dilluns, 18 d’abril del 2011

Proposta d'eixida cicloturista per a Paqua.

Paco Tortosa, veí del poble, ens envia aquesta proposta d'eixida cicloturista (de les moltes que sol planificar i dur a terme al llarg de l'any), per si algú del poble s'anima a participar.
Això sí, ens deixa ben clar que NO es cap eixida "d'Agència de viatges" si no una eixida entre amics i amigues.
El planing serà el següent:


Divendres 22.
Eixirem d'Alcoi. Arribarem allí en tren des de València, xàtiva (o en cotxes particulars (la gent de la Marina-Safor).
Eixe dia farem uns 25 km fins a Alcoleja per la Via Verda D'Alcoi i les ombries de la serra de L'Hontanar. Meravelles de meravelles ens envoltaran al llarg de tot el trajecte.
A Alcoleja tenim llogat el sopar, el dormir i el desdijuni a una casa rural.
 
Dissabte 23.
Anirem d'Alcoleja a Confrides al llarg d'uns 20 km que recorren el port de Tudons i l'ombria de la serra d'Aitana. Des del lloc on dinarem (amb el nostre picnic), farem un passeig d'una hora a peu entre aurons i pous de neu. Les panoràmiques ens corpreneran i ens faran serenar ànima i cos. Per la nit una cúpula d'estels ens acaronarà la pell.
A Confrides dormirema a un hotelet d'nterior, ens faran un bon sopar, dormirem entre llençols aromàtics i silencis. A l'endemà ens serviran un generós desdijuni.
 
Diumenge 24.
Pedalejarem entre Confrides i Castell de Castells, al llarg d'uns 20 km mitjançant els quals salvarem la serra de la Serrella. Altra vegada les panoràmiques ens faran sobrevolar valletes i muntanyes a vol d'ocell.
A Castell de Castells ens espera Pilar a la seua delicada casa rural. Soparem al seu caliu i dormirem entre suaus plumes que a bon segur que ens acaronaran la pell i gran part dels sentits.
 
Dilluns 25.
Pedalejarem per pistes de muntanya secretes i intimistes, entre Castell de Castells i Xaló, al llarg d'uns 25 km de bellesa inimaginable, superant el coll de Rates per la seua part de més fàcil pujada. Un descens sense fi ens portarà a Xaló, final del viatge. Des d'allí ens dirigirem cap a Dénia, Pedreguer i Oliva en bici mentre jo porte per grups a la gent en la furgui a les cases corresponents.
 
El preu de les tres nits a les cases rurals, amb els seus sopars i desdijunis inclosos serà d'uns 120 €!!
 
La meu KANGO farà de vehicle de recolzament a les pujades més dures. Cada estona de cada dia la conduirà una persona.
 
Cal portar crema solar, gorreta, pantaló curt, botellí per l'aigua, guants de corredor, casc (voluntari)... I sobre tot ganes de gaudir dels amics i dels irrepetibles paisatges interiors de les muntanyes valencianes.
 
Bueno, no se si ha quedat clar el programa definitiu?

Paco
Tel mòbil: 637.768.992
http://www.paletaocres.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.