dijous, 12 d’abril del 2012

Interessant: #Buscorrupte

Vols vindre a fer la ruta de la corrupció valenciana amb els Joves de Compromís? Apunta't al #BusCorrupte ací:https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG9SVVZjbEtuYWc1NkFTaW0zdm1VX1E6MQ

Este diumenge 15 d'abril

D’on eixim? On anem?

Eixirem de l’estació del nord de València a les 10:00 del matí, passarem per la Ciutat de les Arts i les Ciencies, la depuradora de Pinedo, Marina d’Or, Ciutat de Vacances, i finalment a l’aeroport de Castelló. La tornada està prevista a les 16:00 des de Castelló fins l’Estació del Nord. La mona de Pasqua d’esmorzar la posem nosaltres. Tu només porta’t l’entrepà per dinar a l’aeroport peatonal de Castelló.

Què farem?

Ciutat de les Arts i les Ciències: Explicarem el forat negre que ens ha suposat aquesta ciutat feta tota per a la cultura però sense la cultura. Parlarem de quin va ser el presupost inicial i quin el cost real. A més de quins edificis integren el complexe i quin es el seu ús.

Depuradora de Pinedo: Baixarem del bus i esplicarem un del cassos de corrupció més importants de l’estat espanyol desde la reinstauració de la democràcia. Deixarem una corona de flors i un ciri encés a la porta de la depuradora en senyal de dol pels diners furtats al tots els i les valencians i valencianes. Ens esmorzarem la mona de pasqua.

Marina d’Or Ciutat de Vacances: Donarem una volta pel complex vacacional per explicar en que consta l’especulació urbanística i la depuradora d’Orpesa, una infraestructura inútil que ha costat 58 milions d’euros. Tot açò explicat per el nostre regidor a l’ajuntament d’Orpesa Josep Lluís Romero.

L’Aeroport de Castelló: Va dir Fabra: “Algunos nos llamaron locos por inaugurar un aeropuerto sin aviones. No han entendido nada…” I com que no ho hem entés i ens sap tan greu que en un aeroport no vole res, doncs ahí que anirà Compromís a volar el catxirulo i a menjar-se l’entrepà. El catxitulo guanyador s’emportarà un premi molt adient amb la política valenciana actual.

Qui pot vindre?

Tothom que vullga participar-hi! No cal ser militant.

Quant costa?

El preu es de 10€ i inclou el trajecte en bus i la mona de pasqua. L’entrepà del dinar i el catxirulo creatiu l’hauràs que portar tu.

Com inscriure’s?

Només has d’entrar en la web de blocjove.org o compromíspertorrent.com, EMPLENAR ESTE FORMULARI (https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG9SVVZjbEtuYWc1NkFTaW0zdm1VX1E6MQ) i fer l’ingrés dels 10€ al número de compte: Caixa Popular – 3159 0016 22 2138286618. Es molt important que en fer la transferència ens indiques el teu nom i cognoms.

Si voleu la samarreta de la ruta de la corrupción només heu de telefonar al 96 392 23 28 / 651 538 498 o enviar un mail a camisetasvlc@gmail.com i demanar la teua samarreta de corrupció indicant la teua talla, per 14€. Si feu grupet us faran descompte. Arreplegueu-la al carrer Quart, 74, Entresòl.

I ens vegem en ruta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.