sistema polític d'eleccions periòdiques, com el nostre, permetre un deute tan descomunal com el de l'Ajuntament té molt a veure amb l'elecció reiterada d'individus deshonests. I el pitjor de tot és que ho sabien i esperaven que els afavoriren amb les sobralles els pocavergonya que elegien. Una vegada exhaurit el pastís dels diners públics aquesta gent s’ha quedat amb el deute, sense les engrunes i sense la decència i la dignitat venudes. Diuen que en el pecat està la penitència.

Iron Maiden

What's Happening in our Forest?

No té res a veure amb els nostres monts, o sí?

Va per a tots aquells que estiguen estudiant i necessiten 5 minuts de descans.
 El vídeo és senzill, molt didàctic i encara que s'observen coníferes temperades, tot el que es diu és perfectament extrapolable a l'àmbit mediterrani.
 
Ajudeu a que es difonga!!!

CLASSE DE THERMOMIX AL SÀEZ

EL RESTAURANT SAÈZ INFORMA QUE EL PROPER DIUMENGE DIA 3 DE FEBRER A LES 17:OO, ÉS REALITZARÀ UNA CLASSE DE CUINA AMB THERMOMIX. 
EL MENÚ QUE S'ELABORARÀ SERÀ EL SEGÜENT: 

- Ensalada especial
- Macarrons a la carbonara
- Llentilles 
- Arròs caldós de marisc
- "Pochas con almejas y merluza"
- Postre exprés amb fruita natural
- Bescuit de galetes amb xocolate

US ESPEREM!!
WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158 MENÚ DIA 26 DE GENER AL SÀEZ

SÀEZ RESTAURANT 
MENÚ DIA 26 DE GENER

  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR: 

  • CREMA DE BOLETS AMB POLS DE PERNIL IBÈRIC
  • LA NOSTRA COQUETA DE DACSA

CONTINUEM AMB: 

  • ARRòS MELóS DE SÈPIA AMB CARXOFA

COM A PLAT PRINCIPAL: 

  • CARRILLADA DE PORC IBÈRIC AMB PURÉ  DE CREïLLA GRATINAT AMB FORMATGE PARMESÀ

PER A FINALITZAR: 

  • LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INLOU BEGUDA I CAFÉ. 
WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158 


EL RESTAURANT SAÈZ INFORMA QUE EL PROPER DIUMENGE DIA 3 DE FEBRER A LES 17:OO ÉS REALITZARÀ UNA CLASSE DE CUINA AMB THERMOMIX. 

dimecres, 23 de gener de 2013

Un poc d'humor: Barrio Sésamo ens explica el panorama més actual a l'Ajuntament de Vallada

La situació és tant tensa i complicada, i a la vegada, tan surrealista, que no ens vindria be un poc d'humor i simplicitat alhora d'explicar-la.Per veure la vinyeta sencera, piqueu ací baix, on posa "més informació".


Somni o realitat?

Anit vegent el programa Bon Dia Comarcal (en reposició), el tertulians van comentar una notícia apareguda el diari Levante.
La notícia no era altra que el Partit Popular de Vallada trencava el seu pacte amb AIPV.
M'he passat mig matí buscant per la xarxa, i no he trobat cap referència, ahir al soterrar tampoc ningú va comentar res.

I em pregunte, somniava o era de veres?.

Sembla que sí,  que la notícia ha existit:


dimarts, 22 de gener de 2013

Bar La Saraella

Bar Restaurante La Saraella

Muchos ya nos conocéis y otros aún no tenemos el gusto, pero nuestro carácter es como nuestra cocina: sin precocinados y a fuego lento.
Pero aunque somos pacientes, estamos deseosos de contaros las novedades!

TODO EL FUTBOL!

La Liga, la Champions, la Copa, el Valencia, el Barça, el Madrid, el Alcoyano... TODO!!
El miercoles 23 a las 21:30 Valencia-Real Madrid.
Y como siempre, tapas gratis!!!!!!!!!!!

ALMUERZOS

Es complicado innovar en esto. Por eso tratamos cada día de ampliar la variedad. Mientras, seguimos  prepararando unas buenísimas alcachofas frescas en tempura. Y a partir del viernes 25, regalamos el zumo de naranja natural recien exprimido!

MENU MEDIODIA ANTICRISIS A 5 EUROS
 
1 Primer plato a elegir
1 Segundo plato a elegir
1 Bebida
Pan
Postre casero o café (a elegir).
Si no lo has probado ven o pregunta a quien sí lo haya hecho. Te sorprenderá gratamente. Y que no te cuenten historias...

WI-FI GRATIS

Disfruta tranquilamente de un café o una cerveza con los amigos mientras navegas en internet con tu smartphone o tu pc portátil a alta velocidad. Y sí,...gratis gratis.
Y claro, lo más importante, nuestras raciones. Comida casera, preparada íntegramente por nosotros mismos y sin aditivos ni precocinados: Frituras andaluzas con boquerones frescos, sabrosos rejos (por los que volverás, comprobado) y los mejores calamares que hay en el mercado. Croquetas caseras de jamón, morcilla con habitas, gambas con pimiento verde al auténtico curry y de puchero hecho a fuego muuuuy leeeento.
Los vistosos bocadillos Heidis, en pan redondo y rústico hecho en un horno local (olvídate de panes congelados). Nuestra receta de hamburguesas, jugosas y sabrosas.  Las ya famosas patatas Carolinas con una salsa brava casera solo para los más valientes. Los mejillones al estilo abuela Paquita, sencillos y espectaculares, como lo es siempre la cocina de una abuela.  Nuestra ensaladilla rusa fresca, porque lo fácil es abrir una bolsa de verdura congelada, pero lo bueno... eso lleva su tiempo... Y por supuesto, entrecottes, chuletillas de cordero, pescados del día, etc.
Mejor ven a probarlas!  Por mucho menos de lo que te imaginas, pégate una buena cena en un buen ambiente. Seguro que repites. Estamos tan seguros de nuestra comida, que si no te gusta, no la pagas.
Más garantía, imposible.
Os esperamos!

Bar Restaurante La Saraella
tlf. 96 225 72 22
(búscanos en Facebook!)


Convocatòria taula redona: El negoci del fem, no el paguem

Des de l'Agrupació Socialista de Vallada vos informem de la convocatòria de la taula redona El negoci del fem, no el paguem, sobre la gestió del fem a la comarca i la creació d'una nova taxa de fem que ja hem començat a pagar els ciutadans, que es realitzarà este dimecres 23 de febrer, a les 20 hores, a la Casa de la cultura de Xàtiva, convocada per la Plataforma comarcal la Costera-la Canal en defensa dels serveis públics. Ací podeu trobar més informació de la convocatòria de l'acte. Se centrarà en el cas de Xàtiva però la situació és la mateixa per a tota la comarca i, per tant, la informació i les explicacions que es donen són igualment vàlides per a tots els pobles.

Nosaltres hi enviarem algun representant i vos animem que hi assistiu i vos informeu bé de la situació actual i de les possibles mesures de protesta i mobilització que es duran a terme. Vos n'adjuntem el cartell de la convocatòria (podeu punxar-hi damunt per fer-lo mes gran i visualitzar-lo millor).


dilluns, 21 de gener de 2013

Ara i sempre defenent els interessos del poble *       Volem recordar que el sr. Perales, després de trencar el pacte amb el PSOE, va cessar els nostres regidors el 5 de març del 2012, i va formalitzar un altre Equip de Govern amb el PP. Ací va acabar la nostra responsabilitat com a govern municipal. A partir d'ací, ja com a grup en l'oposició, açò és el que hem fet. 

El 19 de juny del 2012, l'Equip de Govern Perales-PP va acordar la resolució del contracte de VALPARK amb la UTE Ferrovial-Guerola, li va aprovar una indemnització d'1.450.000 € i li va perdonar 3.310.058,24 € d'unes obres de millora que la UTE havia de realitzar però mai va dur a terme. Fins i tot sense tindre tota la informació sobre els juís, apel·lacions i sentències que s'anaven a produir, no cal ser molt intel·ligent per a saber que si s'han pagat unes obres de millora, com a mínim se li ha d'exigir a l'empresa que les realitze. Açò, que ho saben fins als xiquets de Primària, el PP no ho va entendre i no va fer res, la qual cosa dóna mostra de la seua incompetència i ignorància.