dimecres, 21 de desembre del 2011

Discurs de Joan Baldoví al Congrés dels diputats... Nyàs coca!

Per si no vos vaig donar prou la tabarra abans del 20-N amb Compromís-EQUO...
Aquest vídeo el varen penjar ahir al youtube i ja té més de 19.000 visites.
Són 8 minuts. Que el gaudiu.

6 comentaris:

  1. El discurs no ha estat mal però aquest diputat s'aconseguit pels vots que ha aportat EQUO i no ha fet ni una sola referència a qüestions ecològiques ni mediambientals

    ResponElimina
  2. Un de tants, EQUO al País Valencià no tindria ni cinc-cents vots.Si les qüestions ecològiques i mediambientals són importantíssimes per a un desenvolupament sostenible del planeta. També ho és escriure en valencià per difondre la llengua pel País, i això EQUO no ho fa.

    ResponElimina
  3. En primer lloc cal dir que el diputat no s'ha aconseguit pels vots que ha aportat EQUO, perquè en les autonòmiques no anàvem amb EQUO i en vam traure més.

    Potser hauriem de dir que a pesar d'EQUO hem entrat al parlament. Perquè EQUO, soles o acompanyat, no ha entrat al parlament en tota Espanya, llevat del trosset de diputat que li correspon gràcies a COMPROMÍS.

    En segon lloc dir-te que s'han de vore les coses senceres, no només els fragments que penja algú a un blog. Podries anar a la web de TVE i veure el torn de rèplica, on Baldoví li va expressar a Rajoy la seua procupació per eixos temes, i la seua oposició frontal a, per eixemple, l'energia nuclear.

    D'altra banda crec que també és molt ecològica la primera part del discurs, perquè d'un diputat elegit pèr València s'espera que atenga a les prioritats de València (cosa que no ha fet mai el PP ni el PSOE, i per desgràcia ací vivim una situació d'emergència. Sense política i políticas no hi ha ecologia, ni educació, ni res. I ací a València no tenim política, perqué només tenim un tall de lladres corruptes, per una part (PP), i un tall de dinosaures acomodats i inútils, en perill imminent d'extinció -afortunadament- (PSOECV-PSPV-PSOE o com es diga)

    ResponElimina
  4. Xè, no maregeu tant, que en ecologia tot està molt clar i els dos estan d'acord, per això van juntets!!
    I en bici:
    http://www.youtube.com/watch?v=eXz-fqcTZaA
    Bon Nadal, pedalejant i avançant, junts, en valencià i en xinès mandarí si convé!!!

    ResponElimina
  5. Gràcies per les vostres interessants aportacions i punts de vista.
    Bones festes!

    ResponElimina
  6. Molt bo el discurs de Baldovi. Kike te dic la veritat, me he emocionat quan fa referència a " que vengo de padre trabajador y de madre ama de casa y de pueblo y cuando entro al emiciclo.... ".

    Enhorabona Baldovi...

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.