dimarts, 19 de maig del 2009

Nous canvis al blog 19/05/09

Hola a tots;

Els creadors del blog em pensat que moderar els comentaris del blog no te sentit si el que volem és afavorir la llibertat d'expresió dels valladins i valladines.

Fins ara mai em decidit no publicar cap comentari dels que s'han fet, o siga, que s'han publicat tots... La gent ha sigut respectuosa i mai a faltat al respecte a cap ciutadà, així que em decidit canviar els permisos de publicació per a que qualsevol puga vore publicat el seu comentari sense que pase per cap filtre.

D'aquesta forma dinamitzem el procés i li donem, a la volta, més llibertad de paraula, tal i com deuria haver sigut desde el primer moment. Volem disculpar-nos si algú no ha estat d'acord amb aquest procediment...

No obstant, si vegem que algun dels comentaris poden ferir la sensibilitat de qui els llig o fiquen en compromís a alguna persona, ens vorem obligats a eliminar-lo. Esperem que açò no passe.

Per a iniciar un tema nou i crear una entrada nova, el procés segueix siguent el mateix, mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a valladacity@gmail.com

De nou vos animem a la publicació de TOT el que vullgueu dir, que NO te per què ser cap queixa, tal i com es ve demostrant últimament en algunes de les últimes entrades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.