dilluns, 24 de gener del 2011

I pedre, ja pica...

Primer partit de la segona ronda i el Vallada Femení es planta a Bocairent. 8 graus. Per fí camp de gespa. Tenim a Núria Francés lessionada, ha vingut a vore el partit i busca desesperada la cantina per prendres algo calentet... Ella serà hui l'encarregada de anotar les dades mes importants per a realitzar la crònica.

Hui anem a per totes, es nota en les mirades. Sols es sent la "danza kunduro" al mòbil de Moni mentre ens canviem al vestuari.
Ja fa olor a "radio salil", i hui ens untem totes que fà molt de fred..

La xarrada del Míster, és clara. Vol que defenem i que acotem el camp.

Eixim al camp, calfem i al tornar als vestuaris ens reunim i cridem
"1, 2, 3, Vallà!!". Ha eixit nítid. Bona senyal!

En portería Noelia, lateral dret Yèssica, Central lliure Ana, Central amb marca Nori, lateral esquerre Carmina. Interior dret Rosana, interior esquerre Mireia, mig atacant Ainhoa, mig defensiu Mayte.
Davant Blanca i Moni.

Comença el partit i cal dir que la presió del Vallà és espectacular, hi han ganes i crits al camp. Ens està marejant la marca de Carmina, la interior dret del Bocairent. Corre moltíssim.
Tenim en la primera part 2 oportunitats de gol clares. La primera de Moni, desde fora de l'àrea control espectacular i tir, però la portera
la para.
La segona de Ana, al segon pal en un corner a favor. No entra.
Final de la primera part 0-0. Nosaltres contentes.

En la segona part les coses es posen mes lletges si cap. L'arbit ja ha rebut un toc d'atenció i no fà mes que (desde el nostre punt de vista) injustícies. Ens està tragent del partit. L'afició del Bocairent està tornant-se boja i nosaltres no donem crèdit al que estem veient...

Ens expulsa a dos jugadores i trau groga a la capitana per demanat motiu d'expulsió i sense donar-nos conter i sense donar crèdit al que estavem presenciant, ens plantem en un 2-0 i en el final del partit.

En fí, meció especial al senyor col.legiat Jaume Martinez Belda, que cridva a les jugadores del Bocairent per el seu nom i les ajudava a col·locar-se al camp.

CANVITS: Nori per Beikie, Moni per Paulina, Rosana per Silvia i Ainhoa per Carmen.

RECORDEM: Que el pròxim partit és dissabte a Ollería.

El Vallada Femení Club de futbol.

6 comentaris:

  1. Enhorabona a la reportera, m'ha tingut en tensió, com si estiguera veient el partit. Llàstima el resultat, però a l'altra serà. Endavat valentes!!

    ResponElimina
  2. Va ser un gran partit per part nostra, sobretot la primera part una part espectacular, on les 3º en la llista es fan enfrentar a les 7ª i estabem asustadetes! grandes xiques grandesssss

    ResponElimina
  3. Enhorabona per la crònica!! molt bona!! del partit ens emportem algo molt bo, vore com l'equip a millorat moltíssim!! i com tu dius... pedre ja pica!! ÀNIM PERLES I A PEL PRÒXIM!!

    ResponElimina
  4. Tot i que l'arbitre es va exedir en les targetes, no va influir en el resultat. Ja que en 1-0 va anular un gol al Bocairent (ben anulat) i les expulsions van vindre en el 80 (cuant ja perdiem 2-0)y cuant ja s'havia acavat el partit (se la podia haver ahorrat). Si no hagera tingut tanta cara dura traen les rojes, l'arbitraje hagera sigut de 10. ànims

    ResponElimina
  5. no teniu fotos del partit?¿

    ResponElimina
  6. Collons el femeni , esteu fetes unes campiones seguiu aixi .

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.