divendres, 10 de juny del 2011

Acte de constitució de la Corporació Municipal i elecció del nou alcalde de Vallada

Informem a la població que este dissabte 11 de juny, a les 12 hores, a la Casa de la Cultura, tindrà lloc l'acte de constitució del nou Ple de la Corporació Municipal de Vallada eixit de les eleccions locals del passat de 22 de maig i compost per un total d'11 regidors: 5 del Partit Popular, 4 del PSPV-PSOE i 2 d'AIPV. En l'acte, després de la constitució de la mesa d'edat, els regidors electes juraran o prometran l'exercici del càrrec i tot seguit, d'entre estos, s'elegirà el regidor que serà investit alcalde de Vallada.

Convidem tota la població a assitir a l'acte i participar de la manifestació institucional de l'exercici de la democràcia i la ciutadania.

PSPV-PSOE Vallada

58 comentaris:

  1. Gracies ,alli estare donant tot el meu suport i tambe la enhorabona al nou alcalde i la seua corporaciò fins dema

    ResponElimina
  2. vaya tela fernando sas ... x la mort de deu kin cagaat !! ke boniko es guanyar ee ! a kedat kom un covard x no donar la cara ! molt mal per àrt seua ! xo per fi vallada es rojaa !!!

    ResponElimina
  3. aixo mateixa roja???
    jo sóc persona d´esquerres i perdona que et diga vallada no es roja. sino perque la dreta a tret a Vallada 1500 vots aprox. frent a 800 de l´esquerra?

    ResponElimina
  4. tenemos lo qu merecemos ha 200 años lo dcia l tio pepe el aina y aun se sigue diciendo valla la má.
    vencedores y vencidos todos tenemos la culpa ya nadie quiero culpar vallada pierde su peso todos lo van anotar. la suerte sale una vez y la emos apartado el tiempo sera testigo de lo que emos dejado. la historia ya lo dira muchos lo van a notar su pasado y el futuro como estaba no estara.
    bastante crisis tenemos esto es lo que faltaba cambiamos quien dio de todo por los que no dieron nada. quiera dios que me equivoque y mi escrito quede en nada despierto lo soñaria ver progresar a vallada. sea quien sea o mande quisiera ver progresar y aunque me muera de hambre por nada quiero cambiar. la tierra donde naci y me dieron de mamar que me perdonen si ofendo no es esa mi intencion sufro y lucho por mi pueblo para mi es lo mejor.
    MORALEJA

    QUIEN SIEMBRA BUENA SI MIENTE BUEN FRUTO SUELE OBTENER Y AUNQUE ALGUNOS NO LO VEAN OTROS LO PODRAN COMER TANTO HIJOS COMO NIETOS Y LOS QU AN DE NACER.

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Mare meua es penós que els que s´han passat tota la vida manant( durant Franco i gran part de la democràcia) ara ens vinguen en aquestes històries de lladres i de gent que no estima el poble. Es vergonyós que aquesta gent que ha dut ha Vallada a que no tinga indústria i a que tinga millons de deutes diguen de que ara la cosa anirà a pijor i que si tenim crisi ara hi haurà molta més i també es penós que aquells que són i que s´han passat la vida xuplant del pot, afavorint-se de Vallada i robant ara ens vinguen tractant de lladres. Senyors senyores açò es la gent de dretes(PP) de VALLADA una colla de mentirosos corruptes i lladres, que quan perden fan el que han fet sempre, faltar al respecte als que no pensen com ells fins al punt d´arribar a la violència i fer-se amb el poder. Dóneu vergonya senyors!!

    ResponElimina
  7. Escolta, yo sóc del PP i encara no he robat a ningú, ni he faltat el respecte tampoc ni tinc constància de que el govern anterior ho haja fet, més bé tot el contrari.

    ResponElimina
  8. anim Fernando Giner eres el millor alcalde i euseras per ha sempre torna dasi 4 anys amb nosaltres que es cuasi tot el poble un abras

    ResponElimina
  9. Si, una alcalde que cuant ha tingut que ser consejal, ha dimitit. Quin exemple per als jovens de poble!!!, quina expresió de democracia i humiltat!!!........

    ResponElimina
  10. el que diu que és del PP, no t´hauran faltat el respecte a tu perque del PP però a moltíssima gent que no són del PP els han humillat, estafat, burlat, insultat... vols que segueixca??
    Però tu en quin poble i en quin món vius??

    Per al altre següent... Fernando el millor alcalde??? sols dir-te: ja-ja-ja. Serà perque no en has vist altres i perque no ixes de Vallada i perque tampoc t´informes.

    ResponElimina
  11. "RUMUROLOGIA POPULAR" comenta que se le ha pedido a RAMÓN VILA que continúe con la concejalía de fiestas. ALGUIEN PUEDE DESMENTIR ESTO POR FAVOR

    ResponElimina
  12. No li s´ha demanat que continue, li s´ha dit que com les festes estan a prop i ell duu molts anys encargant-se de les festes el nou ajuntament li va demanar que si ell els podia ajudar, a la qual cosa Ramón s´ha negat i ha dit que el nou ajuntament que s´apanye. Davant dels fester d´enguany Ramón amb molt bones paraules dient que ell li ho havien demanat i que ell s´havia oferit de seguida a ajudar, molt bones paraules davant dels festers o de la gent però la veritat es ben distinta.!!

    ResponElimina
  13. Visca la lliure expresió!!!!. Puc dir publicament que entre les 23:00 h. i la 1 h de anit, vaig fer uns comentaris al respecte de Fernandin i Perales, dient el que opinava, sense faltar al respecte, I ELS HAN BORRAT!!!. Eixe es el talant lliure i democratic de aquesta WEB!!!!!.

    ResponElimina
  14. Vallada roja?? Vallada es VERD MILITAR!! jaja

    ResponElimina
  15. pareix metira que el que ha segut durant tota la vida alcade de vallada y que es plena la boca diguent lo que vol al poble, air va eixir cagat com un conill i no es va presentar al acte,,,poden dir lo que vullgen els del partit, que si ah dimitit, que si no li tocaba, vergonya deurien de tindre, fernando com a cap i la resta del equip per la merda que mos deixen.

    ResponElimina
  16. Posiblement ha agafat la ecoli i de repent li han entrat cagueroles............

    ResponElimina
  17. NOMES QUE PARLEU QUE BASURA!!!!!! SOU POC IGNORANTS SI NO TINGUEU NI PUTA IDEA DE POLITICA!!!! SABE LO TODO AIXO ES LO QUE SOU KE PARLEU I PARLEU PEOR NO VEGEU LO QUE FAN PER EL POBLE!

    ResponElimina
  18. La basura no es parla, es tira al contenedor.
    Quí te idea de política? Ramon Vila?
    Què és la política, el sainet que van montar en la plaça major antes de les eleccions?
    "Invitar" a que la gent vote per correu?
    Favor con favor se paga?
    O jo o ningú?

    Manolo Escobar pels altaveus, Lo Rat Penat a ballar, Anfós Ramon a parlar, Befeeater a desfilar, la Mare de Deu a presidir, i tots els demés a aplaudir? A acachar el cap? A sentirmos raros en el nostre poble?

    Crec que en este poble s'ha viscut la política durant molts anys d'una manera ben rara, i ara alguns es pensen que la política és això.

    ResponElimina
  19. anonim de 12.45, la paraula IGNORANTS es molt gran i tu pot-ser estigues inclos dins d'ella quant el teu comentaria no aportat res; no mes mala educacio,,,a la xarxa si escrius amb mayuscules estas xillant,,,i no per mes xillar tens rao,,, eixos que tu defens, i que dius que han fet tan per el poble lo unic que han deixat son deutes i mes deutes.

    ResponElimina
  20. En el panfleto de despedida, Fernando Giner decía que cree haber sabido ganar y perder. No ha sabido ganar porque ha tenido que hacer trampas para ello y no ha sabido perder porque no ha acudido a la toma de posesión del nuevo Ayuntamiento.

    ResponElimina
  21. Cuanta raó els últims comentaris, lo unic que tenen els del PP es la boqueta ben gran. I encara diuen que han fet molt per el poble? 24 anys gobernant i que hi ha al poble? apart de tonteries? molta bona imatge pero el poble està afonat i endeutat. Hasta en "El Intermedio" de la Sexta va ixir Fernando en un reportatge de la politica més corrupta de Espanya. Que penós...

    ResponElimina
  22. Com vos ha sentat als PPrets l´espantada del lider?

    ResponElimina
  23. Buscarán alguna excusa para disculparlo.

    ResponElimina
  24. Bertomeu V, crec que açó va per a temps. I els unics culpables som nosaltres. Si ningú anara a votar, ja voriem que passaría, ni llei d´Hondt ni tonteries. Ni zapatero, ni Fernandin ni Perales, el sistema està tan corrupte, que esta colla de ineptes son incapaços de trauremos del forat.

    ResponElimina
  25. que arreglen cuant antes el poliesportiu municipal que la gent de valla que li agra el deport de raqueta no te opcions per a jugar a ress ni tenis, ni fronto, ni padel, ni squahs, ni ress DEPORT EN VALLA= 0 ya siga gratuit o pagant 0

    ResponElimina
  26. vallà noes roja ara? si ara noes abans que era?? blau marino ? pot ser que perales siga d dretes que ho es pero agustí es de esquerres , calr està aixina que dels 6 entre AIPV I PSOE 5 son rojos, aixi que ells son els que ara manen i son quasi tots de esquerres , com deu mana ! i respecte al que diu que fernando a segut un gran alcalde..dirli que es el unic que ha vist, i que tan bo que es no li agrada jens pedre ee?? ai mare quin personaje..!

    ResponElimina
  27. Referent al comentari del Anonim 12 de juny de 2011 4:09 ; el qe dius no es cert. Ramon molt de temps antes de les eleccions ja tenia totes les festes tancades i contrades, perque unes festes no es poden contratar en u mes o dos antes d'elles ixa la primera, res de que es va negar. I l'altra Fernando s'ha quedat com a diputat en valencia i el seu carrec el te Alan, entrat com a 5 concejal Frutos. I si asi no es publiquen tots els comentaris que uno vol, eixe anomenat " filtro" es molt selectiu.

    ResponElimina
  28. Anonim de les 21:27, no es veritat?? o sabràs tu listo més que els festers i més que la gent nova de l´ajuntament, es veritat i ho sé de primera mà,listo que tu eres molt listo!

    ResponElimina
  29. Fernando anava el primer de la llista del seu partit per Vallada i era l'alcalde del poble fins el divendres.

    Hauria d'haver anat a la presa de posició encara que fora només per dignitat i demostrar que és un demócrata.

    Fa quatre anys també era diputat per València i si que va anar a la presa de posició.

    En lo de les festes supose que tindràs rao, encara que de Ramon m'ho espere tot.

    ResponElimina
  30. Si jo fora del PP, no estaria content amb el Sr. Giner doncs en els moments mea durs es quan mes es necessita al lider. No m'esperaba aquesta espantada.

    ResponElimina
  31. Fernando ha fet exactament lo mateixet que va fer Ramon Cerdà. I a aquell en el seu moment el van pelar, que si covard que si orgullós que si no se què.

    ResponElimina
  32. Me sigue interesando el tema de fiestas.
    "Si com diu l'anònim de les 21:31 li s'ha demanat, Per A què s'han presentat i s'han agafat als càrrecs?." La gestión de un ayuntamiento implica tomar decisiones, y unas veces se equivocarán y otras acertarán.
    Pero empezar de esta forma hace que me entre un miedo terrible. En cuanto a las fiestas, los que las hemos vivido desde dentro, sabemos que los contratos se firman en invierno, y con más razón siendo el padre de la Reina el concejal de fiestas. Claro está que si quien asume la responsabilidad no sabe por donde le viene el viento, sólo verá oscuridad, pero lo del cargo no es para pasearse con la banda amenizando el paseo y lucir traje nuevo.

    "Arrareu-se be els maxos, i preteu les galtes que la que ve serà menuda ..."

    Des d'açí, faig un crit al tío canya i company que es declaren lliure-pensadors per a que es mullen, i expresen les seues opinios.

    Y por cierto, si no estoy muy equivocado, ya hace muchos años que el sr. Giner tenía otras ocupaciones políticas. Y por cierto en qué ayudaría su presencia en un pleno o comisión de gobierno si, los nuevos cargos no es que no le quieran es que le odian. Lo mejor para el pueblo es hacer lo que ha hecho. Aunque lo que a los nuevos les molesta no es que se haya ido, es que no van a saber que hacer en los plenos, por que no podrán pavonearse de que le han quitado la alcaldía. Y para pruebas, el tema fiestas.

    ResponElimina
  33. No solo le han pedido a Ramón que les ayude,también le han pedido a Alan que les enseñe lo que él hacía y les diga las ideas que él tenía para el futuro del pueblo,porque no tienen ni puñetera idea de por donde empezar.El mismo Jesús ha dicho,¡QUIN TALL D'INUTILS!.Y ahora yo me pregunto,¿no lo han hecho tan mal los del PP?,¿como les pides ahora consejo?,tantas ideas que teníais en vuestro programa electoral,¿donde estan?.

    ResponElimina
  34. Referent al Anonim 12 de juny de 2011 21:31: Perdona jo no te parlat mal en cap de moment per a que tu hem parles aixi val?, i t'asegure que jo heu se de molta primera ma, perque jo estic aci dins val?. Res mes a dir

    ResponElimina
  35. Siempre que hay un cambio de gobierno en una corporación local, repito, SIEMPRE, y más cuando el gobierno anterior lleva más de 20 años, hay un tiempo en que el nuevo equipo anda a la luna de Valencia.

    Quién no ha empezado un nuevo trabajo? Quién no ha tenido un primer hijo? Quién no ha cambiado de curso en el Instituto

    Anem a vore, l'equip nou ha de saber ser pacient, no demostrar les seues inseguretats (que les ha de tindre, clar) i anar fent. Si no hi ha col·laboració de l'antic equip que tiren per la recta, que començen pel més important i ja vindran temes com les festes, que son secundàries.

    La idea és que la gent hui diga: "mare meua que perduts!" , d'ací un any "Home, pos alguna cosa la fan bé", d'ací uno i mig: "la veritat és que es nota" d'ací tres "pos s'han ensenyat, i els preferisc" i d'ací quatre "m'ha agradat,que continuen".

    Així ha sigut sempre. I així pot tornar a ser, si no hi han nervis, bobades, fanfaroneries, vengançes i salvajades.

    La gent no vol burrera, ja està farta, vol tranquil·litat. I a fer lo possible per a cumpliar el programa.

    I punt.

    ResponElimina
  36. El trapàs de poders és un acte més on s'ha de demostrar la lealtat al poble i per tant es deu d'instruïr en les llavors què es duien a terme. És d'obligació què el nou equip de govern conega les tasques de cadascun dels antics regidors per què el funcionament de la institució siga el més normal possible fins què el nou equip de govern agafe per complet els ramals de la direcció del poble. Qualsevol acte d'ocultisme i negació a la col·laboració és una traició a la responsabilitat, la democràcia, a la institució i sobretot, al poble.

    ResponElimina
  37. Hi han coses qu el senyor bocaxa deia que estaven firmades i no ho estaven. Els festers s'han passat l'any donant idees per a contractar més coses i tal i el senyor bokaxa no els a deixat fer res a mes a mes els ha fet la vida impossible i possant a tota hora treves per a que no poderen fer res de res. LEs coses deurien d'estar clares en hivern però no ho estaven.Jo crec que el nou equip de govern li haurà demanat algo d'ajuda per saber per on està el cotarro i com va, cosa que a ell no li costaria res de fer.
    A! se sap que hi han més de 10.000 euros en deutes de festes. També i com tot el que han fet ells en esta vida i també en festes, la elecció de la reina va estar plena de corrupció, dubtes, vots de més...
    A vorem... com quedem

    ResponElimina
  38. No volieu l'ajuntament. Ahí el tingueu, en deutes i tot.
    En quant a les festes, aquest any encara es salvaran si hi ha alguna cosa contratada.
    En quant a la reina si hi havia algun dubte (m'estranya) es resol al moment.

    ResponElimina
  39. t´estranya lo de la reina?? doncs que no t´estranye tant, que la mitat dels festers(tots aquells que no la van votar) o van dir i es van queixar, pero i que? bocaxa i l´ajuntament no anaven a fer res. Tots els festers saben que van haver-hi un vot de més.
    L´ajuntamnet clar que es volia però per a llevar tota la merda que hi ha i per a intentar que el poble no s´envaja a la ruïna total(més del que està).

    ResponElimina
  40. Jo si fóra Ramón o Alan no els ajudaria, no per res, sinó per la fata d'educació i de respecte que tenen alguns.

    ResponElimina
  41. si més falta de respecte i d´educació amb tot el que han fet i totes les mentires que handit són ixos dos que has dit. ..
    Mare meua...

    ResponElimina
  42. A mi hem pareix molt be que Ramon diga que no, sols falta que manen els altres i els del PP s'encarreguen de portar les festes i altres coses i els merits per a els que manen no?, sosl ens faltaba aixo. No volieu manar, pues ara s'apanyeu i a vore que feu.

    ResponElimina
  43. JAJJAJAJA!! quanta intel·ligència que rebosa per ací. Visca la ajuda al prògim i tal que pregonen els del PP i l´esglèsia, així es Vallada i el PP.

    jajaja

    ResponElimina
  44. jajajajajaja és veritat, entre els vots que hi havia per traure la regina, n'hi havia un de més... oooooooh!!!! i de que s'extranyeu tant, que acàs no és el que han estat fent tota la vida?? MANIPULARRRRR

    ResponElimina
  45. "bastante crisis tenemos esto es lo que faltaba cambiamos quien dio de todo por los que no dieron nada."

    A vore, al propietari d'aquestes paraules: les poesietes deixeles per a la regina de les festes, i deu ser que vosté s'haurà endut lo que em tocava a mi, perquè jo li assegure que a mi no m'han donat mai res, també he de dir que no m'he baixat mai els pantalons. Bona nit.

    ResponElimina
  46. si alguna cosa has tret serà perque alguna cosa hauràs fet... a canvi.

    ResponElimina
  47. si tant mal ha governat el pp per qué els demaneu ajuda??

    ResponElimina
  48. tal volta per dexifrar el "berenjenal" que han fet? Si tant bé ho ha fet el PP perquè la gent no els vol?? tal volta perque ja no poden pagar amb favors(treball)?

    ResponElimina
  49. Per a saber per on s´han dixat les coses que duien entre mans??? I per a saber que es allò legalment que es sol fer.

    ResponElimina
  50. Tranquils que ja eixirà lo bé que ho ha fet el PP, ja eixiràn els conters ja...

    ResponElimina
  51. si tranquils no estem perque la merda que han dixta es ben gran. I el problema es ixe que esl conters no ixen per culpa del PP.

    ResponElimina
  52. 24 anys sense fer un canvi d'Ajuntament ha fet que la ignorància sobre els procediments i protocols porte a confusions. Els nous regidors no demanen ajuda, demanen informació sobre la situació de les diferents regidories. En una situació normal, durant els primers temps, els regidors ixents es posen a la disposició dels entrants per informar i aclarir dubtes.
    En una situació d'anormalitat, com la del poble, estes coses poden portar a confusió, en especial si hi ha ganes d'embolicar i embrutar les coses.

    ResponElimina
  53. Estic d'acord amb Ciceró, cuant uns s'en van uns altres entren i lo logic es que en el ajuntament es que estaben treballaben per el poble i no es deuria de oblidar. Ara es que entren van a treballar per el poble i necesiten tota la informacio que hi ha en conter de rinyetes de xiquets de si ara te demane que m'ajudes o que no perque no et parle. Crec que deuriem de pensar en el poble com un conjunt i que si es saneja tot sera millor per a tots.

    ResponElimina
  54. Tens molta raò tot el que volen es,
    posar mal açi en este bloc que antes no deien res i ara estan engantxas ...
    Gracies

    ResponElimina
  55. hia una cosa que no veig clara, Fernando a renuciat a consevol càrrec, cosa que em paix fatal per que aixo es abandonar el barco sense lluitar, ara si la coalició fracasa i manara el pp seria alcalde Ramón? i l'atra, vol dir que no es presentarà a les proximes?
    Com mos as fotut!

    ResponElimina
  56. Notícies als periòdics:

    http://www.lasprovincias.es/v/20110614/ribera-costera/seis-pueblos-tendran-alcaldes-20110614.html

    http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=848660

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.