Cercar en aquest blog

divendres, 31 de maig de 2013

CONVOCATÒRIA DE PLE EXTRAORDINARI EL 3 DE JUNY DEL 2013 A L’AJUNTAMENT DE VALLADA


El Grup Socialista a l'Ajuntament de Vallada vol informar a la població de la convocatòria de Ple Extraordinari a celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament el pròxim dilluns 03/06/2013, a les 18.45 hores.

L'ordre del dia que ens ha remés l'Alcalde és el següent:

1- APROBACIÓN SI PROCEDE DEL ACTA DE LA SESIÓN ANTERIOR DEL DIA 28/05/2013

2 – PROPUESTA DE RESOLUCIÓN EN RELACIÓN PROCEDIMIENTO LESIVIDAD ARTÍCULO 103 LEY 30/1992 DE RÉGIMEN JURÍDICO DE LAS ADMINISTRACIONES PÚBLICAS Y DEL PROCEDIMIENTO ADMINISTRATIVO COMÚN, CON PROPUESTA DE ACUERDO.

3 – PROPUESTA DE ENCARGO AL LETRADO D. FRANCISCO BALLESTER MASIÁ PARA LA DEFENSA LETRADA DEL AYUNTAMIENTO EN EL RECURSO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO DE LESIVIDAD.

CURSETS DE NATACIÓ 2013


dijous, 30 de maig de 2013

MENÚ DIA 1 DE JUNY    SÀEZ RESTAURANT 
   MENÚ DIA 1 DE JUNY 
  • DETALL DEL XEF

PER A COMENÇAR: 
  • CREMA TEMPLADA DE SAFANÒRIA AMB AIGUA I GAS, CRUIXENTS DE PARMESÀ I CONCENTRAT DE TARONJA
  • TOSTA AMB TOMAQUES SEQUES, RICOTA, PERNIL I ALFABRÈGA

CONTINUEM AMB: 
  • ARRÓS MELÒS DE SEPIA AMB BOTIFARRA

COM A PLAT PRINCIPAL: 
  • SOLOMILLO DE PORC IBÈRIC AMB SALSA A L’ESTRAGÓ, PURÉ DE XIRIVIA I PUNTS DE FRUITS ROJOS

PER A FINALITZAR: 
  • GELAT DE PLÀTAN AMB UNA SOPA DE XOCOLATA, ESPUMA DE IOGURT I MADUIXES 

EL PREU DEL MENÚ SÓN 15 EUROS. INLOU UNA  BEGUDA I CAFÉ. 
WWW.SAEZRESTAURANTE.COM 962257158 

OBERTURA DE LES PISCINES MUNICIPALS I VENDA DE TIQUETS


Demà divendres, 31 de maig, es posen a la venda els tiquets per a la Piscina del Poliesportiu de Vallada i la de la "Saraella". Podeu arreplegar-los en les oficines de l'Ajuntament en horari de dilluns a divendres, de 10:30 a 13:00 h.

Les piscines municipals s'obriran des del 15 de juny fins al 15 de setembre.

Si voleu consultar els preus nous, podeu fer-ho punxant ací.

dimecres, 29 de maig de 2013

La veritat sobre Valpark: el poble ha d'implicar-se en la solució

Davant la confusió creada per les últimes notícies aparegudes sobre Valpark en el diari Levante-EMV i per l'escrit del sr. alcalde repartit a la població, el Partit Socialista de Vallada no té cap inconvenient de reunir-se amb tota la gent interessada i explicar detalladament com està la situació de Valpark actualment, de manera veraç i sense enganys.
 
Efectivament, s'han produit novetats des de la passada reunió informativa del mes d'abril, convocada pel PSOE a la planta baixa de l'Ajuntament i amb una nombrosa assistència de veïns, en la qual se'n va repassar tot el procés. Hi han hagut novetats que, una vegada més, ataquen descaradament els interessos del poble. Però s'ha d'explicar com cal un tema tan complex com este, i no es pot fer en un espai tan limitat com este ni, per descomptat, en un full de paper.

És per això que el  Partit Socialista es congratula que diversos valladins i valladines s'interessen per este tema tan important per a Vallada i es compromet a assistir a qualsevol reunió per tal d'aportar la informació documentada que nosaltres tenim sobre Valpark a hores d'ara.

Per facilitar la màxima assistència a una reunió informativa, demanem que siga alguna persona, col·lectiu o entitat del poble (incloent-hi els administradors de Vallada City, col·laboradors o qualsevol persona que  participa al blog) els qui organitzeu la reunió, oberta a tot el poble. Només cal que ens en feu arribar lloc, data i hora i nosaltres ens comprometem a assistir-hi i aportar tota la informació existent i aclarir tots els dubtes que hi haja. Podeu comunicar-nos-ho personalment a qualsevol dels regidors del Grup Municipal Socialista, fent un comentari a esta entrada i també en l'adreça de correu pspv.psoe.vallada@gmail.com.
 
Com sempre hauria de ser en un sistema que es vol democràtic i participatiu, i ara més que mai, la solució d'este poble passa per la implicació de tots, perquè tots som necessaris i de tots depén el nostre futur col·lectiu.
 


dimarts, 28 de maig de 2013

S.E. VALLADA JUVENIL
La Societat Esportiva Vallada Juvenil ha aconseguit l'ascens a 2a regional en derrotar l'U.D.Genovés per 0-2!! dos gols aconseguits a la primera part per Pablo i Adri.

Amb aquesta victòria aconsegueixen l'ascens a 2º regional com un dels millors segons de tots els grups després de finalitzar una temporada en què han aconsegit 71 punts, 104 gols a favor i només 36 en contra.

Els artífexs de l'ascens són: Carles, Pere, Tino, Hèctor, Pedrón, Sergio, Andreu, Guillem, Manuel, Adri, Nacho, Josep, Pablo, Carlos, Jorge, Toni i Liber.

Els entrenadors i delegats són: David, Jose Luis i Santi.

Des del club ho considerem un èxit de tota l'escola de futbol bas,e ja que aquest juvenil són els prebenjamins que van iniciar aquesta escola.

dilluns, 27 de maig de 2013

ALGÚ SAP QUI ÉS?

El dissabte una persona em va portar esta foto per vore si jo sabia qui era. Tot el cap de setmana he estat preguntant a gent major, però res.

La foto és espectacular i pense que pot estar feta al carrer Santa Creu

A veure si entre tots descobrim qui és.