diumenge, 23 d’octubre del 2011

Efemèrides, VALLADA City ara fa un any....

3 comentaris:

  1. Gràcies per aquesta secció de Efemerides, ens fa recordar coses pasades i reflexionar sobre com estem ara.

    ResponElimina
  2. nimonjaseglar_niporcasenglar28 d’octubre del 2011, a les 19:42

    Fa un any passaven estes coses, però m'agradaria saber què opineu sobre la portada del diari Levante de dimecres passat, 26.10.11:
    http://kiosko.net/es/2011-10-26/np/levante.html

    on el diari dedica el protagonisme a tres dones (?) que han decidit renunciar al sexe(?!) i casar-se amb deunostresenyor (enhorabona!) en una cerimònia pública. No hi haurà nit de noces?? i convit?? les fotos interiors "m'aborronen". No entenc per què una decisió personal que no afecta la societat resulta tan "interessant" per als diaris en un dia on hi havia un terratrèmol a Turquia i tants altres temes ben importants en totes les portades.
    Quant de material per a reflexionar!!!
    Personalment, m'estime més un poc d'equilibri: entre "monja seglar" i "porc senglar" hi ha molta varietat per a poder viure feliç, no?
    A mi, si volen buscar-se un pis tutelat per les autoritats civils o religioses i viure en estat d'èxtasi per sempre no m'afecta, i a ningú res li importa si tenen sexe o somien rollo, és un tema privat i personal, com creure en deu o passar de tot. No crec que les obliguen hui en dia. Però per què volen ser heroïnes, de què??? com pensen que això ajuda algú?? Publicitat per al sector més ranci de l'església? No crec que tots els catòlics ho vegen normal. Si de veritat volen ajudar, que s'arromanguen perquè resar no serà suficient;l i el diari Levante, quina decepció! en ple segle 21 pareix absurd, espere que Xavi Castillo haja arreplegat ixa preciosa portada, perquè quan vinga com a mínim podrem mirar-ho amb una altra perspectiva més divertida que ens farà superar el debat trascendental que ens planteja el tema, no ja del feminisme, sinó del respecte als lectors i lectores. AMÉN

    ResponElimina
  3. Gràcies Ni monja seglar ni porc senglar, estic d'acord amb el que dius del principi a la fi.
    Que hi haja persones que trien una forma determinada de viure no hauria de ser portada d'un diari que sembla ser el més llegit a la Comunitat Valenciana.
    La trivialització del que és notícia arriba fins l'esperpent moltes vegades. Ja sabem que els mitjans de comunicació volen vendre, però el morbo hauria de tindre límits.
    I també haurem de valorar la contradicció (o hipocresia) que el mateix diari practica diariament, incloent a les seues pàgines anuncis de prostitució (tan necessària com la virginitat per a mantindre l'ordre patriarcal!!).
    Així ens va, condemnem amb la boca ben gran la violència contra les dones, mentre trametem valors i fem publicitat de serveis que son degradants per a les dones.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.