Cercar en aquest blog

dissabte, 16 de febrer de 2013

NOmenú de enamorados!!                                                              LA SARAELLA

Porque creemos que el amor nada tiene que ver con el dinero.
Porque una ocasión especial no tiene que dejarte el bolsillo tiritando.
Y porque sabemos que a nadie le gusta pagar hoy más por lo que ayer costaba lo de siempre...


Con esas premisas y tras darle mucho a la mollera, hemos decidido que este sábado, cuando todo el mundo parece que tiene que regalar y gastarse lo que cuesta tanto ganar para demostrar que quiere a la otra persona, no elaborar ningún menu especial. En nuestra carta como muchos ya saben, podéis encontrar tapas de pescaíto fresco, clótxinas, nuggets caseros, nuestra muchiconocida ensaladilla, Heidis y mil cosas más. Y si lo quieres hacer más especial, encontrarás como siempre entrecotte, chuletas de cordero y el pescado del día.

De hecho y con nuestra carta en la mano, nos ha resultado casi imposible sacar un menú para dos personas completo (tres raciones de entrantes, entrecotte, pescado del día, postre, café y nuestro vino más caro) que llegue a 60 euros. Es decir, que nosotros te damos la carta, y tu eliges gastarte 12, 15, 30 o lo que te de la gana. Disfrutarás del ambiente de siempre y los precios de siempre.

Y como nos declaramos Enamoraos de la vida aunque a veces duela (y mucho), no excluimos a nadie el sábado. En muchos países San Valentín es el día de la amistad, así que esperamos a parejas, pero tambien a grupos de amigos, desparejaos y casos imposibles. Quien sabe como puede acabar un sábado???

Bueno vaaa... daremos un poquito de color a las mesas, que también sabemos que el mantel blanco de batalla puede que no invite a hacer manitas...
La Saraella
96 225 72 22


divendres, 15 de febrer de 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

Dissabte 16 -02-2013 
Partits a casa:
Pre.Benjamí:
10.00 H. S.E.Vallada & P.D.Ayorense
Benjamí:
11.00 H. S.E.Vallada & P.D.Ayorense
Aleví:
12.15 H. S.E.Vallada & P.D.Ayorense

Infantil i Cadet descansen
Foto: Infantil 2012/2013


Partits fora:
Juvenil
16.00 H. Font de la Figuera C.F. & S.E.Vallada
Diumenge 17/02/2013
2º Regional Aficionats:
U.F.Agullent & S.E.Vallada

dijous, 14 de febrer de 2013

L’Ombria, Cervesa d’Autor valladina

La millor conversa és aquella de la que no podem recordar res amb precisió, però que sense saber com, hi ha alguna cosa que ens acompanya i sens dubte, ens deixa una impressió general molt agradable.Ben Jonson- Benvinguts al món de Cervesa L’Ombria -

De vegades les il·lusions es converteixen en projectes i aquests, omplin la nostra ment de noves il·lusions. I aquesta és la història de L’Ombria, un projecte que va nàixer fa tres anys al nostre poble i amb el que el temps, els continus esforços, la constant perseverança i la gran implicació de dos joves emprenedors, l’ha fet possible. Avui el projecte L’Ombria veu la llum, i aprofitem la possibilitat tecnològica que ens ofereix aquest bloc com una eina de difusió per presentar-nos i donar-la a conèixer.

Som +Eduardo Gandia  i +Ovidio Mascarell Castells . Junts, després de tres anys d’investigació, ens hem endinsat en el món cerveser, amb la intenció de fabricar un producte autòcton i natural que nasca del nostre poble i que faça homenatge a la meravellosa població que tenim i als indrets del seus paratges, on qualsevol ciutadà puga gaudir degustant aquesta cervesa d'autor, tant al casc urbà (restaurants i bars del terreny), com a la natura (que encapçala el fantàstic paratge de les nostres ermites).

Vivim al poble i som del poble. Per aquest fet, volem agrair els missatges d’ànim i els recolzaments emocionals, el cara a cara que ens ha arribat al llarg d’aquest temps, però també i en aquest punt, l’aposta i positiva acollida dels bars, establiments i veïns de la nostra localitat. Cadascuna d’aquestes opinions ha suposat una dosi d’ànim i impuls en la nostra trajectòria emprenedora, que com no, també ha comptat amb entrebancs. Gràcies de nou per la vostra actitud i alhora, per traçar el camí de L’Ombria amb les vostres positives apreciacions i judicis sobre el seu tast. Així mateix, animem a aquelles persones que a hores d’ara no l’han poguda degustar, a fer-ho i, com no, a opinar.

I com no podia prendre diferent consideració, un producte valladí havia de difondre’s en primer lloc, a Vallada. Aprofitem per informar-vos que, de moment, teniu a a la vostra disposició dos varietats diferents de cervesa L’Ombria (L'Ombria Blat i L'Ombria IPA), tot i que l’abast d’aquest projecte no s’acaba ací, L'Ombria Red eixirà més endavant, i tenim en ment noves il·lusions i sorpreses per a què aquest cervesa seguisca captivant tant a aquells que ja l'han provat, com a la gent que encara no ha tingut l'oportunitat.


La nostra cervesa és artesanal, i per això, l’ informació que us proporcionem no pot centrar-se en el resultat final. El procés d’elaboració es duu a terme de forma acurada, amb maltes seleccionades degudament al cap de molt de temps de proves i d'investigació, igual que els llúpols, l’origen dels quals (uns països o altres) depèn del tipus de fabricació d’un o altre tipus de cervesa.

I ara que ja sabeu un poc més de la seua història, que compartiu amb ella el lloc de naixement, el seu entorn i la seua gent, … podeu tenir un encontre amb L’Ombria al Restaurant Sàez, Bar de Ximo, Bar els Molinets, La Sal del Romer, Restaurant de l'Ermita, Pub Boro´s i Pub Glaçò. Aprofitem per informar que la difusió està en vies d’expansió, pel que les visites a nous establiments tindran lloc en breu.

Si voleu tenir més informació (característiques d’elaboració, propostes de maridatge, recomanacions per al tast,..) podeu visitar el nostre bloc o la nostra pàgina de Facebook, on trobareu noticies de cates, nous llocs de venda i altres novetats.

dimecres, 13 de febrer de 2013

Endevina endevinalla


Ja que l'encarregat de fer la secció la té un poc abandonada...
Després de llegir l'article de Paco Tortosa a la Cartelera Túria, m'ha vingut al cap, i vos propose una endevinalla doble:

1. On està la placa?

2. El punt més alt del nostre Terme, es l'Alt de la Creu (900 metres) no hi ha dubte, però, hi ha un però. Al nostre terme podem trobar un altre vèrtex geodèsic, amb menys metres, però que el supera en qualificació, catalogat als antics mapes de l'exèrcit com "de primer ordre" per la seua situació i bona visibilitat, sabríeu dir quin? (podeu donar qualsevol dels tres noms amb que és conegut).

Jornades sobre Rapinyaires Nocturnes

El Grupo Local SEO-Levante i el Centre Excursionista Alt de la Creu de Vallada vos conviden a les properes Jornades sobre Rapinyaires Nocturnes al nostre poble.Més informació en: http://seolevante.blogspot.com.es/

Dimiteix Agustín López

Dimite un edil del gobierno de Vallada acusando de traición a sus socios del PP 

La sombra de la quiebra se acrecienta sobre Vallada mientras la tensión instalada en el equipo de gobierno acaba de cobrarse su segunda víctima en poco menos de tres meses. Ayer fue la mano derecha del alcalde Vicente Perales, segundo en las listas de AIPV y único edil de la formación independiente en el consistorio además del propio Perales, quien anunció su dimisión. Agustín López, regidor de Seguridad, industria y comercio y tercer teniente de alcalde, tira la toalla no sin antes cargar duramente contra los socios de gobierno de su partido en una carta de renuncia en la que acusa al PP -de quien depende AIPV para mantener la alcaldía-de sembrar la desconfianza en el gobierno municipal y de efectuar "maniobras" para "quemar" -no en un sentido literal- al alcalde.
Como telón de fondo, otra vez Valpark, el fallido macrocomplejo empresarial que lastra la viabilidad económica del ayuntamiento a la espera de una decisión judicial que mantiene a los miembros de la corporación con los nervios a flor de piel.
Hace tres meses fue un edil popular, Alano García, quien cesó de todas sus funciones por las discrepancias en la gestión económica con el alcalde.

SANT VALENTÍ AL GLAÇÓ

AQUEST DISSABTE 16 ENAMORA'T AL GLAÇÓ!!

PRESENTEM LA FESTA COCA-COLA, BOTERO DJ AMB LA MILLOR MÚSICA COMERCIAL DEL MOMENT I COM NO, EL MILLOR AMBIENT GLAÇÓ PER FER D'AQUESTA UNA NIT ÚNICA.GLAÇÓ PUB
VALLADA
C/JOSE DE RIBERA,21