divendres, 31 de maig del 2013

CONVOCATÒRIA DE PLE EXTRAORDINARI EL 3 DE JUNY DEL 2013 A L’AJUNTAMENT DE VALLADA


El Grup Socialista a l'Ajuntament de Vallada vol informar a la població de la convocatòria de Ple Extraordinari a celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament el pròxim dilluns 03/06/2013, a les 18.45 hores.

L'ordre del dia que ens ha remés l'Alcalde és el següent:

1- APROBACIÓN SI PROCEDE DEL ACTA DE LA SESIÓN ANTERIOR DEL DIA 28/05/2013

2 – PROPUESTA DE RESOLUCIÓN EN RELACIÓN PROCEDIMIENTO LESIVIDAD ARTÍCULO 103 LEY 30/1992 DE RÉGIMEN JURÍDICO DE LAS ADMINISTRACIONES PÚBLICAS Y DEL PROCEDIMIENTO ADMINISTRATIVO COMÚN, CON PROPUESTA DE ACUERDO.

3 – PROPUESTA DE ENCARGO AL LETRADO D. FRANCISCO BALLESTER MASIÁ PARA LA DEFENSA LETRADA DEL AYUNTAMIENTO EN EL RECURSO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO DE LESIVIDAD.

CURSETS DE NATACIÓ 2013


dijous, 30 de maig del 2013

MENÚ DIA 1 DE JUNY



    SÀEZ RESTAURANT 
   MENÚ DIA 1 DE JUNY 
  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR: 
  • CREMA TEMPLADA DE SAFANÒRIA AMB AIGUA I GAS, CRUIXENTS DE PARMESÀ I CONCENTRAT DE TARONJA
  • TOSTA AMB TOMAQUES SEQUES, RICOTA, PERNIL I ALFABRÈGA

CONTINUEM AMB: 
  • ARRÓS MELÒS DE SEPIA AMB BOTIFARRA

COM A PLAT PRINCIPAL: 
  • SOLOMILLO DE PORC IBÈRIC AMB SALSA A L’ESTRAGÓ, PURÉ DE XIRIVIA I PUNTS DE FRUITS ROJOS

PER A FINALITZAR: 
  • GELAT DE PLÀTAN AMB UNA SOPA DE XOCOLATA, ESPUMA DE IOGURT I MADUIXES 

EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INLOU UNA  BEGUDA I CAFÉ. 
WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158 

OBERTURA DE LES PISCINES MUNICIPALS I VENDA DE TIQUETS


Demà divendres, 31 de maig, es posen a la venda els tiquets per a la Piscina del Poliesportiu de Vallada i la de la "Saraella". Podeu arreplegar-los en les oficines de l'Ajuntament en horari de dilluns a divendres, de 10:30 a 13:00 h.

Les piscines municipals s'obriran des del 15 de juny fins al 15 de setembre.

Si voleu consultar els preus nous, podeu fer-ho punxant ací.

dimecres, 29 de maig del 2013

La veritat sobre Valpark: el poble ha d'implicar-se en la solució

Davant la confusió creada per les últimes notícies aparegudes sobre Valpark en el diari Levante-EMV i per l'escrit del sr. alcalde repartit a la població, el Partit Socialista de Vallada no té cap inconvenient de reunir-se amb tota la gent interessada i explicar detalladament com està la situació de Valpark actualment, de manera veraç i sense enganys.
 
Efectivament, s'han produit novetats des de la passada reunió informativa del mes d'abril, convocada pel PSOE a la planta baixa de l'Ajuntament i amb una nombrosa assistència de veïns, en la qual se'n va repassar tot el procés. Hi han hagut novetats que, una vegada més, ataquen descaradament els interessos del poble. Però s'ha d'explicar com cal un tema tan complex com este, i no es pot fer en un espai tan limitat com este ni, per descomptat, en un full de paper.

És per això que el  Partit Socialista es congratula que diversos valladins i valladines s'interessen per este tema tan important per a Vallada i es compromet a assistir a qualsevol reunió per tal d'aportar la informació documentada que nosaltres tenim sobre Valpark a hores d'ara.

Per facilitar la màxima assistència a una reunió informativa, demanem que siga alguna persona, col·lectiu o entitat del poble (incloent-hi els administradors de Vallada City, col·laboradors o qualsevol persona que  participa al blog) els qui organitzeu la reunió, oberta a tot el poble. Només cal que ens en feu arribar lloc, data i hora i nosaltres ens comprometem a assistir-hi i aportar tota la informació existent i aclarir tots els dubtes que hi haja. Podeu comunicar-nos-ho personalment a qualsevol dels regidors del Grup Municipal Socialista, fent un comentari a esta entrada i també en l'adreça de correu pspv.psoe.vallada@gmail.com.
 
Com sempre hauria de ser en un sistema que es vol democràtic i participatiu, i ara més que mai, la solució d'este poble passa per la implicació de tots, perquè tots som necessaris i de tots depén el nostre futur col·lectiu.
 


dimarts, 28 de maig del 2013

S.E. VALLADA JUVENIL








La Societat Esportiva Vallada Juvenil ha aconseguit l'ascens a 2a regional en derrotar l'U.D.Genovés per 0-2!! dos gols aconseguits a la primera part per Pablo i Adri.

Amb aquesta victòria aconsegueixen l'ascens a 2º regional com un dels millors segons de tots els grups després de finalitzar una temporada en què han aconsegit 71 punts, 104 gols a favor i només 36 en contra.

Els artífexs de l'ascens són: Carles, Pere, Tino, Hèctor, Pedrón, Sergio, Andreu, Guillem, Manuel, Adri, Nacho, Josep, Pablo, Carlos, Jorge, Toni i Liber.

Els entrenadors i delegats són: David, Jose Luis i Santi.

Des del club ho considerem un èxit de tota l'escola de futbol bas,e ja que aquest juvenil són els prebenjamins que van iniciar aquesta escola.

dilluns, 27 de maig del 2013

ALGÚ SAP QUI ÉS?

El dissabte una persona em va portar esta foto per vore si jo sabia qui era. Tot el cap de setmana he estat preguntant a gent major, però res.

La foto és espectacular i pense que pot estar feta al carrer Santa Creu

A veure si entre tots descobrim qui és.  

divendres, 24 de maig del 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

Dissabte 25 de Maig de 2013
Partits a casa
Benjami:
11.00 h. S.E.Vallada & C.F.Agullent
Alevi:
12.15 h. S.E.Vallada & C.F.Agullent
Partits Fora:
Infantil:
17.30 h C.D.Xàtiva F.B. "B" & S.E.Vallada
Cadet:
19.00 h C.D.Xàtiva F.B. "B" & S.E.Vallada
(Camp: Ciutat de l´esport Xàtiva)
Juvenil: Partit per l´ascens a 2ª Regional
18.00 h. U.D.Genoves & S.E.Vallada

dijous, 23 de maig del 2013

MENÚ AL SÀEZ DIA 25 DE MAIG


MENÚ DIA 25 DE MAIG AL RESTAURANT SÀEZ

-DETALL DEL XEF
-AMANIDA D'ANOUS AMB POMA I MOUSSE DE FOIE
-REVOLT DE GAMBETES AMB ALLS TENDRES I XAMPINYONS
-ARÒS MELÓS DE XIPIRONS AMB MOLUSCS
-COSTELLA DE PORC A BAIXA TEMPERATURA AMB CREILLES PANADERES
-BROWNIE DE XOCOLATE AMB GELAT DE PLATÀN I DOLÇ DE LLET


INCLOU UNA BEGUDA I CAFÉ PER PERSONA. 

Actuació de la Unió Protectora Musical de Vallada al Certamen de la Diputació

Feu "Click" al títol.

Endevina, endevinalla...

Podria estar en algun indret de Manhattan,però no, està al nostre poble.
En quin lloc es troba aquest punt d'aigua?


Qui són les dones que avorten?

dimecres, 22 de maig del 2013

DISSABTE 25 DANY MARKEZ AL GLAÇÓ PUB


AQUEST DISSABTE 25 DANY MARKEZ AL GLAÇÓ

GLAÇÓ PUB ET CONVIDA A PASSAR UNA FANTÁSTICA NIT, CONTEM AMB LA PRESENCIA EN CABINA DE DANY MARQUEZ AMB EL MILLOR ELECTRO-LATINO. 

DESDE LES 24:00H I FINS LA MATINADA ESTARÀ MESCLANT ELS MILLORS HITS DEL MOMENT!!

DISFRUTA FINS LES 24:00H DE LES COPES X 3,5€



GLAÇÓ PUB
C/JOSE DE RIBERA,21
VALLADA

El TSJ exime a las empresas de Valpark de devolver 3 millones a Ayuntamiento de Vallada



El secretario judicial "olvidó" comunicar a los magistrados que el ayuntamiento había pedido retirarse del proceso 

Levante-EMV   22.05.2013   sergio gómez, xàtiva

Las empresas adjudicatarias del parque empresarial de Vallada no tendrán que devolver los 3,3 millones de euros que el ayuntamiento les abonó en concepto de mejoras, ni la corporación municipal estará forzada a reclamárselos a la UTE, como sentenció el Tribunal Superior de Justicia en noviembre de 2012, cuando determinó que el pago fue irregular y propició el "enriquecimiento injusto" de las firmas. Ahora, el TSJ ha vuelto a pronunciarse rectificando y anulando su resolución previa porque durante el procedimiento "se vulneró el derecho constitucional a la tutela judicial efectiva" de las adjudicatarias y ha terminado archivando el caso. El TSJ cree que el fallo que emitió hace medio año nunca debería de haber visto la luz. De igual forma opinan el equipo de gobierno y la UTE Ferrovial-Guerola. Ambas partes habían pactado con anterioridad retirarse de la decena de procesos judiciales en curso a raíz del polémico proyecto, después de llegar a un acuerdo para rescindir por fin el contrato de Valpark a cambio de una pequeña indemnización de 1,5 millones de euros para la UTE. El equipo de gobierno remitió al secretario judicial el acuerdo de desistimiento, pero éste presuntamente se olvidó de comunicarlo a los magistrados del TSJ .

Un juzgado reconoció en 2111 el derecho de las empresas a cobrar 3,3 millones de las arcas municipales por unas obras de mejora que, aunque no se habían ejecutado, la juez entendió que correspondía al consistorio abonar.

Indignació

NOVES RESTRICCIONS PLA DE CREMES 2013

Governació amplia a juny la restricció de les cremes per una major prevenció d'incendis en la Comunitat. Entre juny i setembre no es poden cremar marges cultiu o restes agrícoles en terrenys amb proximitat menor de 500 m. de massa forestal.

Recordem que el Pla de Cremes està publicat al web de l'Ajuntament on podeu consultar la Resolució de 20 de maig de 2013 que anuncia esta restricció.




dimarts, 21 de maig del 2013

PROPERA DONACIÓ DE SANG A VALLADA



Comuniquem que dilluns, 3 de juny, de 17:00 a 20:30 h., l'equip mòbil del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana estarà en les dependències del CENTRE DE SALUT (C/ Pere Lluís Galcerán de Borja, núm. 59, Vallada). Si estàs interessat pots vindre a donar sang. És necessari tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg. i no acudir en dejú. Perque darrere de cada donant, hi ha un HEROI!

CITA PER A LA ITV

Està previst que la unitat mòbil de la ITV ( Ciclomotors, Vehicles Agrícoles, Motos, Vehicles d'obres i serveis i Quads Cuadricicles) es desplace fins a Vallada el pròxim 8 de juny. Per a sol·licitar cita prèvia podeu telefonar al 902 108 368 o contactar amb la Policia Local: 670 474 007.

Cal que presenteu la següent documentació:

-Permís de circulació
-Fitxa tècnica del vehicle
-Rebut de l'assegurança obligatòria

divendres, 17 de maig del 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA


Partits a Casa
Divendres 17 de Maig de 2013
Infantil:
18.30 H. S.E.Vallada & Esport Base Moixent
Dissabte 18 de Maig de 2013
Cadet:
11.00 H. S.E.Vallada & Esport Base Moixent
Juvenil:
18.00 H S.E.Vallada & C.D.La Canal
(Foto: Juvenil  S.E. Vallada contra el Canals "B")

Partits Fora:
Alevi:
10.00 H. Esport Base Moixent & S.E.Vallada
Benjami:
11.00 H Esport Base Moixent & S.E.Vallada
Pre. benjami:
12.00 H.Esport Base Moixent  "B" & S.E.Vallada

dimecres, 15 de maig del 2013

Constantino Romero

Un home compromès amb el seu temps i la seua gent. Indignat, com tants...

Retransmissió en directe del XXXVII certamen de la Diputació de València


La Banda de Vallada actuarà a les 10 hores del proper diumenge a la Primera Secció del  XXXVII Certamen de la Diputació de València. Podeu veure l'actuació en directe clicant "play" a la finestra adjunta.


dimarts, 14 de maig del 2013

Ahora en La Saraella: PIZZAS ARTESANAS!


                               La Saraella


Si te gusta nuestra comida... ahora no puedes dejar nuestras pizzas!


Porque lo inteligente es ofrecer lo que la gente pide. Y si además lo consigues sin dejar de lado tus principios y tu forma de sentir la cocina, la satisfacción está asegurada. El éxito ya es otra cosa...

Por eso ahora, tras cinco meses aplicándonos al máximo y tratando de mejorar cada día, decidimos que este local se merecía volver a tener ese rinconcito de pizzería que tradicionalmente ha tenido y que la gente no ha dejado de reivindicar. Y para ello hemos invertido muchos esfuerzos adaptando nuestra forma de trabajar para que convivan las raciones y bocadillos que ya has probado y que te hacen volver, con esta pequeña vuelta de tuerca. Nos hemos formado para poder ofrecerte la pizza que a nosotros nos gustaría comer cuando vamos a una buena pizzería, hemos fichado a la experiencia personificada y hemos consultado a esos anónimos maestros del tema que siempre acaban de trabajar con polvo de harina en las cejas...

Tras pruebas y más pruebas... bueno. Creemos que lo tenemos!

Hemos conseguido amasar una base fina, estirada a mano, suave, aromática y que no te deja KO durante la digestión. Y como ya sabéis que somos poco de latas y precocinados, la hemos cubierto de ingredientes frescos. Porque no tiene nada que ver los champiñones frescos a los que se resbalan desde un bote!

Y claro, al igual que en buen vino no envejece en barricas de plástico, nuestro flamante horno de piedra volcánica consigue que la masa tenga el punto crujiente que debe tener.

Lo tenemos todo! Ya solo nos queda que pruebes nuestras recetas o te montes la pizza con los ingredientes que más te gustan...

A partir del jueves 16 de mayo, ya puedes venir a probarlas o pedirlas para llevar.

En breve: Atento a las promociones!!!

DIVENDRES 17 FUTBÒL Y MONÒLEG AL GLAÇÓ!!!




SALA: GLAÇÓ PUB
GRUP: RUBÉN GARCIA
ESPECTACLE: ABUSAR ES MALO
LOCALITAT: VALLADA
DIA: DIVENDRES 17 DE MAIG

HORA: 23:00H
ENTRADA: 3 EUROS



AQUEST DIVENDRES EL TENIM COMPLETET A LES 21:30h FINAL DE LA COPA DEL REY R.MADRID - AT.MADRID, DISFRUTA DE LES CANYES X 1€, TANQUE CERVESA 1,5€ I DESPRÉS MÓNOLEG DE RUBEN GARCIA.





Rubén García,
nos habla de sus experiencias con el abuso, de sus amigos, los alcohólicos, lo
que abusan de la comida basura y de su gran amigo Don Deporte”, además, de los métodos
peculiares que tenía su madre para intimidarle y no dejarle salir tranquilo por las noches,
cuando era un adolescente”. También nos hará ver el comportamiento de la Guardia Civil en
casos extremos y esas cosas tan cotidianas que tanto nos cabrean y que vivimos día a día”

GLAÇÓ PUB
C/Jose de Ribera, 21
VALLADA

divendres, 10 de maig del 2013

VI CIRCUIT CAJAMAR DE CARRERES POPULARS "LA COSTERA-LA CANAL I VALLE DE AYORA" 2013



Les regidories d'Esports dels pobles de la Costera i la Canal de Navarrés en col·laboració amb diverses associacions i entitats esportives, amb el patrocini de la Diputació de València, la col·laboració de Cajamar, Atletes de Xàtiva i Coca-Cola, organitzen el VI Circuit Cajamar de Carreres Populars "LA COSTERA-LA CANAL I VALLE DE AYORA" 2013.

A Vallada, la 14a Volta a Peu està prevista per al 20 de juliol del 2013.

Encara que és prompte per a anunciar-ho, per si fora del vostre interés, deixem el fullet a l'abast de tothom en la nostra web. Ja podeu descarregar-vos el reglament i les dates de celebració en els  municipis inclosos.













dijous, 9 de maig del 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

Dissabte 11 de Maig de 2013.
Partits a casa
Infantil:
09.00 H. S.E.Vallada & Sport Base Ontinyent  "C"
Cadet:
10.00 H. S.E.Vallada & Sport Base Ontinyent  "C"
Partits Fora:
Alevi:
10.00.H. U.D.F.Navarres & S.E.Vallada
Benjami:
11.15.H. U.D.F.Navarres & S.E.Vallada

Foto:Josep 
Juvenil
18.00 H. C.D. Aielo & S.E.Vallada.
2ª Regional Aficionats:
17.30 H C.D.Enguera & S.E.Vallada

dimecres, 8 de maig del 2013

MENÚ DIA 11 DE MAIG AL SÀEZ



RESTAURANT SÀEZ

MENÚ DIA 11 DE MAIG 
  • DETALL DEL XEF
  • CARPACCIO DE POLP AMB PURÉ DE CREILLA I OLI DE PIMENTÓ
  • REVOLT DE CARABASSA AMB BOTIFARRA
  • ARRÓS MELÒS DE BOLETS AMB FOIE I CORDER
  • BACALLÀ A LA “VIZCAINA” AMB CRUIXENT DE TINTA DE CALAMAR I PURÉ D’ALL
  • “CRÈME BRULÉE “ AMB GELAT DE PLATÀN


EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU UNA BEGUDA I CAFÉ.

dilluns, 6 de maig del 2013

Comunicat de la Unió Protectora Musical


Front als falsos i infundats rumors que circulen, la Unió Protectora Musical vol comunicar el següent:

La banda del poble participa el proper 19 de maig pel matí, al Certamen Provincial de València en la Primera Secció.

La banda que arreplegarà als xiquets en el dia de la seua comunió, com ve sent tradicional  durant tants i tants anys, doncs la banda disposa de plantilla suficient per participar al Certamen i per complir amb l'acte de les comunions, amb la qualitat musical que l'acte precissa i amb la tradicional interpretació pasdoble del Tio Sento, "El".

Els pares que vulguen que els seus fills els arreplegue la banda, o per qualsevol tipus d'informació, poden passar per les vesprades per la secretaria de l'escola.


divendres, 3 de maig del 2013

S.E.VALLADA PARTITS CAP DE SETMANA

DISSABTE 4 DE MAIG DE 2013
PARTITS A CASA:
Pre.benjami:
10.00 H.S.E.Vallada &  C.D. La Canal "B"
Benjami:
11.00 H.S.E.Vallada & C.F.Lluxent
Alevi:
12.15 H.S.E.Vallada & C.F.Lluxent.
PARTITS FORA:
Infantil:
10.30 H.U.D.F.Navarres & S.E.Vallada
(Foto: Juvenil avanç del partit )
Cadet:
12.00  H. C.E. Pobla Llarga & S.E.Vallada
Juvenil:
17.30 H. Banyeres U.E. & S.E.Vallada
DIUMENGE 5 DE MAIG DE 2013
PARTIT A CASA:
2ª Regional Aficionats:
18.00 H. S.E.Vallada & U.D.Canals "B"
PARTIT FORA:
Pre.benjami: (partit ajornat)
10.30 H.C.D.Sport Base Ontinyent "B" & S.E.Vallada


Concert de la Unió Protectora Musical de Vallada




Novetats de la Biblioteca Municipal - Maig 2013


Assaig al càrrer.

     
   
     Ens hem assabentat de certa informació que vos pot interessar: 

    El grup de danses de Vallada es reunix els divendres i els dissabtes a la casa de la cultura per assajar. Este dissabte 4 de maig, si les inclemències climàtiques no ho impedeixen, farem un assaig a l'ermita de Vallada a partir de les 6:30 de la vesprada amb música en directe. Podreu vore què és el que fem i a vore si vos serveix per animar-vos a augmentar el grup.
   Vos esperem!!

dijous, 2 de maig del 2013

El polígono que arruinó a Vallada

El ayuntamiento de la localidad afronta una deuda que multiplica por ocho su presupuesto por la quiebra de Valpark, el gran proyecto de parque logístico impulsado por Fernando Giner - El parque ha centrado el 70 % de la inversión industrial del Consell en cinco años.

sergio gómez | vallada

Un millón de metros cuadrados de suelo para urbanizar. 2.000 puestos de trabajo directos. Un presupuesto de 46 millones de euros. Un nexo de unión entre el puerto valenciano y la industria del interior. Fue en 2004 cuando Fernando Giner, diputado, expresidente de la diputación y exalcalde de Vallada, comenzó a hablar de Valpark como un polo de atracción empresarial en un enclave «estratégico», una puerta para inversores europeos, una solución al declive del tejido industrial del interior. Ocho años después, el gran proyecto de la era Giner es un agujero de dinero público soterrado sobre unos terrenos que no presentan actividad y que ni siquiera se llegaron a urbanizar. El actual alcalde, el independiente Vicente Perales, no duda en apuntar que el parque ha supuesto «la ruina del pueblo». En 2011, cuando entró en el gobierno, desplazando al diputado del PP de la política local, se encontró con una deuda acumulada de más de 20 millones de euros como consecuencia de la quiebra del proyecto. El presupuesto anual del ayuntamiento es de 2,5 millones. «El proyecto empezó mal y acabó peor. Para un pueblo como Vallada, de menos de 3.000 habitantes, supone casi la quiebra», afirma.

Perales tiene que gestionar un

dimecres, 1 de maig del 2013

MENÚ DIA 4 D'ABRIL AL RESTAURANT SÀEZ

RESTAURANT SÀEZ 
MENÚ DIA 4 D'ABRIL

  • DETALL DEL XEF: 

- LA NOSTRA ENSALADILLA DE MARISC
- TOSTA DE LLOM D'ORSA

  • AMANIDA DE FRUITS SECS AMB FORMATGE DE CABRA I VINAGRETA DE MADUIXES
  • CUBALIBRE DE FOIE, PLAT DEL RESTAURANT DE QUIQUE D'ACOSTA
  • ARRÒS MELÓS DE XIPIRONS, FAVETES I ALLS TENDRES
  • XULLETA DE VEDELLA SENSE OS, AMB TERRINA DE CREILLA, PURÉ DE CARXOFA I REDUCCIÓ DE VI
  • MOJITO AL PLAT

EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INCLOU UNA BEGUDA I CAFÉ. 
962257158 WWW.SAEZRESTUARANTE.COM