dijous, 28 de febrer del 2013

MIG ANY FESTER AL GLAÇÒ PUB


GLAÇÓ PUB PRESENTA EL MIG ANY FESTER AMB UN "FIESTON" A L'ALTURA D'AQUESTA FORMIDABLE NIT!!

REBREM LA FESTA RON SANTA TERESA PREMIUM QUALITY
AZAFATES, REGALS I BOTERO DJ AMB TOTS ELS TEMES DEL MOMENT!!

UN ANY MÉS GLAÇÓ PUB AMB EL MIG ANY FESTER!!

GLAÇÓ PUB
VALLADA
C/JOSE DE RIBERA,21

El gusanito de la conciencia




Gran part de la ciutadania s'estranya de la quantitat de corrupció, mentides i poca vergonya, que ompli cada dia els noticiaris dels mitjans de comunicació i destrueix les vides de milers de persones. Entre la gent major podem escoltar expressions com: com poden fer això? No tenen consciència? Entre els més joves, però, no causa tanta sorpresa, tot i que són els més perjudicats per les polítiques mampreses pel govern. Per què passa això?

Potser perquè en la llarga nit de la dictadura s'utilitzava la consciència com un element de control social. Molts recordaran les apel·lacions al “gusanito de la conciencia”, aqueix remordiment que provocava actuar malament o tan sols tindre mals pensaments, especialment entre els xiquets i adolescents. La culpa ha sigut una ferramenta fonamental per debilitar i controlar el poble. Els mateixos que predicaven la caritat i el bonisme, per amansar les classes populars, eren cruels i egoistes per mantindre els seus privilegis sense cap temor al “gusanito”.

La democràcia va alçar, en part, la boira que ocultava la raó i va permetre tindre una visió distinta de la consciència. Va deixar de ser aqueixa entitat misteriosa que tots portavem dins, personificada en el “gusanito de la conciencia”, que preconitzava la fe en la bona consciència dels poderosos, per a ser la conclusió racional d'un judici d'acord amb els valors suprems de l'èxit social a través dels diners. El resultat d'aquest judici, la consciència, depenia dels valors, per tant, uns valors equivocats porten a conclusions, a consciències, molt permissives amb la corrupció, la mentida i la injustícia.

Per això, potser, hi ha gent que encara creu en una consciència innata amb valors humans universals de justícia social que espera bones accions dels poderosos, i altra gent amb la consciència construïda amb els valors predominants de l'èxit i els diners, que justifica tot el que ens ha dut al desastre. Açò pot explicar per què, amb un sistema democràtic que permet triar, es vota majoritàriament a partits que defenen societats injustes i polítics descaradament corruptes.

El “gusanito de la conciencia” ha mort enverinat pels valors de la ideologia dominant. La consciència elaborada amb aquests valors, del tot val per guanyar diners, deixa molt tranquils als delinqüents que atempten contra els més elementals drets humans, com el dret al treball, a l'educació, a la sanitat, o a la vivenda digna. És absurd esperar penediment ni rectificació de qui pensa que no actua contra els valors que la societat accepta. 

Cal doncs, recuperar els valors de la solidaritat i la justícia social per construir, de bell nou, una consciència racional estructurada en lleis que castigue les accions dolentes per a l'interès general, la mentida i la corrupció que ens ofega. 

Iron Maiden

Vallada autoriza una subida del 35 % en el agua un año después de privatizarla



Tecvasa amenazó con dejar la concesión por deficitaria - El PSPV califica de ilegal la modificación de la tarifa

28.02.2013 | 02:01 Levante.emv

SERGIO GÓMEZ XÀTIVA El Ayuntamiento de Vallada ha dado luz verde a la empresa que explota la concesión del agua potable en la localidad para que aplique un incremento tarifario global que encarecerá un 35% la cuota que abonan los vecinos. A partir de marzo, los recibos se incrementan en 16 euros.Cuando se cumple justo un año de la privatización del servicio municipal por un periodo de 25 años, Tecvasa ha obtenido el permiso del consistorio para modificar las condiciones del contrato.

Si el pliego de condiciones inicial únicamente permitía a la firma subir la tasa en paralelo al IPC cada año, la propuesta aprobada ahora generará sucesivos incrementos anuales del 2,5% más el IPC hasta 2017 y del 4% más el IPC en los años siguientes hasta que se agote la concesión. Además, la empresa ha incorporado una cuota por el mantenimiento de contadores y, en total, obtendrá 31.000 euros de ingresos adicionales respecto a las previsiones incluidas en el contrato inicial. Tecvasa alega en un estudio económico que, en caso de no aplicar esta modificación contractural, el déficit tarifario ascendería a 2013 a -121.000 euros y convertiría el servicio en inasumible. La empresa llegó a amenazar con abandonar el servicio si no autorizaba el incremento de precios.

Es la segunda vez que el equipo de gobierno aprueba una propuesta similar. En marzo de 2012, un mes después de adjudicar la gestión del agua, el alcalde de Vallada autorizó a Tecvasa a aplicar subidas similares, aunque el acuerdo fue anulado después de que el PSPV advirtiera de su ilegalidad, dado que no había pasado previamente por el pleno municipal. La firma llegó a cobrar la tarifa, según la formación, de manera fraudulenta a los vecinos, a quienes fue instada a devolver 3,15 euros por domicilio. Los socialistas también denunciaron en su día la "colocación" del yerno del alcalde en la concesionaria.

Ahora, el PSPV considera que esta nueva modificación también es ilegal y que sólo persigue dar más beneficio a la empresa, a quien acusa de esconder datos en su informe económico.


dimecres, 27 de febrer del 2013

MENÚ DIA 2 DE FEBRER AL SÀEZ


SÀEZ RESTAURANT

MENÚ DIA 2 DE MARÇ

  1. DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR:
  1. CREMA DE BOLETUS AMB POLS DE PERNIL
  2. LA NOSTRA COCA DE DACSA

CONTINUEM AMB:
  1. ARRÒS MELÓS DE BOTIFARRA I CARXOFA

COM A PLAT PRINCIPAL:
  1. LLUÇ AL FORN AMB CREILLES PANADERES

PER A FINALITZAR:
  1. LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROSINCLOU UNA BEGUDA I CAFÉ.

dissabte, 23 de febrer del 2013

REMEMBER FANTASY @RAUL SOTO IN SON ALISON




VUELVE LA ENERGIA !!!!!!! SON ALISON VALLADA@REMEMBER FANTASY BY RAUL SOTO.
REPASO A TODOS LOS PELOTAZOS DE LA HISTORIA FANTASY.
100 % ENERGIA FANTASY.
SABADO 23 DE FEBRERO.
ENTRADA UNICA CINCO EUROS MAS COPA.

divendres, 22 de febrer del 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

DISSABTE 23-02-2013
Partits a casa:
Infantil:
10.00 H. S.E.Vallada & C.E. F.B. La Senia
Cadet:
12.15 H.S.E.Vallada & C.E. F.B. La Senia
Juvenil:
16.00 H.S.E.Vallada & C.D.Biarense
Partits Fora:
Alevi:
10.30 H. La Font de la Figuera C.F. & S.E.Vallada
Benjami:
11.15 H. La Font de la Figuera C.F. & S.E.Vallada
(foto: Pre benjami: P.E.Ayorense  i S.E.Vallada)
                                                                               
Pre.Benjami:
11.15 H. C.D.Enguera & S.E.Vallada

 Aficionats 2ª Regional descansa per la retirada del  L´Olleria Ath.

                                                           
                                                                               

dijous, 21 de febrer del 2013

Nou bloc Valladí: Thermo-Vallada, el bloc de la Thermomix, per José Colomer Gómez

Ens anuncien la creació d'un nou bloc a Vallada: ThermoValla.
Escriuen el següent:

Buenos días. 
Me gustaría saber si cabe la posibilidad de anunciar un blog que he creado sobre Thermomix como presentador oficial en Vallada.
En este blog explicamos las características, funciones de la máquina y subimos recetas típicas y a petición de los usuarios.

Saludos y muchas gracias.


dimecres, 20 de febrer del 2013

MENÚ DIA 23 DE FEBRER AL SÀEZ


          SÀEZ RESTAURANT 
         MENÚ DIA 23 DE FEBRER 
  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR: 
  • AMANIDA DE FUMATS AMB FRUITS SECS I VINAGRETA D’ENELDO
  • REVOLT DE BACALLÀ AMB CEBA TENDRA

CONTINUEM AMB: 
  • ARRòS MELóS DE D’ÀNEC AMB CARXOFA I ALLS TENDRES

COM A PLAT PRINCIPAL: 
  • COSTELLA DE VEDELLA SENSE ÒS AMB SALSA A L’ESTRAGÓ I CREÏLLES PANADERES

PER A FINALITZAR: 
  • LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INLOU UNA  BEGUDA I CAFÉ. 
WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158 

El dia 23 tots a Xàtiva a dir NO al macroabocador de Llanera i al Consorci!


Una vegada més diguem no al macroabocador de Llanera, no a l’augment de taxes i no al Consorci
La Plataforma No al Macroabocador ha organitzat una manifestació per al dissabte 23 de febrer i que començarà a les 17.30h a la plaça de l’Espanyoleto de Xàtiva. Des del col·lectiu animem la ciutadania a participar en aquest acte per defensar un model de gestió de residus públic i transparent enfront del model de gestió de fem poc sostenible del Consorci i del projecte de macroabocador de Llanera. A més de la nova taxa imposada pel Consorci, que ha multiplicat la despesa en les famílies sense millorar el servei, sinó que alimentarà un model caduc de fem de grans instal·lacions que té com a objectiu enriquir les empreses. Eixir al carrer és una manera de parar el genocidi que volen fer en les nostres comarques de la Costera i la Canal de Navarrés, destruint els nostres paratges i l'entorn natural per acumular milions de metres cúbics de fem.

El projecte de Llanera, i contràriament al que diu el president del Consorci, el sr. Parra, és un projecte que encara no està aprovat i el fet de prendre els carrers de Xàtiva el proper 23 de febrer per la gent és una manera de manifestar i pressionar els que ens representen perquè defensen i garantisquen els nostres interessos i la nostra seguretat en lloc dels beneficis dels empresaris del fem.
Aquesta manifestació va més enllà dels residus i del macroabocador, també és una manera de fer protesta local complementària a les que es duran a terme en altres punts de l’Estat en contra de les retallades i la corrupció
La Plataforma No al Macroabocador vol un model sostenible i públic, amb instal·lacions petites i emplaçaments segurs que donen seguretat, servei i més llocs de treball.
No al macroabocador! No a la Gestió del Consorci!
Nosaltres hi anirem, per Vallada i la comarca. I tu?



El major graffiti del mon

Sierra torna a plantejar un tema incomode, com es la falta de drets i justícia que sofreix el poble saharaui, aquesta vegada a gran escala, quasi planetaria.


Land art per a gent sense terra, paradóxic, simple i ple de força.
Més informació ací.

Escola de danses a Vallada.


    Ens ha arribat un e-mail del qual vos passem la informació.

      Vols conèixer gent nova d'altres pobles? Vols fer una activitat física que al mateix temps siga divertida? Si vols aprendre a ballar les danses, o ja  saps ballar-les i vols aprendre nous balls tradicionals valencians, doncs ara a Vallada tens l'oportunitat.
     Classes gratuïtes. Ens podràs trobar a la casa de la cultura els divendres de 7 a 9 de la vesprada i els dissabtes de 6 a 8 en la planta baixa de la casa de la cultura.
    T'esperem!! 

dimarts, 19 de febrer del 2013

23F, totes les persones i totes les reivindicacions JUNTES


• Per la Democràcia, la Llibertat i els Drets socials
• No a la corrupció
• Pel dret al treball, no a la reforma laboral
• Contra el colp d’Estat del sistema financer i de les grans multinacionals
• Contra el deute il·legítim. No devem, no paguem

  
Hi ha alternatives. Hi ha solucions:
• Per les persones, la Justícia social i ambiental.
• Per la Transparència i la Democràcia participativa.
• En defensa d'uns Serveis Públics de Qualitat i Universals.
• No devem, no paguem

 

El moment exigeix unir a tots els que des de fa un any vénen sortint als carrers i places del país per detenir la destrucció de l'ocupació, la producció, els serveis públics, els drets de la juventut, dels treballadors i dels pobles.
 

23F, totes les persones i totes les reivindicacions JUNTES

CARNESTOLTES GLAÇÓ I FESTA FESTERS 2013

CARNESTOLTES, FESTA, DISFRESSES, CUTTY SARK , AZAFATES, DECORACIÓ I EL FANTÀSTIC AMBIENT GLAÇÓ T'ESPERA!!

VINE AMB LA MILLOR COMPANYIA I DISFRUTA D'UNA FORMIDABLE NIT!!

GLAÇÓ MONTA LA FESTA I TU CREES L'AMBIENT.

GLAÇÓ PUB
VALLADA
C/JOSÉ DE RIBERA,21

dilluns, 18 de febrer del 2013

Plantes d’ací: Orquídies



Ara que s’acosta la primavera no cal anar molt lluny del poble per veure com comencen a aparèixer les orquídies, unes flors xicotetes però sorprenents per la seua bellesa i diversitat de formes i colors. Són plantes úniques amb nivells de perfecció incomparables per l’especialització de les estructures florals que han evolucionat de manera extremadament diversificada. Veieu sinó aquesta abellera fosca (Ophrys fusca)

Ophrys fusca
Les plantes del gènere Ophrys són orquídies menudes amb la particularitat de que les seues flors imiten el cos d’un himenòpter, amb la finalitat d’atraure els insectes, per la pol·linització per entomofília. Per això a les nostres terres reben noms com borinot, abelleres, mosques, etc.

Ophrys speculum
Cada orquídia té el seu propi insecte pol·linitzador i depèn d’aquest per a la seua supervivència. El label d’aquesta espècie imita l’abdomen d’una vespa de la família Scoliidae, la Dasyscolia ciliata. Fou en aquesta espècie, Ophrys speculum, en la que es va descobrir i  es va descriure el fenòmen de la “pseudocopulació”.

Ophrys tenthredinifera
Les  orquídies europees són més menudes que les tropicals, que són enormes i ostentoses, però les nostres han aconseguit imitar a la perfecció la forma, els colors i inclús les olors i el quimisme de les femelles del insecte que volen atraure, com podem veure en aquesta Ophrys tenthredinifera.

dissabte, 16 de febrer del 2013

NOmenú de enamorados!!



                                                              LA SARAELLA

Porque creemos que el amor nada tiene que ver con el dinero.
Porque una ocasión especial no tiene que dejarte el bolsillo tiritando.
Y porque sabemos que a nadie le gusta pagar hoy más por lo que ayer costaba lo de siempre...


Con esas premisas y tras darle mucho a la mollera, hemos decidido que este sábado, cuando todo el mundo parece que tiene que regalar y gastarse lo que cuesta tanto ganar para demostrar que quiere a la otra persona, no elaborar ningún menu especial. En nuestra carta como muchos ya saben, podéis encontrar tapas de pescaíto fresco, clótxinas, nuggets caseros, nuestra muchiconocida ensaladilla, Heidis y mil cosas más. Y si lo quieres hacer más especial, encontrarás como siempre entrecotte, chuletas de cordero y el pescado del día.

De hecho y con nuestra carta en la mano, nos ha resultado casi imposible sacar un menú para dos personas completo (tres raciones de entrantes, entrecotte, pescado del día, postre, café y nuestro vino más caro) que llegue a 60 euros. Es decir, que nosotros te damos la carta, y tu eliges gastarte 12, 15, 30 o lo que te de la gana. Disfrutarás del ambiente de siempre y los precios de siempre.

Y como nos declaramos Enamoraos de la vida aunque a veces duela (y mucho), no excluimos a nadie el sábado. En muchos países San Valentín es el día de la amistad, así que esperamos a parejas, pero tambien a grupos de amigos, desparejaos y casos imposibles. Quien sabe como puede acabar un sábado???

Bueno vaaa... daremos un poquito de color a las mesas, que también sabemos que el mantel blanco de batalla puede que no invite a hacer manitas...




La Saraella
96 225 72 22






divendres, 15 de febrer del 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

Dissabte 16 -02-2013 
Partits a casa:
Pre.Benjamí:
10.00 H. S.E.Vallada & P.D.Ayorense
Benjamí:
11.00 H. S.E.Vallada & P.D.Ayorense
Aleví:
12.15 H. S.E.Vallada & P.D.Ayorense

Infantil i Cadet descansen
Foto: Infantil 2012/2013


Partits fora:
Juvenil
16.00 H. Font de la Figuera C.F. & S.E.Vallada
Diumenge 17/02/2013
2º Regional Aficionats:
U.F.Agullent & S.E.Vallada