Cercar en aquest blog

dissabte, 2 de març de 2013

MIG ANY FESTER EN SON ALISON

ESTE SABADO TOCA!!!!!
MIG ANY FESTER EN VALLADA.::+::::++++:::
SI QUIERES MOVIDA!!!!
MIG ANY EN VALLADA.
SON ALISON= MIG ANY
ENTRADA LIBRE!!! DE 00.00 @ 3.00 DOS COPAS POR CINCO PAVOS++++
SONIDO BY DANY MARKEZ.... FIEESTAAA SEGURA....
DATE UNA BUENA::::::
ABIERTO HASTA EL AMANECER&&&&

divendres, 1 de març de 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

Divendres 1  de Març de 2013
Juvenil:
20.00 H. L´Olleria C.F. & S.E.Vallada
Dissabte 2 de Març de 2013
Pre-benjamí:
10.00 H. S.E.Vallada & C.D.Llosa
Benjamí:
11.00 H. S.E.Vallada & C.D.Llosa
Alevi:
11.00 H. S.E.Vallada & C.D.Llosa
Cadet:
10.30.H. C.F.Atl. Carcer  & S.E.Vallada
Infantil:
12.15 H.C.F.Atl. Carcer & S.E.Vallada
Diumenge 3 de Març 2013
16.30 H. U.D.Anna & S.D.Vallada

dijous, 28 de febrer de 2013

MIG ANY FESTER AL GLAÇÒ PUB


GLAÇÓ PUB PRESENTA EL MIG ANY FESTER AMB UN "FIESTON" A L'ALTURA D'AQUESTA FORMIDABLE NIT!!

REBREM LA FESTA RON SANTA TERESA PREMIUM QUALITY
AZAFATES, REGALS I BOTERO DJ AMB TOTS ELS TEMES DEL MOMENT!!

UN ANY MÉS GLAÇÓ PUB AMB EL MIG ANY FESTER!!

GLAÇÓ PUB
VALLADA
C/JOSE DE RIBERA,21

El gusanito de la conciencia
Gran part de la ciutadania s'estranya de la quantitat de corrupció, mentides i poca vergonya, que ompli cada dia els noticiaris dels mitjans de comunicació i destrueix les vides de milers de persones. Entre la gent major podem escoltar expressions com: com poden fer això? No tenen consciència? Entre els més joves, però, no causa tanta sorpresa, tot i que són els més perjudicats per les polítiques mampreses pel govern. Per què passa això?

Potser perquè en la llarga nit de la dictadura s'utilitzava la consciència com un element de control social. Molts recordaran les apel·lacions al “gusanito de la conciencia”, aqueix remordiment que provocava actuar malament o tan sols tindre mals pensaments, especialment entre els xiquets i adolescents. La culpa ha sigut una ferramenta fonamental per debilitar i controlar el poble. Els mateixos que predicaven la caritat i el bonisme, per amansar les classes populars, eren cruels i egoistes per mantindre els seus privilegis sense cap temor al “gusanito”.

La democràcia va alçar, en part, la boira que ocultava la raó i va permetre tindre una visió distinta de la consciència. Va deixar de ser aqueixa entitat misteriosa que tots portavem dins, personificada en el “gusanito de la conciencia”, que preconitzava la fe en la bona consciència dels poderosos, per a ser la conclusió racional d'un judici d'acord amb els valors suprems de l'èxit social a través dels diners. El resultat d'aquest judici, la consciència, depenia dels valors, per tant, uns valors equivocats porten a conclusions, a consciències, molt permissives amb la corrupció, la mentida i la injustícia.

Per això, potser, hi ha gent que encara creu en una consciència innata amb valors humans universals de justícia social que espera bones accions dels poderosos, i altra gent amb la consciència construïda amb els valors predominants de l'èxit i els diners, que justifica tot el que ens ha dut al desastre. Açò pot explicar per què, amb un sistema democràtic que permet triar, es vota majoritàriament a partits que defenen societats injustes i polítics descaradament corruptes.

El “gusanito de la conciencia” ha mort enverinat pels valors de la ideologia dominant. La consciència elaborada amb aquests valors, del tot val per guanyar diners, deixa molt tranquils als delinqüents que atempten contra els més elementals drets humans, com el dret al treball, a l'educació, a la sanitat, o a la vivenda digna. És absurd esperar penediment ni rectificació de qui pensa que no actua contra els valors que la societat accepta. 

Cal doncs, recuperar els valors de la solidaritat i la justícia social per construir, de bell nou, una consciència racional estructurada en lleis que castigue les accions dolentes per a l'interès general, la mentida i la corrupció que ens ofega. 

Iron Maiden

Vallada autoriza una subida del 35 % en el agua un año después de privatizarlaTecvasa amenazó con dejar la concesión por deficitaria - El PSPV califica de ilegal la modificación de la tarifa

28.02.2013 | 02:01 Levante.emv

SERGIO GÓMEZ XÀTIVA El Ayuntamiento de Vallada ha dado luz verde a la empresa que explota la concesión del agua potable en la localidad para que aplique un incremento tarifario global que encarecerá un 35% la cuota que abonan los vecinos. A partir de marzo, los recibos se incrementan en 16 euros.Cuando se cumple justo un año de la privatización del servicio municipal por un periodo de 25 años, Tecvasa ha obtenido el permiso del consistorio para modificar las condiciones del contrato.

Si el pliego de condiciones inicial únicamente permitía a la firma subir la tasa en paralelo al IPC cada año, la propuesta aprobada ahora generará sucesivos incrementos anuales del 2,5% más el IPC hasta 2017 y del 4% más el IPC en los años siguientes hasta que se agote la concesión. Además, la empresa ha incorporado una cuota por el mantenimiento de contadores y, en total, obtendrá 31.000 euros de ingresos adicionales respecto a las previsiones incluidas en el contrato inicial. Tecvasa alega en un estudio económico que, en caso de no aplicar esta modificación contractural, el déficit tarifario ascendería a 2013 a -121.000 euros y convertiría el servicio en inasumible. La empresa llegó a amenazar con abandonar el servicio si no autorizaba el incremento de precios.

Es la segunda vez que el equipo de gobierno aprueba una propuesta similar. En marzo de 2012, un mes después de adjudicar la gestión del agua, el alcalde de Vallada autorizó a Tecvasa a aplicar subidas similares, aunque el acuerdo fue anulado después de que el PSPV advirtiera de su ilegalidad, dado que no había pasado previamente por el pleno municipal. La firma llegó a cobrar la tarifa, según la formación, de manera fraudulenta a los vecinos, a quienes fue instada a devolver 3,15 euros por domicilio. Los socialistas también denunciaron en su día la "colocación" del yerno del alcalde en la concesionaria.

Ahora, el PSPV considera que esta nueva modificación también es ilegal y que sólo persigue dar más beneficio a la empresa, a quien acusa de esconder datos en su informe económico.


dimecres, 27 de febrer de 2013

MENÚ DIA 2 DE FEBRER AL SÀEZ


SÀEZ RESTAURANT

MENÚ DIA 2 DE MARÇ

  1. DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR:
  1. CREMA DE BOLETUS AMB POLS DE PERNIL
  2. LA NOSTRA COCA DE DACSA

CONTINUEM AMB:
  1. ARRÒS MELÓS DE BOTIFARRA I CARXOFA

COM A PLAT PRINCIPAL:
  1. LLUÇ AL FORN AMB CREILLES PANADERES

PER A FINALITZAR:
  1. LA TARTA DE LA NOSTRA CUINERA


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROSINCLOU UNA BEGUDA I CAFÉ.