dimecres, 23 de febrer del 2011

De quina costat esteu?

De quin costat esteu? Aquest divendres 25 de febrer, concentració davant l'ajuntament de Xàtiva a les 19h.
Per favor, si teniu un poc de temps, mireu els vídeos. No tenen desperdici i a més d'un els obriran els ulls i els faran sentir vergonya aliena... Veureu coses obvies, situacions familiars i comuns i tal vegada, alguns prejudicis es tiren per terra.
Gràcies.




El que ens han fet amb la TV3 és un acte totalment feixista, propi d'un estat dictador.
Tenim que mostrar el nostre rebuig ja!
Actuem!

11 comentaris:

  1. Hola, em pareix mal qualsevol tipus de censura, però sabieu què a Catalunya canal 9 està censurada?

    ResponElimina
  2. A catalunya fan el mateix, censurant la TVV. tan propi d'un estat feixista i dictador, com bé dius

    ResponElimina
  3. Pues entonces, no diuen que fer com fan no es pecat?

    ResponElimina
  4. Fran & anònims;
    He buscat a la web el que dieu, i és cert, el Canal nuev no es veu a Catalunya. És una cosa que mai m'havia parat a pensar, la veritat... per què serà?
    Tal i com vos he dit, ho he buscat i he trobat varies notícies al respecte. El resum és aquest: El govern autonòmic de la Generalitat Valenciana, al NO PODER PAGAR el lloguer del satèl·lit que envia la senyal digital del Canal nuev a la resta de comunitats ho donat de baixa la seua senyal i el Canal nuev sols es pot veure per internet fora del País Valencià. Per altra banda, també s'ha negat al acord de reciprocitat TV3-Canal nuev.

    Ací una notícia: http://www.elpunt.cat/noticia/article/13-comunicacio/20-comunicacio/204139-canal-9-ja-no-es-veu-a-catalunya.html

    Ací una altra: http://www.directe.cat/acn/510666/canal-9-ja-no-es-veu-a-catalunya

    Ací una altra: http://www.vilaweb.cat/acn/comunicacio/3762144/20100806/canal-9-veu-catalunya.html

    Buscant per internet, també he trobat centenars de notícies i vídeos sobre manifestacions de gent a València, Castelló i Alacant (i també a Catalunya), en contra d'aquesta censura de la TV3 al País Valencià, en canvi, no he trobat cap queixa o vídeo de gent Valenciana o Catalana reclamant el Canal nuev al Catalunya.
    Si voleu, poder ser els primers en manifestar-vos. Tindríeu l'exclusiva!
    Però recordeu la raó de per què no es veu el vostre Canal nuev (DEUTES i POLÍTICA BLAVERISTA del propi govern valencià), i de per què no es veu la TV3 (CENSURA).

    ResponElimina
  5. Mireu, jo no veia TV3 perquè no m'interessaven els programes d'actualitat, notícies... perquè parlen d'una terra que no és la meua. Canal 9 no el veig perque em sembla una televisió vergonyosa.

    La censura, a hores d'ara, d'un canal de televisió és un acte absurd i digne de polítics que viuen a les cavernes, que son els que tenim. Obriu una finestreta i tindreu TV3 a la pantalla de l'ordinador. Els polítics que tenim segurament només saben obrir la finestra del desllunat, perquè la del carrer tampoc, que no solen mirar-lo.

    D'altra banda, la discussió sobre la identitat em sembla igual de cavernícola que els polítics. Crec que està massa clar com son, o som, la majoria de valencians, i el nostre futur no va lligat al d'altres territoris germans. Hem d'apanyar-nos amb el que tenim ací, que ja es prou.

    Salut i bon camí.

    ResponElimina
  6. Hola "El Natzaré" Primer de tot, canal 9 és igual meua què teua, per sort o per desgràcia, i que conste que no la veig gens, perquè no m'agrada la informació manipulada.

    Per altra banda, el que dius tu no és cert, no és problema d'emissió del satèlit digital, sino de censura, t'ho assegure, i si et preocupes un poquet de buscar-ho, ho trobaràs (l'apagó de Canal 9 en catalunya, si no recorde mal, va tenir lloc un 19 de març del passat any). Intenta buscar informació més enllà de fons d'informació que siguen .cat

    Com ja suposse que estareu catalogant-me, vos he de dir, que ni sóc blavero (em pareixen uns ignorants) ni sóc catalanista (estos em semblen despreciadors de la seua identitat, perquè en lloc de que els mane Madrid, volen que els mane Barcelona).

    Ni blanc ni negre. És pot ser gris? doncs jo sóc gris. Català i Valencià, el mateix oritge, la mateixa llengua, amb les evolucions pròpies del temps i de la terra, però no oblideu, que Catalunya intenta esborrar tot allò que no siga parit allí, al seu territori històricament de cultura llingüística de mig pèl.

    No oblideu, que a la comarca on estem, La Costera, és on millor es parla, i està a València. Tampoc oblideu, que els catalans han adoptat centenars de castellanismes, què, simplement per haver-los adoptat ells, són correctes (torus (toro), cony (coño)ridicul, no?) i per altra banda, han desterrat paraules i expresions normatives històricament, simplement, perque ells ja no les utilitzen... encara que a València sí.

    Mediteu,

    Jo no vull opresió, però ni d'uns, ni d'altres.

    PD. Quan a València estava l'esplendor de tota la Literatura Valenciana (o Catalana, com vullgueu) a Catalunya no es menajven una merda, però els catalans són com els moixentins, es recolzen fins al final, per aconseguir el que és d'ells... i el que no ho és... si es pot... també

    ResponElimina
  7. Hola a tots,

    Sóc L'Anònim que ha escrit abans que Fran, se m'havia oblidat signar però de hui en avant signaré com a "Llumdecresol".

    Estic parcialment d'acord amb el que diu ran, com haureu pogut deduïr del meu comentari anterior al seu. Però voldria fer unes matitzacions:

    En primer lloc crec que és molt sa i molt correcte assumir i dir clarament que els catalans parlen la mateixa llengua que nosaltres. Ells li diuen català, i nosaltres valencià, i no passa res. Portem fent-ho així des de fa més de 500 anys.

    En segon lloc opine que hi ha un matís important que no hem d'oblidar. A Catalunya des de fa un temps hi han hagut certes actituds imperialistes que a mi tampoc m'agraden gens, però qui ens ha fet mal com a poble, qui ha atacat la nostra cultura, ha prohibit la nostra llengua i ens ha fotut sovint no ha sigut Catalunya, sino el centralisme espanyolista.

    Una vegada fet l'anterior aclariment em reafirme en el que he dit abans: la majoria dels valencians, es vulga o no, peguen a fugir quan senten expressions del tipus "Països Catalans" (no dubteu que personatges com Laporta, presentant-se ací, li fan més mal al nacionalisme valencià que Rajoy), però es quadren quan cal defensar les seues tradicions, llengua (a la seua manera)i cultura.

    L'anterior afirmació pot semblar una perogrullada, però si ho pensem bé... No hi ha cap poble que, havent sofert l'opressió cultural que hem sofert ací durant tant de temps, haja mantingut una llengua propia amb certa dignitat. I el mateix ha passat amb les festes (cosa important en esta terra)i passa si algú de fora vol tocar els garitos de la Malvarrosa, per exemple.

    El problema és que d'eixe sentiment viu de valenciania (que existix) s'ha apoderat el PPCV, partint d'una certa forma de veure la política heretada de la Batalla de València. Tristament ells l'han guanyat, de golejada, encara que el tema lingüístic l'ha guanyat (com no podia ser doaltra manera) la raó científica. (I es que els xiquets i jovens valencians han anat a escola i, el més important, saben llegir i informar-se i per tant es burlen de les faltes d'ortografia de, per exemple, el seu alcalde.)

    Crec que els altres partits i les altres corrents d'opinió, si volen recuperar terreny, haurien d'afanyar-se a recuperar la simpatia del poble arrimant-se al mon de la festa, al Valencia CF i als mitjans de comunicació. Per este ordre.

    Molta salut i alegria.

    Llumdecresol.

    ResponElimina
  8. Crec que hi un detall en açò de la TV3. Ací hi ha una organització, Acció Cultural, que ha costejat la instal·lació i manteniment d'uns repetidors, que són per tant privats, per a poder oferir la senyal de la TV3. Són eixos repetidors, privats, els que ha tancat el govern valencià.
    En Catalunya la senyal del Canal 9 la oferia la Generalitat Catalana i, al no trobar reciprocitat en València, va deixar d'emitir la senyal del Canal 9.
    No sé si es veu la diferència...

    ResponElimina
  9. No m'importa el que hagen fet a Catalunya, si és cert o no (no hi veig cap enllaç a cap notícia o vídeo que desmentixca el que diu Natazaré).
    Jo visc ací, i independentment del que hagen fet allà, la censura d'un canal per que sí, em sembla molt greu. Tant de revol mediàtic i manifestacions (ací i allà) des de fa ja temps ho demostra.
    Si damunt és un canal com TV3, encara més, ja que la seua programació està molt treballada culturalment parlant.
    Qui no vullga veure un canal determinat, doncs que canvie a un altre canal, que per això hi han mil amb la TDT!
    Català-Valencià, és algo que ja està massa parlat, i per a mi, més que clar: obvi.

    ResponElimina
  10. Per suposat que és Obvi, Kike, però no està mal recordar-ho en els temps que corren i, sobre tot, en el poble on correguem.

    Desgraciadament crec que la senyal de la TV3 no l'hauria de distribuïr una ens privat, perque estan cometent una il·legalitat. S'ha d'emetre des de la normalitat i legalitat pública, i no fer com fa Radio Maria des d'on tots sabem.

    La Generalitat Catalana va tallar Canal 9 abans que ací tallaren definnitivament TV3 (la setmana passada). Allí no ha passat res, obviament, perque Canal 9 no el veia ni el tato.

    Sauroson

    ResponElimina
  11. Crec que aquest article és prou aclaridor respecte de perquè les generalitats valenciana i catalana estan actuant així.
    http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/multiplex/trinchera/elpepiespval/20110222elpval_5/Tes
    El problema addicional ací és que en compte de TDT tinguem TDT Party

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.