dissabte, 17 de desembre del 2011

CRISIS EN EL EQUIPO DE GOBIERNO DEL AYUNTAMIENTO DE VALLADA

EL TENIENTE DE ALCALDE SERVILIO ALONSO( PSOE) PRESENTA LA DIMISION DE TODOS SUS CARGOS Y MANTIENE EL ACTA DE CONCEJAL.         

Dimite de todos sus cargos el Teniente de Alcalde Servilio Alonso Martinez. La dimisión ha sido presentada hoy sábado al mediodía por escrito que se ha formalizado en el Registro de Entrada y en él asegura que mantiene su acta de concejal.
Cabe recordar que Servilio Alonso era el responsable en distintas áreas y era el Tesorero Municipal.
La dimisión viene motivada por el “ninguneo” al que ha sido sometido por el Alcalde Vicente Perales y por serias discrepancias con las decisiones del equipo de gobierno que esta conformado por el grupo independiente AIPV , quien con dos concejales ostenta la alcaldía y por el PSPV-PSOE que cuenta con cuatro concejales, uno de los cuales es el propio Servilio Alonso.
Desde el primer día de mandato han sido evidentes las discrepancias, cuando no las malas relaciones entre los componentes de la coalición.
Se abre ahora un periodo de inestabilidad política que evidenciará más si cabe, la nula gestión en el Ayuntamiento y su estancamiento.
Así mismo, es importante subrayar que fue el Partido Popular quien ganó las elecciones municipales , quedando a , entre 4 y 6 votos, de la mayoría absoluta. La posición del actual Alcalde, que fue en anteriores legislaturas teniente de Alcalde con el PP, de ansias de poder y de vengarse por haber sido relegado a un tercer puesto en una candidatura municipal, impidió que gobernase el partido más votado y en la práctica con un respaldo de mayoría absoluta.
Ahora, muchas son las opciones que se plantean para él futuro, aunque si al inicio de la legislatura el PP de Vallada le propuso a Vicente Perales un ventajoso pacto, en estos momentos en el PP de Vallada existe una opinión mayoritaria que no es proclive a un pacto con Vicente Perales y AIPV.
En el PP de Vallada hoy se cree, por una mayoría de sus dirigentes, que por el bien del pueblo y una mejor gobernabilidad, sería mas responsable llegar a un acuerdo de gobierno con el PSOE, por contranatura que pueda parecer.

15 comentaris:

  1. Enhorabona a Servilio. El que vullga aguantar a un dictador que l'aguante.

    ResponElimina
  2. Socialista desilusionado17 de desembre del 2011, a les 18:20

    Por fin madura el PP y prefiere pactar con el PSOE que con Perales. A ver si aprende el PSOE y se deja de reparos absurdos y contradictorios con su actual manera de proceder.
    El PSOE que se desengañe con Perales no va a tener la Alcaldía. Maria José se ve humillada a diario cuando descaradamente la margina, no la deja participar en reuniones, tira pestes e insultos contra ella y los socialistas y nosotros seguimos dandole todo el poder.
    ¡Ya basta de Perales !

    ResponElimina
  3. Che que circo!
    Si es que lo que no pot ser , no pot ser i ademes és impossible

    ResponElimina
  4. "Uy como se cierne el poder de Sauron sobre las tierras medias." Gracies PP per avisar-nos de una casa que no saviem. Pero, com pinta el panorama internacional, eu teniu que fer millor.

    ResponElimina
  5. Així mateix, també podríeu subratllar que vàreu guanyar les eleccions de la guerra d'Irak, la derrota de les quals encara no heu superat...

    ResponElimina
  6. Equip del PP. De nou penjeu un article sense títol
    Per favor, ja no sabem com dir-vos-ho.

    (ja l'hem ficat nosaltres)
    gràcies.

    ResponElimina
  7. Jajaja! Anda que nos s'han afanyat estos en aprofitar l'oportunitat.
    El PP, salvador de l'Ajuntament de Vallada!
    Això es diu oportunisme.

    Com diu XE QUE FAS, gràcies per informar-nos d'algo que ja sabiem, però no oblideu que també sabem (i no oblidem) com ho heu fet vosaltres al poble i ho esteu fent ara al nostre govern.

    Verihue-ho!

    ResponElimina
  8. Este mati he vist pasejant al senyor Alcalde.. en una sonrisa d'orella a orella. I jo he pensant: este que mai es riu ? ara que collons te eixa sonrisa?.

    Clar, es veu que tenia la dimisió en les mans i pensarà " el primer que dimitis"

    Per favor la gent que ha aconpanyat en la candidatura de VicentePerales, que facen el favor de dir-li algo. Açó és per el be de tots.

    Gràcies

    ResponElimina
  9. A la gent del PP.. quin notición sau trobat este mati !!!!

    Que por que feu!!!

    ResponElimina
  10. Curiós comentari d'un socialista que sembla haver perdut l'esperança i ens escriu en un castellà digne de les joventuts del pp.

    ResponElimina
  11. XI LI DEU JA ESTEM ALS POSTRES?

    ResponElimina
  12. No pue se, e com le olive.Puchale baixale i luego que no te donen ni le 18. NO PUE SE.

    ResponElimina
  13. 24 anys de oportunisme ke eu tingut vosaltres, i no vols ke aprofitem esta oportunitat? Esta i moltes mes, el recorde ke som oposisio. No ten recordes lo ke es aixo?? Ke promter mos acostumem a l bo.....

    ResponElimina
  14. si això ja es veia vindre, clar, però no vol dir que mos agrade. Xe Perales, tu creus que la gent t'ha votat per a que faces això que estàs fent?
    Que trist! No sé si les teues ides peguen més amb un partit o altre, però si has quedat amb MªJosé i Servilio per a "governar", podries cumplir,no? pensa un poquet, home, conforme està tot,xe arromangueu-se i feu faena tots junts, que va passant el temps i cada dia pitjor. I si creus que no té raó Servilio, pos escriu tu un altre comunicat i ho expliques. SÍ POT SER EN VALENCIÀ, clar i ras, que ací parlem en valencià de tota la vida, saps??
    I per cert, en altres pobles on mana el PP les coses s'escriuen en un valencià correcte, no digueu això del PP i el castellano que no és veritat, bé, en Vallada ho han fet tants anys que ja somos almanseños, però no cal agobiar tampoc en el tema del valencià, el problema és un altre, es diu enveja, ambició...o quin? EXPLIQUEU-HO i a vore com s'apanya, si és que té apanyo, que ara de diners ja no en queden pa seguir xuplant, qui entre, a remar!
    Ja han publicat la versió del PP, ara volem la del PSOE i també la del PPERALES, dret a la informació, valladacity per a tots

    Al final resultarà que la "democracia real" era el que necessitava el poble. Jo no sóc del pp, em cau millor l'altre,però,mira,si funciona millor Alan i Mª José, o Servilio i Pili la cascalla,pos,avant,ojalà puguérem trobar la combinació de la quadratura del cercle i fer coses dignes i útils per al poble i per la gent del poble. Ojalà.Però segur que no, una pena! BONA NIT I BON NADAL, que el torró serà del dur enguany, no vull carbó, estimat rei Gaspar, eh?!

    ResponElimina
  15. quin poble més raret!
    dimitix uno del Psoe i fa el comunicat un del PP?
    I l'alcalde què pensa dir? encara no ha obert la boca i el Pp diu que hi ha opcions mil?? diu que per 5 vots (entre el 6 i el 4, serà això) no tenen la majoria, pos sí que és poc absoluta
    No m'estranya que s'acabaren els diners, si conten tan de pressa ha passat com el cuento de la lechera, no somieu i mireu de pensar un poc, que ja parlarem de si hi ha combinacions o és un sudoku sense solució
    QUÈ PASSA AL PSOE??? VOLEM LA VERSIÓ de SERVILIO a valladacity !!!!!!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.